Dodaj do ulubionych

Anulować Anulę!

28.09.10, 08:23
Taką mam koncepcję :)

To już trzeci mój genialny pomysł po urlopie /przerwa na stojące owacje/, dwa inne to, w kolejności objawienia:

1. By JK stał jako żywy pomnik brata na ogromnym cokole. Plusów nie muszę tak bystrym ludziom jak wy tłumaczyć ;) Minusów brak, cokół się weźmie z odzysku z jakiegoś 'cmentarza dziejów'.

2. By sprzedawać mohairowe berety w sex shopach, na początek w Niemczech ;) Albowiem ktoś jednak kiedyś te rozegzaltowane kobiety uznawał za nosicielki przynajmniej śladowych ilości seksu. Słowem: nowa świecka perwersja, którą należy rozpropagować ku pokrzepieniu serc na zgniłym zachodzie /uwaga, tego nie należy rozumieć po czesku!/

No. ;)))
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 08:28
      Jestem przeciw! Anulę zostawić! Jako wzorzec sexu dla moherowych beretów! O kim będę mógł pisać? Do kogo porównywać? Nie wspomnę że przy takim wzorcu nie będą się mb. (moherowe berety) rozmnażać...są przecież granice wytrzymałości fizycznej...:>

Ona jest opoką, takim wzorcem do którego mogę porównywać inne "seksizmy"...;)
      • twardycukierek Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 08:31
        Zadetonowałam to w protokole ;) Zdrowy głos zdrowego mężczyzny :D
        Czyli co: Anula jako index?

:D
        • szwagier_z_niemodlina Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 08:47
          Zaraz, zaraz.

Moherowe berety nie moga sie rozmanazac na mocy definicji, bo sa w wieku kiedy sie dochodzi do wniosku ze "seks nie jest wazny". One sie w wiekszosci juz rozmnozyly i teraz maja to juz za soba. Jak to kiedys na wlasne uszy uslyszalem "trzeba przez to (faza erotyczna w zyciu, ogolnie - przyp. SzN) przejsc, jak przez chorobe" (matka do corki mowila). No.

Dwa. Nie anulowac Anuli, bo i tak sie nie da. Anulowana wroci Metanul(om) i bedzie slychac tylko placz, zgrzytanie zebow i moje okrzyki ekstazy :-))
          • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 09:22
            ...u nich wniosek "seks nie jest ważny" jest wpajany od najmniejszych lat... Kiedyś dorwałem się do jakichś starych nauk "przedmałżeńskich" - napisano było coś w sensie: "trzeba się poświęcić i jak mąż wejdzie w Ciebie to nie myśl o przyjemności tylko módl się do Pana aby powstrzymał chucie..." :D

Nie mogli założyć w naukach że nawet tego ani ani (nawet u Ani) ? Problem dawno by się rozwiązał samoistnie, po jednym pokoleniu :D
        • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 09:17
          Index Prohibitorum? Nieee...nawet nie ma potrzeby...wystarczy spojrzeć na Anulkę z Sobeckich jako wzorzec...o! Wzorzec z Thorn :D albo Anię sfatygowa...chciałem rzec - z Fotygów ;) Wolałbym ślubować śluby czystości...oczywiście tak długo jak swoim widokiem by wpływały na moje postrzeganie kobiecości;)
          • twardycukierek Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:16
            Index w sęęęsie kanon, od niej na prawo i lewo potem liczymy odchyły :D

Eeee, śluby czystości? Ty znowu z tym Longinem :D I on też Anusię znalazł, diametralnie inną od Sobeckiej, to fakt :D Już samą masą się różnią te panie, w dodatku tamta Anusia bez ustanku łypała oczkiem w kierunku męskim /nie mylić z księżami/ :D

A może seks jest niepotrzebny? ;O Skoro jest in vitro, to.. aaaaa, oni są anty in vitro! No to klops :F

• woda.na.mlyn Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:26
              No ale one som pro-pro-kreacyjne przeca. Ale wytłumaczyć to bardzo łatwo, wszak wierzą w niepokalane poczęcie.
              • twardycukierek Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:28
                To w końcu jak: seksić się czy nie, bo już kurna nie wiem!?

• woda.na.mlyn Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:34
                  Może sekcić zamiast, hmm? :D
              • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:30
                woda.na.mlyn napisał:
                wierzą w niepokalane poczęcie.

Nie mogliby tej wiary rozpropagować wśród wyznawców jako dogmat do naśladowania? :D
                • twardycukierek Re: Anulować Anulę! 29.09.10, 08:20
                  Ooooooooooooo, co to to nie! Gadają jedno a czynią, niestety, drugie ;P
            • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:28
              Tak! Odchyły od kanonu będziemy obciosywać! :D

Wszędzie te Anusie...za długo Longin tych ślubów dochowywał...nieutulona z braku...znaczy w żalu Anusia mu ostała? ;) Ale jak łypała to szybko się pocieszyła...;)

Niepotrzebny?! =O Tfu! Wypluj to słowo! Na psa urok! Trzy razy przez lewe ramię... Za dużo Machulskiego się naoglądałaś... Widzisz - nawet we wzorcach z Thorn zostało minimum człowieczeństwa...propagują naturalnie...co nie znaczy że z ich jedynym uzasadnieniem "tegoż" się zgadzam :D
              • twardycukierek Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 16:23
                Zerwikapturem je! Te odchyły :D Zerwianul?

Anusia zmienną była jak pyłek na tym no... :D

Tfu, tfu, tfu. ;)

Tak się tylko upewniam/droczę bo nie zrezygnuję z seksu nawet kiedy Jarek zacznie go promować ;O
                • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 17:44
                  Zerwikapturem? A w jaki sposób? Trzy na raz "główki" obciosać?! Znasz takiego "majętnego"?! =O Bo jak jak żyję - nie :D

Anusia? No! Wiadomo :D

Powtórz te "tfu tfu" dla pewności ...inaczej niech Cię nie znam! Wiesz ile byś straciła? (chyba ;))...nie wspomnę o mnie :D

Jarek może tylko promować kotofilię... Ja zaś jestem normalny. Jak Natura "nakazała" ;) Nigdy z tego nie zrezygnuję...póki pary w tym...no wiesz...:>
    • king.james Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 09:24
      Ja mam natomiast antykoncepcję, by moherowe berety rozdawać w szkołach - gdy napalone, hormoniaste nastolatki będą się widziały w beretach, to wnet stracą ochotę na słoneczka i inne prokreatywne gierki. :D
      • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 09:41
        ...wystarczyw szkołach rozdawać fotki z obiema Anulkami i ostrzegawczym napisem "Tak będziesz wyglądała jak zbyt szybko posmakujesz dorosłości" :D
        • szwagier_z_niemodlina Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:28
          To tylko zwiekszy wsrod mlodziezy popularnosc narkotykow. Dziatwa bedzie nam szukac odmiennych stanow swiadomosci.
          Z drugiej strony: moher, odpowiednio przedstawiony jako model odmiennych stanow swiadomosci, moze skutecznie zniechecac do narkotykow.
          • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:31
            ...to byłoby pierwszy raz działające perpetuum mobile :D
            • szwagier_z_niemodlina Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:36
              Mlodz, ogarnieta panika, tlumnie uciekalaby do bibliotek:-) Bynajmniej nie po to aby spolkowac miedzy ksiazkami:-ß
              • hardy1 Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 18:11
                ...obawiam się że młódź tłumaczyłaby iż to "co widać" jest pochodną niepokalanego poczęcia a nie skutkiem zwykłego zwierzęcego seksu nastolatków, spowodowanym hormonalną chucią...i że to wyczytała w bibliotece w dziale "Początki Nowego Testamentu według Wulgaty"...:D
          • woda.na.mlyn Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:36
            szwagier_z_niemodlina napisał:

> Z drugiej strony: moher, odpowiednio przedstawiony jako model odmiennych stano
            > w swiadomosci, moze skutecznie zniechecac do narkotykow.

Wszak to już dawno odkryli rastafarianie :D

[img]https://2.bp.blogspot.com/_hmRMSx0DZnk/SWPKJE4QxtI/AAAAAAAAAJU/jE_0g1uEg10/s400/rasta%25201b.jpg[/img]
            • szwagier_z_niemodlina Re: Anulować Anulę! 28.09.10, 10:54
              Yhyhyhyhyhyhy:-) Mam wizje alternatywnego wygladu Pielgrzymki do Radyja:-)) Zreszta wizje rodem z kuracji ziolowej :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka