Dodaj do ulubionych

Ręce precz od min Radziszewskiej

27.09.10, 11:03
min Radziszewska to jedna z niewielu szlachetnych ludzi w gabiniecie premiera Tuska. Powiedziała prawdę że szkoła katolicka ma prawo nie zatrudniać zboczeńca seksualnego w tym przypadku lesbijkę.
A w ogóle to i w szkoły publiczne powinny być wolne od takich osób!
Obserwuj wątek
    • Gość: oszolom z r maryja juz póltora tys osób stanęło w obronie pani minist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 11:24
      ekai.pl/wydarzenia/polska/x33328/bronia-minister-radziszewska/
    • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 11:26
      0szoloom.z.radia.maryja1 napisał:

> Powiedziała prawdę że szkoła katolicka ma prawo nie zatrudniać zboczeńca
      > seksualnego w tym przypadku lesbijkę.
      >
      Nawet nie wiesz, co powiedziała.
      Powiedziała, że według szykowanej ustawy będzie miała takiej prawo.
      O ile ustawa przejdzie, bo coś tam w konstytucji naskrobali o zakazie dyskryminacji i może być problem, ale tego już nie powiedziała.
      • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.09.10, 12:28
        ile ustawa przejdzie, bo coś tam w konstytucji naskrobali o zakazie dyskrymin
        > acji i może być problem,

Nie będzie problemu, bo tam chodzi o inną dyskryminację...
        • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 12:55
          Gość portalu: Talmud napisał(a):

> Nie będzie problemu, bo tam chodzi o inną dyskryminację...
          >
          Wytłumacz mi to, proszę.
          • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.09.10, 16:28
            > Wytłumacz mi to, proszę.
            >

Zakazana dyskryminacja dotyczy posiadania seksualnej dewiacji, a nie jej upubliczniania.
            • yoma Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 16:28
              Co to jest dyskryminacja posiadania?
            • Gość: lolek Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 27.09.10, 16:42
              upublicznianie czegokolwiek, co nie jest obiete tajemnica podpada pod wolnosc slowa zdaje sie.
              • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.09.10, 17:09
                Gość portalu: lolek napisał(a):

> upublicznianie czegokolwiek, co nie jest obiete tajemnica podpada pod wolnosc s
                > lowa zdaje sie.

Naprawdę ?... To co powiesz o tym :
                wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/pracowala-jako-prostytutka-chce-uczyc-w-szkole,1,3704279,wiadomosc.html
                "Kobieta, która ucząc w nowojorskiej szkole publicznej, postanowiła publicznie opowiedzieć o swoich wcześniejszych przygodach życiowych."
                • 33qq Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 21:15
                  Na lekcjach będzie o tym mówić???
                  Oburzające

:D
                • Gość: lolek Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 30.09.10, 23:12
                  czyli pani byla prostytutka i teraz chce uczyc w szkole. hmm, sugerujesz ze powinnismy zakazac heteroseksualnym kobietom pracowac w szkole?
                  • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.10.10, 14:44
                    Gość portalu: lolek napisał(a):

> czyli pani byla prostytutka i teraz chce uczyc w szkole. hmm, sugerujesz ze pow
                    > innismy zakazac heteroseksualnym kobietom pracowac w szkole?

Sugerujesz, że szkoła w N.Jorku dokonała dyskryminacji ?... :)
            • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 17:14

> Zakazana dyskryminacja dotyczy posiadania seksualnej dewiacji, a nie jej
              > upubliczniania.
              >
              A jak można dyskryminować nieupublicznioną odmienność? Każda dyskryminacja dotyczy cechy upublicznionej. Żeby kogoś dyskryminować ze względu na daną cechę trzeba o niej wiedzieć.
              • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.09.10, 17:17
                > A jak można dyskryminować nieupublicznioną odmienność? Każda dyskryminacja doty
                > czy cechy upublicznionej

Nie - np. dyskryminacją może być pytanie o orientację w ramach rekrutacji. Co innego, gdy zboczeniec sam opowiada o swojej dewiacji lub się z nią afiszuje.
                • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 29.09.10, 17:37

> Nie - np. dyskryminacją może być pytanie o orientację w ramach rekrutacji. Co i
                  > nnego, gdy zboczeniec sam opowiada o swojej dewiacji lub się z nią afiszuje.
                  >
                  Czyli według Twojej definicji nie sposób dyskryminować innych ras, albo kobiet - przecież nikt ich o rasę czy o płeć nie pyta. Pięknieś to wymyślił.
                  • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.09.10, 14:36
                    > Czyli według Twojej definicji nie sposób dyskryminować innych ras, albo kobiet
                    > - przecież nikt ich o rasę czy o płeć nie pyta. Pięknieś to wymyślił.
                    >

Pomerdało Ci się...
                    Przeczytaj ze zrozumieniem swoje słowa, na które odpowiadałem.
                    • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 17:12

> Przeczytaj ze zrozumieniem swoje słowa, na które odpowiadałem.
                      >
                      Czytałem. Jeżeli chcesz wykazać jakąś nieścisłość, to dawaj konkretnie, bo na razie to w Twoich wypowiedziach da się zauważyć poważne oderwanie od rzeczywistości.
                      • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.09.10, 21:12
                        lernakow napisał:

> Gość portalu: Talmud napisał(a):
                        >
                        > > Przeczytaj ze zrozumieniem swoje słowa, na które odpowiadałem.
                        > >
                        > Czytałem.

To wykaż logiczny związek między moją odpowiedzią a tym:
                        "Czyli według Twojej definicji nie sposób dyskryminować innych ras, albo kobiet"
                        :)
                        • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 01.10.10, 06:05

> To wykaż logiczny związek między moją odpowiedzią a tym:
                          > "Czyli według Twojej definicji nie sposób dyskryminować innych ras, albo kobiet"
                          >
                          Proszę bardzo. Rozmawialiśmy tak:

JA:
                          > A jak można dyskryminować nieupublicznioną odmienność? Każda dyskryminacja doty
                          > czy cechy upublicznionej
                          TY:
                          Nie - np. dyskryminacją może być pytanie o orientację w ramach rekrutacji. Co innego, gdy zboczeniec sam opowiada o swojej dewiacji lub się z nią afiszuje.

Otóż kobieta i osoba innej rasy "afiszuje" się z tą swoją cechą. Pracodawca (czy inny potencjalny dyskryminator) nie musi o to pytać. Dla Ciebie to sytuacja, w której nie ma dyskryminacji.
                          Teraz zrozumiałeś? Jeżeli nie, to poproszę konkretnie gdzie się zgubiłeś.
                          • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.10.10, 10:02
                            Zaprzeczyłem twojemu twierdzeniu, że dyskryminacja może dotyczyć tylko cechy upublicznionej. Jak z tego wynika, że nie można dyskryminować innej rasy - to pozostaje twoją tajemnicą... :)
                            • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 02.10.10, 11:53

> Zaprzeczyłem twojemu twierdzeniu, że dyskryminacja może dotyczyć tylko
                              > cechy upublicznionej.
                              >
                              Nieprawda. Twierdziłeś, że dyskryminacja jest wtedy, gdy się pyta, a nie gdy już wiadomo. W obu przypadkach chodzi o cechę upublicznioną.
                              • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.10.10, 20:56
                                > Nieprawda. Twierdziłeś, że dyskryminacja jest wtedy, gdy się pyta, a nie gdy ju
                                > ż wiadomo.

Ale nie pisałem, że gdy wiadomo, to dyskryminacji nie ma

> W obu przypadkach chodzi o cechę upublicznioną.
                                >

Nie każda informacja ujawniona jest upubliczniona.

--
                                Tak mówi Talmud
                                • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 07.10.10, 07:08

> Ale nie pisałem, że gdy wiadomo, to dyskryminacji nie ma
                                  >
                                  Napisałeś:

Kobieta i Murzyn ze swoją odmiennością się afiszują. Murzyn całym swoim ciałem, a kobieta dodatkowo jeszcze strojem. W świetle Twojego powyższego zdania - nie ma wtedy dyskryminacji.

> Nie każda informacja ujawniona jest upubliczniona.
                                  >
                                  Rozmawiamy o konkretnym zakresie osób: kandydat i rekrutujący. Chodzi mi o sytuację, w której rekrutujący wie. Czy nazwiesz to ujawnieniem, czy upublicznieniem - wszystko mi jedno.
                                  • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.10.10, 15:20
                                    Człowieku, już nie wiem jak Ci to wytłumaczyć jeszcze bardziej przystępnie, żebyś zrozumiał...
                                    Zaprzeczyłem twojej oczywiście absurdalnej tezie - Ty w odpowiedzi napisałeś następny absurd...
                                    MOże teraz Ty przeprowadź logiczny dowód ,który doprowadził Cię do tego wniosku:
                                    "> Kobieta i Murzyn ze swoją odmiennością się afiszują. Murzyn całym swoim ciałem,
                                    > a kobieta dodatkowo jeszcze strojem. W świetle Twojego powyższego zdania - nie
                                    > ma wtedy dyskryminacji"
                                    • lernakow Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 09.10.10, 16:29

> MOże teraz Ty przeprowadź logiczny dowód ,
                                      >
                                      Jest w poprzednim poście. Cytat z Ciebie i jego logiczna konsekwencja. Mógłbym co najwyżej powtórzyć, ale wierzę, że potrafisz kliknąć w post wyżej. Potrafisz? Napisz, że potrafisz.
      • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.10.10, 15:04
        lernakow napisał:

> O ile ustawa przejdzie, bo coś tam w konstytucji naskrobali o zakazie dyskrymin
        > acji i może być problem, ale tego już nie powiedziała.
        >

Sądzisz, że ten zapis dotyczy też takiej "dyskryminacji" ? :)
        wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/pracowala-jako-prostytutka-chce-uczyc-w-szkole,1,3704279,wiadomosc.html
    • teletoobis Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 11:51
      za to panstwowe szkoly maja OBOWIAZEK zatrudniania zboczonych pedofili w sutannach.
      • Gość: steff Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 12:08
        oszolom proponuje kolejna wizyte u psychologa. Twoje tabletki przestaly dzialac.
    • strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 16:46
      Nie musisz mnie ostrzegać, kijem bym jej nie tknął, jest zbyt toksyczna.
    • black-emissary Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 18:35
      > Powiedziała prawdę że szkoła katolicka ma prawo nie zatrudniać zboczeńca

Na całe szczęście nic o zboczeńcach nie mówiła, bo jakby powiedziała, to sama bym się pod żądaniem jej dymisji podpisała.
      • strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 18:37
        NPopieranie sprzecznej z konstytucją dyskryminacji ze względu na orientację Ci nie wystarczy?
        • black-emissary Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 29.09.10, 17:20
          Nie.
    • imponeross Idiotka 27.09.10, 22:53

> min Radziszewska to jedna z niewielu szlachetnych ludzi w gabiniecie premiera T
      > uska. Powiedziała prawdę że szkoła katolicka ma prawo nie zatrudniać zboczeńca
      > A w ogóle to i w szkoły publiczne powinny być wolne od takich osób!

Przeciez to idiotka jak Sobecka.
      • Gość: Talmud Re: Idiotka IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.10.10, 10:06
        imponeross napisał:

> Przeciez to idiotka jak Sobecka

Mocna teza - jak zwykle bez uzasadnienia...
    • znj2 Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 27.09.10, 22:55
      Czyli kobitka nie jest światowa! Gdyby powiedziała, że spółkuje ze swoim pieskiem, to dopiero
      zrobiła by wrażenie!
      • strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 28.09.10, 20:24
        Nikt od niej spółkowania z pieskiem nie wymaga. Wymaga się za to od niej przestrzegania prawa, a nawet, w związku z jej funkcją, rozumienia unijnych dyrektyw. Co ciekawe, w wywiadzie ostatnio sam Tusk, przyznał, że Radziszewska dyrektyw unijnych w zakresie antydyskryminacyjnym nie rozumie, ale dodał cos więcej, niejasno sugerował miedzy wierszami, że sam jest w podobnej sytuacji, a to jest niedopuszczalne, jeżeli mamy tworzyć państwo przyjazne obywatelom.
        • black-emissary Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 29.09.10, 17:21
          Prawo jest w tym względzie co najmniej enigmatyczne.
        • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.09.10, 14:38
          strikemaster napisał:

> Wymaga się za to od niej przest
          > rzegania prawa, a nawet, w związku z jej funkcją, rozumienia unijnych dyrektyw.

A jak Ty rozumiesz Dyrektywę nr 78, na którą powołuje się pani minister ?
          • kuk_krakauer Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 17:16
            A możesz podać bliżej co rozumiesz pod pojęciem dyrektywy 78, czy tak jak za pania matką za Radziszewską?
          • strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 20:12
            Nie jestem ministrem d/s równego statusu ani premierem rządu żadnego z krajów UE, moge rozumieć ale nie muszę.
            • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.09.10, 21:08
              strikemaster napisał:

> Nie jestem ministrem d/s równego statusu ani premierem rządu żadnego z krajów U
              > E, moge rozumieć ale nie muszę.

To na jakiej podstawie twierdzisz, że pani minister nie rozumie ? :)

• strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 21:11
                > To na jakiej podstawie twierdzisz, że pani minister nie rozumie ? :)

Ufam premierowi :) to jego, nie moje słowa. Co więcej, premier sugerował też, ze dla niego to również zbyt trudne, w ten sposób chciał swoją panią minister usprawiedliwić. Ludzie, kogo Wy do rządu wybieracie???
                • Gość: Talmud Re: Ręce precz od min Radziszewskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.10, 11:20
                  strikemaster napisał:
                  >
                  > Ufam premierowi :)

Skoro ufasz cynikowi, kłamcy i krętaczowi - to życzę szczęścia, naiwniaku...

>Ludzie, kogo Wy do rządu wybieracie???

A Ty na kogo głosowałeś ?... :)

• strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 07.10.10, 08:16
                    > Skoro ufasz cynikowi, kłamcy i krętaczowi - to życzę szczęścia, naiwniaku...

Powierzyłem mu swoje pieniądze (i nie tylko ja, ty tez).

> A Ty na kogo głosowałeś ?... :)

Na zełko, czyli SLD.
              • kuk_krakauer Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 21:12
                Dalej nie wyjaśniłeś co Ty rozumiesz pod pojęciem dyrektywy nr 78? Jest w ogóle coś takiego, czy bajdurzysz?
                • strikemaster Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 30.09.10, 21:18
                  Dyrektywa 78/2010
                  • strikemaster 78/2000 30.09.10, 21:19

• kuk_krakauer Re: 78/2000 30.09.10, 21:38
                      Dziękuję dobry Człowieku. Ja tę dyrektywę doskonalę znam. Chciałem usłyszeć coś więcej o niej od osoby, która powtarza jak Radziszewska mantrę "dyrektywa 78". Sama dyrektywa to jeszcze trochę mało - jest obudowana orzecznictwem TS i wyjaśnieniami Komisji. Dyskusja jaka się toczy wokół sprawy dyskryminacji i Radziszewskiej pokazuje tylko amatorszczyznę Radziszewskiej, premiera, posłow...itd.
                      • strikemaster Re: 78/2000 30.09.10, 22:33
                        Takich sobie wybraliśmy.
                      • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.10, 11:27
                        kuk_krakauer napisał:

> Ja tę dyrektywę doskonalę znam.
                        > Sama dyrektywa to jeszcze trochę mało - jest obudowana orzecznictwem TS i wyja
                        > śnieniami Komisji.

A więc podaj swoją egzegezę :) :
                        "niniejsza dyrektywa nie narusza więc prawa
                        kościołów i innych organizacji publicznych lub prywatnych, których etyka opiera się na
                        religii lub przekonaniach, działających zgodnie z krajowymi przepisami konstytucyjnymi i
                        ustawodawczymi, do wymagania od osób pracujących dla nich działania w dobrej wierze i
                        lojalności wobec etyki organizacji."

Czy twoim zdaniem wychowawczynią w szkole może być prostytutka ?
                        • kuk_krakauer Re: 78/2000 01.10.10, 18:21
                          Egzegezy, dziecko, to się dokonuje pism religijnych i wtedy można różne banialuki opowiadać. Teksty prawne się interpretuje oraz dokonuje ich wykładni. Interpretacji i wykładni tej dokonały uprawnione do tego instytucje Unii Europejskiej (a w nich znacznie lepiej od nas obu przygotowani ludzie). Chcesz wiedzieć jak - poszukaj albo zamów opinie (radze to drugie bo samemu dokonując "egzegezy" możesz dojść do równie odkrywczych tez co Radziszewska). Swoją drogą, jeśli lekarka dokonuje wykładni prawa to ja jako prawnik mógłbym leczyć ludzi. Skutki byłyby równie żałosne... Takie rzeczy tylko w katolandzie...
                          • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.10.10, 09:54
                            Interp
                            > retacji i wykładni tej dokonały uprawnione do tego instytucje Unii Europejskiej

A konkretnie które instytucje i w czym ta interpretacja różniła się od interpretacji pani minister ?

• kuk_krakauer Re: 78/2000 02.10.10, 11:11
                              Poszukaj. Mogę udzielić porady prawnej. U mnie stawka godzinowa wynosi 150 eur. Jeśli chcesz możemy współpracować. Pierwsza porada (marketingowo-bezpłatna): jeśli cytujesz przepis cytuj go w całości.
                              • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.10.10, 17:28
                                kuk_krakauer napisał:

> Poszukaj. Mogę udzielić porady prawnej. U mnie stawka godzinowa wynosi 150 eur.

Przyznaj od razu, że blefowałeś - wyjdzie taniej :)
                                • kuk_krakauer Re: 78/2000 07.10.10, 17:32
                                  W sprawach zawodowych nie blefuję, czego dowodem moja porada. Rozumienm, że ponieważ bezpłatna to nie korzystasz. Trudno przyjdzie korzystać z droższych. :)
                                  • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.10.10, 14:54
                                    kuk_krakauer napisał:

> W sprawach zawodowych nie blefuję

Ano blefujesz - skoro nie chcesz podać "słusznej" interpretacji tego zapisu:

"niniejsza dyrektywa nie narusza więc prawa
                                    kościołów i innych organizacji publicznych lub prywatnych, których etyka opiera się na
                                    religii lub przekonaniach, działających zgodnie z krajowymi przepisami konstytucyjnymi i
                                    ustawodawczymi, do wymagania od osób pracujących dla nich działania w dobrej wierze i
                                    lojalności wobec etyki organizacji."
                                    • kuk_krakauer Re: 78/2000 11.10.10, 12:41
                                      Udzieliłem ci proady. Przepis cytuje sie w całości. Nie posłuchałeś, nie mamy o czym dalej rozmawiać. Amen
                        • kuk_krakauer Re: 78/2000 02.10.10, 11:17
                          Czy twoim zdaniem wychowawczynią w szkole może być prostytutka ?

1. Pytanie uściślające: Co rozumiesz pod pojęciem prostytucji?

2. Pytanie filozoficzne: Czy Maria Magdalena, twoim zdaniem, mogłaby być wychowawczynią w szkole?
                          • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.10.10, 20:22
                            > 1. Pytanie uściślające: Co rozumiesz pod pojęciem prostytucji?
                            >

Nie masz w domu słownika ?
                            • kuk_krakauer Re: 78/2000 07.10.10, 17:34
                              Ja mam, pytam co Ty rozumiesz pod tym pojeciem.

Pozostaje pytanie filozoficzne - nie odpowiedziałeś
                              • Gość: Talmud Re: 78/2000 IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.10.10, 14:58
                                kuk_krakauer napisał:

> Ja mam, pytam co Ty rozumiesz pod tym pojeciem.

Dlaczego zakładasz, że rozumiem coś innego niż masz w słowniku ?...
                                Znów kręcisz, zeby nie odpowiedzieć na pytanie ?

>
                                > Pozostaje pytanie filozoficzne -

Jaki ma związek z tematem ?
                                • kuk_krakauer Re: 78/2000 11.10.10, 12:45
                                  Nie kręcę: podaj swoją definicję prostytutki...

Naprawdę Maria Magdalena nie ma nic wspólnego z rozumeniem pojecia prostytucji i godności człowieka?
    • klosowski333 Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 02.10.10, 18:54
      Minister Radziszewska razi niekompetencja na kilometr.
    • Gość: oszolom z r maryja zapraszamy Radziszewską do PiS IP: *.icpnet.pl 05.10.10, 22:07
      • 0szoloom.z.radia.maryja.0 Re: zapraszamy Radziszewską do PiS 06.10.10, 13:13
        ponawiam zaproszenie
        • kuk_krakauer Re: zapraszamy Radziszewską do PiS 07.10.10, 17:35
          Faktycznie poziomem niekompetencji pasuje również do Pisu. Nie bedzie odstawać od wszystkich ludzi prezesa.
          • 0szolom.z.radia.maryja.0 Re: zapraszamy Radziszewską do PiS 08.10.10, 11:28
            poziomem kompetencji ona bije na głowę wszystkich POpaprańców razem wziętych
            • kuk_krakauer Re: zapraszamy Radziszewską do PiS 08.10.10, 16:24
              nie wiem, kogo i czym bije, ale na prawie się nie zna. jako polityk zna się pewnie na wszystkim, czyli na niczym.
              • 0szolom-z-zradia-maryja Re: zapraszamy Radziszewską do PiS 11.10.10, 13:52
                jak większość POwców
    • 0szolom-z-radia-maryja Re: Ręce precz od min Radziszewskiej 15.10.10, 13:04
      organizacje promujace dewiacje ogłosiły własnie jej bojkot. phi..?
      • kuk_krakauer Biskupi bojkotuja Radziszewską??? 15.10.10, 13:16
        Kościół katolicki ogłosił bojkot Radziszewskiej? Nie wiedziałem. Bedzie ciekawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka