bugelka 20.09.10, 15:25 link żesz kurna :/ musiałam trafić na tego niusa :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 15:27 Hehehe mnie kiedyś wąż uciekł na klatkę i sprawił że sąsiadka pobiła rekord świata w skoku z siatami na grzejnik :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 19:47 Nie rób scen, bardzo grzeczny wężyk. :P Mógł capnąć babcię, zasadniczo, ale nie capnął. :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 19:54 Taki wężyk to z pół babcinej emerytury kosztuje, babcia powinno go do wora i na Allegro :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:00 ...nigdzie babci nie wpełznął, nigdzie nie capnął. To bardzo grzeczny wężyk. O co babcia miała pretensje? O najście? Powinna się cieszyć...nudy tego dnia nie miała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:04 Wpendzacie mię w traumę ;P tefałen też bo pisze że babcia była "zaskoczona" a nie przerażona. brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:10 Zapewne wykrzyknęła "WTF?!" :D i zamknęła klapę :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:39 ...podobno jeszcze krzyknęła "I ty anakondo contra me!"...i zamknęła klapę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:51 babcia od wnuczka usłyszała i zapamiętała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:41 ...w jaką traumę, Bugi? W jaką traumę? Przecież PRZECZYTAŁAŚ tę informację...a nie musiałaś :) Więc Twoja trauma to takie traumaciątko...straszenie samej siebie jak nie przymierzając - Belfegorem z Luwru , siedząc wygodnie w papciach przed tivi...:D Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:50 toś mnie rozszyfrował bez enigmy :P drugą razą zaszyfruję traumę wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:53 a zapomniałam! poważnie: jak miałam ok 10-13 lat to śniło mi się coś podobnego, ze wąż skądś wypełzł był. Pamiętam ten sen i strach po przebudzeniu brrr Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 23:10 Zaszyfruj w układzie binarnym...wrzucę w kompa i niech się męczy...to jego język :D Co do snu to się ciesz...przecież zamiast "coś podobnego" mógł się przyśnić jakiś wielki koszmarny pająk...albo naprawdę wynurzyć się z sedesu w domu po podniesieniu klapy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:37 masakra zawał na miejscu ... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:43 Od razu zawał...nie wzywajcie ratowników górniczych nadaremno...sami możecie odkopać...znaczy podnieść klapę i...po zawale :> Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:46 taaa a strat moralnych i tak nikt nie zrekompensuje;p Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 23:17 ...od razu straty...spójrz na to z drugiej strony - jak człek po przeżyciu takiego stresu wzmacnia się psychicznie :) Babcia teraz byle szczura się nie przestraszy...jak się wkurzy to i czarta pogoni :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 23:22 a siły zbiera w pokoju bez klamek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 21.09.10, 00:11 ...za to z podłączonym sedesem...a sedes ma klapę...i jest połączony rurami ze światem zewnętrznym :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: to mój koszmar ze snów! 21.09.10, 00:29 Hardy jam prostą kobietą jestem;p ode pługa oderwaną, raz na kilka lat jakaś tajemna wiedza i do mnie dotrze, ale głowy nie dam;p Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: to mój koszmar ze snów! 21.09.10, 10:52 lolcia-olcia napisała: > a siły zbiera w pokoju bez klamek ;p To pokój i przedpokój z Nią! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 22:57 inne reakcji u siebie nie przewiduję :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 20.09.10, 23:20 ...a braku reakcji? Byle anakonda i od razu wielkie halo...a laczkiem niesfornego węża, laczkiem! Niech się nie szwenda po prywatnym mieszkaniu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: to mój koszmar ze snów! 21.09.10, 11:06 A tak ffogle, to prawdziwa blondi rzekłaby do gada: Oh, torebko, cóż robisz w sedesie? Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: to mój koszmar ze snów! 21.09.10, 19:37 ...widocznie babcia była farbowana...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 po tym jakbym już dostał zawału ... 21.09.10, 11:12 ... odnalazłbym tego człowieczka co to cholerstwo hodował przemógłbym bym się złapałbym to paskudztwo i wsadziłbym mu to tam gdzie słońce nie sięga ... tfu Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: po tym jakbym już dostał zawału ... 22.09.10, 08:06 Brrrrrr, wizualizuję to i już mi odbija :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kariera 21.09.10, 20:09 Ble, ble, bleeeee! Ta-sie-miec???? Aaaaaaaaaa! :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś