Dodaj do ulubionych

K.Środa :)

01.09.10, 11:02
Oooooooooooo!!! Śmielej ;)
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 12:28
      Moja ukochana piosenka! Uuuuuuuh! :)))))
      • flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 12:45
        Pamiętam jak kupiłem sobie ich pierwsza płytę,był to singel na jednej stronie
        "Śmielej"na drugiej"Ogniowe strzelby",z moim serdecznym przyjacielem *Waniuszką*
        toczyliśmy nieustający spór który kawałek lepszy,on uważał że"śmielej"ja
        że"Ogniowe strzelby",,,a gdy doszło do naszego spotkanie po blisko 25 latach i
        gdy to sobie przypomnieliśmy,to się okazało że mimo tylu lat każdy pozostał przy
        swoim:)
        • twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 13:32
          Słodkie ;))) dla mnie i wtedy i dziś oba kawałki świetne. I jeszcze 'Ta zabawa
          nie jest dla dziewczynek'.
        • twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 16:19
          PS. Czemu Waniuszka? ;))))
          • flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 17:47
            Bo ja wiem,,,ma starszego brata na którego mówiliśmy Wańka,no to on był Waniuszka :)
            • twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 17:58
              A może on był Wańka Wstańka? ;))))
              • flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:06
                Tu bym mógł to bardzo rozwinąć,,,faktycznie był Wstańka,po straszliwym wypadku
                zrobił śmierci kuku i "wstał" po kilku tygodniowym braku przytomności.
                Piotrek to super przyjaciel,ile to meczy piłkarskich,żużla,siatkówki i naszego
                ukochanego hokeja razem oglądaliśmy,a ile meczy toczyliśmy razem :)

ps.ech za ckniło mi się:(
                • twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:11
                  Oj... niesamowite. Jasne, że się tęskni, Piotrek. Moja naj naj przyjaciółka też
                  jest hen, za morzem...
                  • flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:17
                    On nie jest tak daleko,widujemy się dwa,trzy razy do roku i wtedy piwko i to
                    czego nie było za naszych młodych lat,,,gramy w darta,cos pięknego:)
                    • twardycukierek Re: K.Środa :) 02.09.10, 09:30
                      O, to lepiej masz ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka