flissy 01.09.10, 11:02 Oooooooooooo!!! Śmielej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 12:28 Moja ukochana piosenka! Uuuuuuuh! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 12:45 Pamiętam jak kupiłem sobie ich pierwsza płytę,był to singel na jednej stronie "Śmielej"na drugiej"Ogniowe strzelby",z moim serdecznym przyjacielem *Waniuszką* toczyliśmy nieustający spór który kawałek lepszy,on uważał że"śmielej"ja że"Ogniowe strzelby",,,a gdy doszło do naszego spotkanie po blisko 25 latach i gdy to sobie przypomnieliśmy,to się okazało że mimo tylu lat każdy pozostał przy swoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 13:32 Słodkie ;))) dla mnie i wtedy i dziś oba kawałki świetne. I jeszcze 'Ta zabawa nie jest dla dziewczynek'. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 17:47 Bo ja wiem,,,ma starszego brata na którego mówiliśmy Wańka,no to on był Waniuszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 17:58 A może on był Wańka Wstańka? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:06 Tu bym mógł to bardzo rozwinąć,,,faktycznie był Wstańka,po straszliwym wypadku zrobił śmierci kuku i "wstał" po kilku tygodniowym braku przytomności. Piotrek to super przyjaciel,ile to meczy piłkarskich,żużla,siatkówki i naszego ukochanego hokeja razem oglądaliśmy,a ile meczy toczyliśmy razem :) ps.ech za ckniło mi się:( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:11 Oj... niesamowite. Jasne, że się tęskni, Piotrek. Moja naj naj przyjaciółka też jest hen, za morzem... Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: K.Środa :) 01.09.10, 18:17 On nie jest tak daleko,widujemy się dwa,trzy razy do roku i wtedy piwko i to czego nie było za naszych młodych lat,,,gramy w darta,cos pięknego:) Odpowiedz Link Zgłoś