razzmatazzy 14.07.10, 10:59 Wróciłam z nową dawką energii!!! :))))) [img]https://precisionchange.com/wp-content/uploads/2008/05/jump.jpg[/img] Co tam narozrabialiście w ciągu ostatnich dwóch tygodni? Bo się przez wszystko nie dam rady przekopać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:00 Xelloha, Thezahr:-) To ci dzis na majla odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:04 Brohejos! No to mam dziś dobry dzień! :))) Czego i Tobie oraz wszystkim zebranym życzę!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:03 Good Moaning! ;DDD Ooooooooooo! Razzzik! :* Spadam ale wrócę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:08 Hell-oh! ;)))) Jakimś dziwnym trafem spadasz akurat teraz, tiaaa... :DDD Zaraz się okaże, że forum zupełnie puste :DDD :* Na razie, Landrino!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:15 Ja tam sie bede odzywal z dzwigu :-) A ze sie od razu zapytam pioseneczka, czy tak jak w niej jest? :-) Mam nadzieje ze to bedzie chodzic u ciebie: www.youtube.com/watch?v=SVLr0bLYiIs&feature=related Cover jest tu: www.youtube.com/watch?v=ji2gUh8toyw Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:24 :DDDDDD Dodaję pioseneczkę do soundtracku tego lata!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:33 No to sie ciesze!! Chodzi u ciebie oryginalna wersja Carlosa? Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:39 :))) Chodzi, chodzi, Carlos u mnie chodzi jak na smyczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:45 No to jeszcze raz. Idzie ci? To posluchaj jak idzie. www.youtube.com/watch?v=LpPb2cVswlI :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:53 Ech, i jak ja mam pracować w takich warunkach, przy takiej muzie, na ja się pytam, jak? ;))) Koncentracja 0 (słownie: zero) :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:57 Lecim dalej:-ß www.youtube.com/watch?v=pAf3gqdCrDs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:06 Jak mowia Francuzi "I ate you, tous" :-ßß Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:34 :DDD Doskonałe!! A propos: ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:45 Koszkenkorva, Trollu! :D Spadłam w celach kapitalistyczno-reanimacyjnych*, no! ;))) Fajnie, żeś taka świeża i wypoczęta! Chcesz o tym opowiedzieć? :DDDD ;) Rykowisko i mrożona latte. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:53 I jak tam latto po latte, Trollu? ;) Nie chcę drażnić lwa (czyt. syndromu DDUPNNA) ;))) Ale udało mi się zupełnie zapomnieć o rykowisku & co. Dobrze, że pamiętam, jak się nazywam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:28 Teraz mi to lotto, to wlane w siebie latte :D Oj nienie, w krańcowym stadium tego syndromu ofiara /ja/ już nie odbiera bodźców z szeroko pojętego otoczenia. Dowód? Oglądam teraz strony hoteli na Mauritiusie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:36 Nie ma lettko, co nie? ;)) Haha, pro...cras... <shut up!> :DDD (żeby nie było, też się ochrzaniam trochę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 18:37 Oj nie ma :D u mnie niemal wszyscy na urlopie no to ja też nie pracuję, tylko że w pracy i za kasę! A co?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:04 W imię ojca i szwagra i diuka śniętego!!! Ty żyjesz! :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:10 No żyję, żyję!! Jak Opener Fany? Tak się zastanawiałam, czy się o siebie nie otarłyśmy w tłumie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:14 Twojego maila przeczytałam chyba 2 dni po. Nie chciałam odpisywać, żeby nie rozdrapywać ran :D A na czym się głównie ocierałaś? :> Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:27 ;))) Tak myślałam, że możesz już nie zdążyć, a nie zdążyłam wcześniej napisać. Tak najmocniej to na Cypress Hill i na Mitchach, ale jeśli gdzieś przemknął Ci ktoś tańczący taniec świętego Wita po całym polu, to byłam ja :DDD A Ty gdzie bywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:45 Pearl Jam, Dead Weather, Psio Crew, Tinariwen, Cypress Hill (za dużo zielonego skosztowałam, uuuuuh!), z grubsza. Hm, sprawdzę youtube, może gdzieś jesteś nagrana z tym tańcem :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:51 Cholera, przegapiłam to Tinariwen, nie wiem gdzie wtedy byłam :D Fajne? Na Psio Crew już kiedyś byłam i bardzo dobrze się bawiłam. Lepiej nie, musiałabym się do końca życia ukrywać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:55 razzmatazzy napisała: > Cholera, przegapiłam to Tinariwen, nie wiem gdzie wtedy byłam :D > Fajne? Fantastyczne, wciągające, wręcz transowe :) > Na Psio Crew już kiedyś byłam i bardzo dobrze się bawiłam. No ba, poskakałam żwawo :) > > Lepiej nie, musiałabym się do końca życia ukrywać :DD Czyli Cię nagrali!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:03 Oj, no to żałuję, ale pewnie wtedy byłam w jakimś innym transie :D Mam nadzieję, że chociaż dadzą czarny pasek na oczy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:09 razzmatazzy napisała: > Oj, no to żałuję, ale pewnie wtedy byłam w jakimś innym transie :D No właśnie za dużo się nakłada. Aha, na Massive Attack też się bujałam, ale dla mnie to nie klimat na taką wielką imprę. > > Mam nadzieję, że chociaż dadzą czarny pasek na oczy! :D I kimono? ;D > > Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:16 Oj, Massive też mi się podobał, mogłabym ich słuchać wszędzie. No ba, King Bruce Lee, karate mistrz! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:56 Walniesz mi z karatego, prrrroszę, prrrroszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:00 Z kara tego? [img]https://www.wackystock.com/details/4839-kking-of-diamonds-playing-card-clipart-by-dennis-cox-at-wackystock.jpg[/img] :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:06 O nie, to już lepiej z karata du że go! :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:12 Ooo, cudnie wyglądasz w stroju policjantki :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:29 Dziękuję, tylko do wąsów coś nie mogę się przyzwyczaić :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:56 a do tego drugiego atrybuty policjanta/ki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:07 Do pałki? ;) Jeszcze się oswajam :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:42 Sugerujesz, że jestem Fidelem Castratem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:49 Infidelem :DDD Spokojnie, nie słyszałam, żebyś tu na forum cienko śpiewał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:33 Wszak śpiewać każdy może, ale nie każdy z tej możliwości korzysta. Piiiipiiiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:45 Niestety, korzysta z niej zbyt wielu, a nie każdy ma przecież głos anioła :D Piiiiip! :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 11:54 Czołem wbijając gwoździe w podłogę! :D (nigdy nie byłam na tej sztuce, ale tytuł zawsze mnie powalał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:45 dobry oglądalismy mundial i jezdzilismy na rowerze teraz liżemy rany (po rowerze a nie mundialu) :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:55 Heja! Ja troszkę wypadłam z mundialu, ma ktoś nagrany? :DD Jak Ci się jeździ w ten upał, rozstawiasz ludzi z wodą na trasie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 12:59 razzmatazzy napisała: > Heja! Ja troszkę wypadłam z mundialu, ma ktoś nagrany? :DD > mam nagrany mecz Anglia-Niemcy ale nie bede lukał raczej :] > Jak Ci się jeździ w ten upał, rozstawiasz ludzi z wodą na trasie? ;) > to były zawody, z bufetem, wodą, izotonikami i innymi pierdołami a ty gdzie sie byczyłaś? Egipt?;] Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:06 forumowicz_pospolity napisał: > > mam nagrany mecz Anglia-Niemcy ale nie bede lukał raczej :] :DD Zostaw na wszelki wypadek, gdyby Ci jakiś Anglik podpadł :D > > > > to były zawody, z bufetem, wodą, izotonikami i innymi pierdołami Jeszcze powiedz, że na mecie masażystki czekały! :D > > a ty gdzie sie byczyłaś? > Egipt?;] > Nie no, gdybym była w Egipcie, to teraz siedziałabym na forum 'Faceci z Egiptu' i pisała 'czy zna ktoś Ahmeda z hotelu Paradiso' :D Najpierw openerowałam a potem głusza na odreagowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:19 razzmatazzy napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > > mam nagrany mecz Anglia-Niemcy ale nie bede lukał raczej :] > > :DD Zostaw na wszelki wypadek, gdyby Ci jakiś Anglik podpadł :D > > > > > > > > to były zawody, z bufetem, wodą, izotonikami i innymi pierdołami > > Jeszcze powiedz, że na mecie masażystki czekały! :D > był namiot z masażem, faceci chyba masowali ale "interwencja masarza nie była konieczna" ;] > > > > a ty gdzie sie byczyłaś? > > Egipt?;] > > > > Nie no, gdybym była w Egipcie, to teraz siedziałabym na forum 'Faceci z Egiptu' > i pisała 'czy zna ktoś Ahmeda z hotelu Paradiso' :D > > Najpierw openerowałam a potem głusza na odreagowanie ;)) > > wszyscy zescie tak openerowali na wlasna reke, trzeba było meeting forumowy zrobic a pózniej to opisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Dzińdybry! :)))))) 14.07.10, 13:47 forumowicz_pospolity napisał: > > był namiot z masażem, faceci chyba masowali > ale "interwencja masarza nie była konieczna" ;] > Czyli nie było ran do mięsa? :D > > > > > > > a ty gdzie sie byczyłaś? > > > Egipt?;] > > > > > wszyscy zescie tak openerowali na wlasna reke, trzeba było meeting forumowy > zrobic a pózniej to opisac ;) No właśnie, choć obawiam się, że mogłabym nic nie zapamiętać :DD > Odpowiedz Link Zgłoś