i.nes 08.10.10, 16:14 Pszeraszam sa nieobesssnośśś... Nie było mię, bom wojażowała. Nie będzie mię, bo będę zarobiona. No dobrze, może jednak trochę będę - nie samą pracą żyje człowiek ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 16:18 Siadaj i opowiadaj - gdzie byłaś, co piłaś, etc. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 16:21 dziś wróciłam z krainy serem i czekoladą płynącej :D jestem tak objedzona, że szok! fajnie było... szkoda, że tak krótko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 16:44 Niestety, rzeczy dobre szybko się kończą (sentymentalny komunał znad pustej szklanki) :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 16:39 > Pszeraszam sa nieobesssnośśś... No dobra, niech będzie, a teraz do rzeczy - co mi przywiozłaś? : ] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:21 milleniusz napisał: > No dobra, niech będzie, a teraz do rzeczy - co mi przywiozłaś? : ] promienny uśmiech :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:26 O cholera!!!!!!!!!!!!!!,,,Wszelki duch...,,,,O kurde,a gdzie Ty bywałaś jak Ciebie nie było???????:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:28 jaki duch, jaki duch! Przytyło me ciało haniebnie na tych serach, czekoladach i kosmicznie dokładnym transporcie miejskim :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:30 Coś więcej o tych serach bym rosił,bo to mój prywatny i osobisty narkotyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:35 gruyère - 9 miesięcy appenzeller - black label emmental - rezerwa i znów mam ślinotok! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:37 DOŚĆ!!!!! To tortura,,,sery do jest najlepsza rzecz do jedzenia jaką wymyślił człowiek,,,no i do tego oliwki :) Uwielbiam sery,,,jem je bez chleba bo szkoda psuć sobie smak :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 20:21 flissy napisał: > sery do jest najlepsza rzecz do jedzenia jaką wymyślił człowiek TTM! :DDD Na szczęście wykazałam się przedwyjazdową przezornością i zaopatrzyłam lodówkę w odpowiednią ilość i jakość serów. Daleko im do tej dream list powyżej, ale dają radę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 17:45 appenzeller - black label Ten rzuca o ścianę! :D Extra gelagert. Beeek. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 19:49 No i f końcu Niesia, brakowało Cię tu, wiesz. Szefowa nawet jakiś wątek jako wabik na Cię założyła, o! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 21:06 Le gruyere jest znakomity.Woze znajomym do kraju w dziesiatkach kg i tez sobie chwala.Appenzeller,rozne inne smierdziele,plesniaki no o serach moglbym tak dlugo gadac jak o whisky lub kobietach.wszystko to naturalnie wspaniale jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 21:07 A jedli wy ten zielony zólty?Na wasabi basis? ten to szczegolnie zmysly wyostrza. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 21:20 No i bardzo dobrze! :D:D:D Teraz komasujemy wysiłki w celu przyciągnięcia Fónnity :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzień dobry ;) 08.10.10, 23:20 Moja śliczna :) Jakoś tak piszesz, że od razu czuje się zaproszona na konsumpcję :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzień dobry ;) 09.10.10, 06:47 Aja od razu przytyłam 3 kg. Beeek. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 09.10.10, 21:57 twardycukierek napisała: > Aja od razu przytyłam 3 kg. poka fotkę! ale i tak Ci nie wierzę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzień dobry ;) 09.10.10, 23:22 Aja pewnie z 10, jeno naprawdę i na serio. Pierdzielniczone rzucanie palenia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień dobry ;) 09.10.10, 21:56 funny_game napisała: > Moja śliczna :) sratatata :D (biały wiersz!) > Jakoś tak piszesz, że od razu czuje się zaproszona na konsumpcję :D Kochana, Ty nie potrzebujesz specjalnych zaproszeń - Ty masz dożywotni karnet ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzień dobry ;) 09.10.10, 23:23 Tez sie babole martwita,przy dobrym seksie chudnie sie szybciej niz sie mysli...Tylko trza obiekta dobrego znalezc ... Odpowiedz Link Zgłoś