Dodaj do ulubionych

chyba bedę musiał odejsć z forum

06.09.10, 10:58
nie dość że admini wyprodukowali fałszywego oszołoma o łudząco podobnym do mojego loginu to jeszce kasuja moje prawdziwe wątki. Widać ze środowisko GW baqrdzo sobie ze mna nie radzi skoro ucieka sie do takl podłych sztuczek. Pisałem i interweniowałem do adminów beskutecznie w zw z tym cześc
Obserwuj wątek
    • krzy-czy Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:06
      osiołku-nie rób nam tego. kto nas bedzie rozweselał swoimi rozkosznymi temacikami.??????????
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:18
        no ten fałszywy z kreską u dołu za słowem oszolom będzie was rozśmieszać.
    • piwi77 A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 11:11
      i potrafi wszystkim przeciwnościom stawić czoła. Prawdziwy chrześcijanin, oczywiście.
      • krzy-czy Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 11:12
        NO, osiołek jest ZAWODOWYM a nie PRZWDZIWYM.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 11:21
        wobec ubeckich metod jestem bezsilny a na dodatek to mnie lada chwila admini zabanuja bo sadzą że to ja te brednie wypisywałem. Jestem już zmeczony możliwe że znów wystawię na licytacji na allegro hasło dostępu do mojego nicka a poza tym obowiazki rodzinno małżeńsko wychowawcze mnie wzywają
        • piwi77 Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 11:38
          Wiem, że kościół i katolicyzm w naszym kraju upada, ale troche szkoda, że nawet niewielki skansen nam się nie ostanie. Trudno.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 11:41
            kosciół przetrwa trudny czas tak jak już nie raz to bywało tylko ja mam już powoli tego wszystkiego dosyć
            • piwi77 Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 06.09.10, 12:19
              Przecież Pan Twój nie obiecywał Ci, że będzie łatwo, a wręcz odwrotnie, czy Ty w ogóle jeszcze wierzysz?
        • yoma Re: A ja sądziłem, że chrześcijanin nie tchórzy 07.09.10, 10:12
          > rodzinno małżeńsko wychowawcze mnie wzywają

Znowu chcesz łazić po Rozwodzie, łobuzie?
    • lernakow Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:18
      Szkoda byłoby ulec przez weekendową akcję jakiegoś trolla.
      • krzy-czy Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:21
        Obaj jesteście WSPANIALI.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:32
          ale tylko ja prawdziwy. A to że się pojawiła fałszywka znaczy ze admini nie mogą sobie ze mną poradzić oraz ci którzy mają przeciwne poglądy do moich (patrz Laura4)- podejrzewam ze to ona stoi za podróbkśa mojej osoby pospisujacej sie jako oszolom_z-radia-maryja). Załozyła watek w którym wzywała do przepędzenia mnie z forum społeczeństwo
          • strikemaster Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 16:31
            > podejrzewam ze to ona stoi za podróbkśa mojej osoby pospisujacej sie j
            > ako oszolom_z-radia-maryja

Tego nie wiem, pamiętam za to, że Kolterowi robiono cos podobnego, mimo, że poglądy ma przeciwne do Twoich.
          • yoma Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 07.09.10, 10:13
            Nie płacz Oszoł, mogło być gorzej - ja mam za podróbkę laktowegetarrianina :)
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:21
        co ja mogę zrobić by sie go pozbyc z forum?
        • takataka_ta Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:37
          A dlaczego ten z _ nie może się wypowiadać w twoim imieniu, koro Jarosław może za Lecha ?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:43
            nie upoważniłem go do tego. niech załozy inny nick i niech walczy z otwartą przyłbica uczciwie
            • takataka_ta Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 12:26
              oszolom-z-radia-maryja napisał:

> nie upoważniłem go do tego.

A Lechu jarkacza upoważnił ?

niech załozy inny nick i niech walczy z otwartą prz
              > yłbica uczciwie

Jarosław takiego czegoś nie może zrozumieć, a "zwykły" forumowicz powinien ?
        • piwi77 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:39

> co ja mogę zrobić by sie go pozbyc z forum?

Módl się i ufaj w Bożą Opatrzność.
          • takataka_ta Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:40
            piwi77 napisał:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
            >
            > > co ja mogę zrobić by sie go pozbyc z forum?
            >
            > Módl się i ufaj w Bożą Opatrzność.

Oddaj jeszcze 2 pensje ojdyrowi , żeby się za tobą wstawił :)
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:44
            same modlitwy nie wystarczą, bo wiara bez uczynków martwa jest
            • piwi77 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 12:22

> same modlitwy nie wystarczą, bo wiara bez uczynków martwa jest

Ano martwa, ale coż począć, skoro nawet najwierniejsi ulegają zniechęceniu i odchodzą ze spuszczoną głową. A tu żniwo wielkie, tylko robotników mało.
            • strikemaster Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 16:32
              > same modlitwy nie wystarczą, bo wiara bez uczynków martwa jest

Czyżbyś kwestionował wszechmoc, względnie sprawiedliwość Boga? :D
        • lernakow Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:52

> co ja mogę zrobić by sie go pozbyc z forum?
          >
          Napisałbym skargę do administracji z prośbą o zbanowanie impostora.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 11:57
            szukam ale nie mogę znaleźć adresu adminów kropki i tego drugiego
            • lernakow Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 12:00

> szukam ale nie mogę znaleźć adresu adminów kropki i tego drugiego
              >
              Oj, weź daj spokój: kropka i w.s2, a potem @gazeta.pl
              • teletoobis Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 12:18
                mozesz tez napisac na adres dyzurnego: forum@agora.pl i koniecznie zalinkuj watki zakladane przez pacynke
              • piwi77 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 15:04
                lernakow napisał:

> Oj, weź daj spokój: kropka i w.s2, a potem @gazeta.pl

A na co mu adres mailowy, pocztą elektroniczną parasolkami nie zadźgasz, laskami nie obijesz, sztucznymi szczękami nie ogryziesz.
    • feel_good_inc Przestaniesz pisać na forum? 06.09.10, 11:47
      O, pracodawca ucieszy się, że przestaniesz go okradać korzystając ze służbowego sprzętu w celach prywatnych w godzinach pracy.
      • strikemaster Re: Przestaniesz pisać na forum? 06.09.10, 16:34
        Pracodawca, czyli my wszyscy, jak płacimy składki na NFZ?
        • feel_good_inc Re: Przestaniesz pisać na forum? 07.09.10, 09:18
          strikemaster napisał:
          > Pracodawca, czyli my wszyscy, jak płacimy składki na NFZ?

To już pomijam. W naszym społeczeństwie dość mocno pokutuje, szczególnie wśród ludzi wychowanych w komunie, jak oszołom, że to co jest wspólne jest niczyje, czyli można sobie zabrać. Kto wie, może nasz wzór moralności katolickiej przestanie grzeszyć choć na tym małym odcinku, gdzie okrada bezpośredniego pracodawcę?
        • yoma Re: Przestaniesz pisać na forum? 07.09.10, 10:14
          Przecież on nie pracuje w NFZ, daj spokój.
    • facet123 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 14:46
      Twoja powyższa wypowiedź to wręcz generyczny tekst każdego trola któremu zaczyna się nudzić :D
      • nehsa Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 15:43
        Do oszołoma-z-radia-maryja!
        Napisałeś, że ty jesteś prawdziwy.
        Skarbie wśród radiomaryjnych oszołomów!
        Po pierwsze, to ty nie wiesz, jak brzmi definicja PRAWDY.
        Po drugie, kłamałeś jak najęty, i jesteś tak tępym religiantem, że nie rokujesz poprawy.
        Po trzecie. Jesteś jednak autentyczny, dlatego uważam cię za sympatycznego osobnika.

Natomiast twój substytut, wygląda mi na zadaniowanego.
        Skorzystaj z rad, napisz do Adminów, ja uważam ich za życzliwych ludzi.
    • 33qq Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 15:46
      W imieniu społeczeństwa apeluję, NIE RÓB TEGO! Jesteś barwnym urozmaiceniem tego forum, a to, że ktoś dla żartu złożył konto o podobnym nicku to cóż, zdarza się. Trzeba być tfardym a nie mientkim!
    • Gość: ka_p_pa Re: chyba bedę musiał odejsć z forum IP: *.lukman.pl 06.09.10, 17:05
      Osiołku, nie osierocaj nas. Ja to nawet trochę Cię lubię. Nie jestem w związku z tym bardziej uprzejmy, ale takie jest odwieczne, naturalne prawo forum. Jesteś też bardzo użyteczny- przecież nie będę sam przeglądał Frondy. Nie poddawaj się!
    • angelfree Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 17:37
      Ten nowy oszolom z dolną kreską ma jedną zaletę - rzuca ciekawe i nieoklepane tematy. całe szczęście, bo już zaczynało mnie nudzić to forum o krzyżu i aborcji.
    • matylda1001 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 17:52
      Ja tez mam do Ciebie Oszołku pewien sentyment. W realu nie znam nikogo, kto reprezentuje poglądy zbliżone do Twoich, albo przynajmniej nikt się z nimi nie afiszuje, bo nie chce narazić się na śmieszność. Tak sobie myślę, że Ty równiez w swoim naturalnym środowisku uchodzisz za normalnego, i tylko na Forum dajesz upust swoim skrytym myślom. Forum to dla Ciebie taki zawór bezpieczeństwa. Jak stąd odejdziesz, to się udusisz wśród ludzi normalnych;) Poza tym bez Ciebie, Frondy i tego Twojego Dziennika do reki nie wezmę i ominie mnie masochistyczna przyjemność czerpania z tych "źródełek mądrości". Twój dubler też jest sympatyczny, ale Jego polubiłam za coś zupełnie innego;)
    • mjot1 ja naiwny... 06.09.10, 19:01
      A ja naiwny myślałem żeś się oszołomie wziął i nawrócił...
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,116104830,116104830,Oszolom_maryjny_nawrocony_.html
      • yoma Re: ja naiwny... 07.09.10, 10:15
        Mjocie, podany wątek nawet z Osła wykasowali :)
        • mjot1 Re: ja naiwny... 07.09.10, 12:39
          yoma napisała:
          > Mjocie, podany wątek nawet z Osła wykasowali :)

Musi sugerowanie ewentualnego nawrócenia się oszołoma potworną jest zbrodnią…

Najniższe ukłony!
          zaniepokojony M.J.
    • seth.destructor Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 06.09.10, 19:03
      Prawdziwa cnota krytyk się nie boi...

(Jednak to dziwne, że nick tak podobny przeszedł, skoro inne podobnie tworzone są szybko wyłapywane i banowane)
    • krytykantka07 Re: chyba bedę musiał odejsć z forum 07.09.10, 07:29

> nie dość że admini wyprodukowali fałszywego oszołoma o łudząco podobnym do moje
      > go loginu to jeszce kasuja moje prawdziwe wątki.

Wyprodukowali fałszywego Oszołoma, ale to i tak nie pomogło.
      Prawdziwego Oszołoma nie da się podrobić.
      Poza tym ma nieco inny nick.
      Kasowania Twoich wątków nie rozumiem.

> Widać ze środowisko GW baqrdzo > sobie ze mna nie radzi skoro ucieka sie do takl podłych sztuczek.

To powinieneś być z siebie dumny.

> Pisałem i i > nterweniowałem do adminów beskutecznie w zw z tym cześc

Ale w jakim celu pisałeś i interweniowałeś?
      Fałszywy Oszołom to tylko fałszywy Oszołom.
      Ma inny nick, a pisze i tak coś innego niż Ty.
      Nawet Frondy nie cytuje...
    • b.jadzka Re: Zrobisz powtórną karierę jako radny oszołom? 14.09.10, 01:20
      Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi
      oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 14:58

dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos...przegrałem mandat o włos ale do
      rady dostał sie taki chorowity pan którego dni na tym świecie są policzone więc
      najdalej za rok zajmę jego miejsce w radzie osiedla bowiem wśród przegranych
      osiągnąłem najlepszy rezultat

zostałem radnym
      oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55
      gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
      miałem największe poparcie
      • billy.the.kid Re: Zrobisz powtórną karierę jako radny oszołom? 14.09.10, 08:44
        rada osiedla to te gamonie co to z psimi kupami WALCZĄ??????
        • yoma Re: Zrobisz powtórną karierę jako radny oszołom? 14.09.10, 09:12
          No to już mówiłam, kampanią by się zajął :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka