pani-slowikowa 15.07.10, 09:16 Mam na myśli katastrofę. Może czas wykazać się chrześcijańską pokorą i się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lornetka zdejmij zakrętki z oczu IP: 62.22.15.* 15.07.10, 09:20 Następna nawiedzona .Pilot dał dupy bo go popędzali LĄDUJ LĄDUJ a to że samoloty były stare to wina Jarka który wszystko zwala na innych . Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: zdejmij zakrętki z oczu 15.07.10, 16:41 Pierwsze primo, nie byłą top wina starości samolotu. Samolot był sprawny, w dodatku wyposażony w nowoczesną aparaturę nawigacyjną. Drugie primo, prawdopodobnie była to wina lecących samolotem decydentów. W takich warunkach rozpieprzyliby każdy samolot, IMO lepiej, jak rozwalają stare, niż najnowsze/najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 09:28 i nie ma co szat rozrywać. Własciwie to nawet odszkodowań nie powinno być, bo za co, że stała się wola boża? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 09:45 wy mie tu bozi nie mieszajta do takich przyziemnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 09:52 Tak dobrze to nie ma. Czy była to wola Boża, czy nie, można dyskutować, ale polityczną odpowiedzialność Bóg za katastrofe ponosi, bo katastrofa leżała w obrębie jego kompetencji. Gdyby miał honor podałby się do dymisji. (A może ma i dawno już się podał, tylko nikogo nie natchnął i my głupki nic o tym nie wiemny?). Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 11:39 NIE! Tylko nie to, dymisja, zaraz kampania boska się zacznie, znowu polityka miłości i przebaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało IP: 62.22.15.* 15.07.10, 10:02 billy.the.kid napisał: > wy mie tu bozi nie mieszajta do takich przyziemnych spraw. Z tym Katolem to sie myliłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 10:15 z chtórem katolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało IP: 62.22.15.* 15.07.10, 11:15 No z Tobą , znowu zadrżałeś jak ktoś buczy na Maryjki , Jezuski itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 11:40 stary-nie potrafisz zobaczyć przymrużenia oka-twoja brocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało IP: 62.22.15.* 15.07.10, 12:09 Jak już to stara a nie stary to raz , a dwa jak na forum po 5 słowach chcesz WIDZIEĆ ( czytając tekst) przymrużenie oka ?.. Tyb bardziej że często negujesz wypowiedzi chlapiące błotem po pisie i jezuskach... Fakt moja brocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 13:00 no dobra ,niech ci będzie -STARA. Gdzies tu już skrobnąłem ze pisiaki, na równi z platfusami bardzo lubia se oglądac świat w dwóch kolorach-czarnym i białym.taka to choroba-ciebie tez dotyczy. zapodawałem negację w stosunku do pisiaków na zasadzie ze oni są dokładnie tyle samo warci co platfusy. no platfusy-jako te mundre i rozsądne mogli by mieć deczko więcej olejku pod czapeczkami, więc nie dziw sie że większość moich liscików dotyczyła głupoty platfusowatej. a co do bozi-żal mi twoich końskich klapeczek na oczętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało IP: *.chello.pl 15.07.10, 19:35 Ty dalej nic nie kumasz mam w dupie bozie , jezusków, rydzykow i kaczorów fakt bronie platfusów bo sa mnie poje.bani niz reszta. Wg mnie , mam prawo do swojego zdania . Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jeżeli Bóg tak chciał, to dobrze się stało 15.07.10, 21:12 jedni bardziej-drudzy mniej pj...ni. od tych którzy zapodają się jako mniej-należy jednak więcej WYMAGAĆ. i tu jest problemik. tak jakoś smiesznie lech kacz. figuruje w spisie maturzystów r 67 W MOJEJ KLASIE. l.og.nr 39 im.lotnictewa polskiego. w onych czasach im.LUDOWEGO lotnictwa polskiego. nikt z chłopaków nie [amieta takiego kolegi. przypuszczam ze dopisano go na chybcika. wiem ze pobierał nauki w l.o. nr 61 im lelewela na zoliborzu. byli dosyć popularni na żoliborzu jako ci co grali o dwóch takich. to co? mogę się chwalić ze miałem kolesia prezydenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-slowikowa Re: Bóg tak chciał 15.07.10, 09:56 Nie nawiedzona tylko jestem zdania że ci wszyscy doszukujący się spisków, zamachów, zbrodniczej polityki mogliby wreszcie pogodzić się z tym co się stało i znaleźć sobie jakiś inny temat do marudzenia. Ten jest już nudny. A jak się tak miesza Boga do wszystkiego, walczy się o każdy krzyż i dzieli ludzi tylko według wzorca dobry bo chodzi do kościoła zły bo nie chodzi to może czas przyznać że nic się nie dzieje bez woli boskiej i wszystko jest częścią bożego planu. Jeśli Bóg istnieje a Donald jest zagrożeniem dla Polski to dlaczego spadł ten samolot a nie inny? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Bóg tak chciał 15.07.10, 10:10 Chciałabyś, aby poglądy i zachowania ludzi wierzących trzymały się kupy i były konsekwentne, a to przecież jest rzecz niemożliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Bóg tak chciał 15.07.10, 10:15 taki zgrywus p.bóg robi se zabawę ,a tu co poniektóre podniecają się jego żartami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koserniak Re: watek do szabasowych swieec IP: *.pools.arcor-ip.net 15.07.10, 19:43 Dzisiaj dopiero czwaartek kolego a tu rzucaja watek wielkorotnych logowan na szabas to znaaczy, ktos sie niezle w dawce wzmacniaczy przegalopowal czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: watek do szabasowych swieec 15.07.10, 20:29 Juuutro bedzie wieceej wateek u szabas to, znaczy dawca wzmaacniaczy klusowal czy, to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Bóg tak chciał IP: *.opera-mini.net 15.07.10, 22:19 pani-slowikowa napisała: > Mam na myśli katastrofę. Może czas wykazać się chrześcijańską pokorą i się z ty > m pogodzić. Jakbym słyszał Komorowskiego, jego wypowiedź sprzed dwóch, czy trzech dni. Co prawda nie zwalał na Boga, ale też pokornie /nie wiem czy po chrześcijańsku/ godził się losem: widocznie tak miało się stać... Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Komorowski ma rację 16.07.10, 08:03 Gość portalu: rossdarty napisał(a): > Jakbym słyszał Komorowskiego, jego wypowiedź sprzed dwóch, czy trzech dni. > Co prawda nie zwalał na Boga, ale też pokornie /nie wiem czy po chrześcijańsku/ > godził się losem: > widocznie tak miało się stać... Najpierw Bóg zaślepił tych, co planowali wycieczkę do Katynia, a później zesłał tam mgłę. Czy Bóg zaślepia ludzi przy planowaniu i nie biorą pod uwagę wszystkich aspektów niepewności czy pycha wzięła górę? Gdybym jeszcze wiedziała, czy Komorowski był przy planowaniu wycieczki to sprawa nabrałaby innego wymiaru. Komorowski usprawiedliwiałby własną ignorancję i nie tylko własną. Zatem ludzie, którzy zaplanowali wycieczkę raz na zawsze powinni odejść z polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Bóg tak chciał 16.07.10, 01:32 Ale w Smoleńsku to już chyba prawosławny Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś