flissy 22.07.10, 21:33 Fajna kapela i to kiedy grali i jaką muzykę,bardzo awangardową jak na lata 60':) Hunger Trying to Make the Best Hunger - Portland Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: The Hunger 22.07.10, 22:27 a mi się wydaje że wyskoczył z niej Palikot:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: The Hunger 22.07.10, 22:40 Palikot, to kwestia formy, estetyki wypowiedzi, a nie treści. Stańczyk jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: The Hunger 22.07.10, 22:45 a Palikot? moim zdaniem błazen,nie potrafi zabłysnąć,po co iść do cyrku lub oglądać kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: The Hunger 22.07.10, 22:51 Owszem - potrafi zabłysnąć. Jego wypowiedzi układają się w ciąg logiczny, który trudno podważyć (i nic w tym dziwnego - wszak jest filozofem). IMHO - jako jeden z nielicznych polityków spoza kadry bogoojczyźnianej ma odwagę głośno powiedzieć (a żeby dodatkowo było słyszane - okrasza to barwnymi happeningami) to, o czym inni cichutko popierdują po kątach. Prblem jest raczej z odbiorcami, którzy z konferencji wolą pamiętać spluwę i wibrator, zamiast problem przemocy wobec pań nieciężkich obyczajów ze strony policji. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: The Hunger 22.07.10, 22:40 Zabiłeś mi tym ćwieka, bo to mi bardzo przypomina inny zespół, tylko teraz nie potrafię skojarzyć, jaki... Odpowiedz Link Zgłoś