hansfakir 09.07.10, 22:19 Ostatnie parę dni przysłuchuję się uważnie audycją w polskim radiu i w tvp czuje się już powoli ,że nastąpiła zmiana władzy.Dziennikarze TVP już tak nie wierzgają na PO, wiedzą kto jest ich nowym Panem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @-ka Re: tvp i polskie radio IP: *.aster.pl 09.07.10, 22:30 Wiadomości wierzgały jeszcze dzień po wyborach. Ale rzeczywiście, z dnia na dzień co raz rzadziej skacze mi ciśnienie podczas ich emisji. Obserwuję ewolucyjną zmianę kierunku wiania wiatru w publicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansfakir Re: tvp i polskie radio 09.07.10, 22:50 jest szansa ,że media publiczne zostaną w niezmienionej formie tylko wykluczą pro PiSowskie wiatry. Może i Pośpieszalski za 30 tys zmieni orientacje, chętnie bym go widział po stronie platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: tvp i polskie radio 09.07.10, 23:19 hansfakir napisał: Może i Pośpieszalski za 30 tys zmieni orientacje, chętnie bym go widział po stronie platformy. Te srebrniki. :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp2300 Re: tvp i polskie radio IP: *.chello.pl 09.07.10, 22:45 Czyli znowu nas wydymali:) Tzn was, bo ja akurat na niego nie głosowałem. Minęło niecały tydzień od wyborów, Komorowski jeszcze nawet nie zaprzysiężony, a już złamał dwie obietnicy wyborcze :( Zgoda jak widać nie buduje (Schetyna i Tusk podobno wqrwieni niemiłosiernie), miało być odpartyjnienie TVP a tu proszę Luft i Dworak, dwóch działaczy PO. Ładnie, ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: tvp i polskie radio 09.07.10, 23:12 Ale rzeczywiście, z dnia na dzień co raz rzadziej skacze mi ciśnienie podczas ich emisji. Wiadomosci telewizyjne za prezydentury Bronka beda zlota era dla cisnieniowcow. Ogladanie ich bedzie bardziej uspokajace niz podgladanie rybek w akwarium. No chyba, ze jedynym niepokojacym doniesieniem dnia bedzie debata dziennikarzy nad zle dobranym krawatem Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @-ka Re: tvp i polskie radio IP: *.aster.pl 09.07.10, 23:13 Naprawdę wierzysz, że kiedykolwiek jakakolwiek partia odpartyjni media publiczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: tvp i polskie radio 09.07.10, 23:18 Naprawdę wierzysz, że kiedykolwiek jakakolwiek partia odpartyjni media publiczne??? Nie. Na miejscu PO PiS zrobilby to samo. To jest staly numer. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: brawo szczylu 10.07.10, 01:57 hansfakir napisał: > dostrzegłeś błąd... tego typu błąd jest wyjątkowo przykry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbor1 Re: brawo szczylu IP: *.aster.pl 10.07.10, 15:26 > tego typu błąd jest wyjątkowo przykry Tego typu błąd wyjątkowo świadczy o kulturze, tego który go popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś