Dodaj do ulubionych

"Black Magic Woman"

14.10.10, 15:52
Ponadczasowa :) Aloha czwartkowa :)
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 17:03
      Cześć Piotrek :)

To ja na zadany temat... ;)
      • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:21
        Lubię Leenego,,,jedyny Czarny który potrafi grac na gitarze;)
        • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:23
          Coooo? ;O Nie drażnij mnie, brałam tabletki, te co prezes :D
          • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:30
            OK,ok,,,jeszcze Derrick Green z Sepultury :)
            • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:31
              Jak Green to nie jest Black :D Logiki!
              • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:34
                Przepraszam,ale czy mogę Ciebie udusić?:P:P:P
                • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:37
                  Tak, ale nie dotykaj mnie :DDD

Aaaaaa!
                  • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:43
                    Czyli duszenie na odległość,,,takie duszenie i takie uduszenie nie podlega karze :D

A Jak Ciebie uduszę,Ty wiesz ile ludziów będzie mi dźwięcznych :)
                    • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:46
                      No, wreszcie się domyśliłeś :D W więzieniu tylko byś psuł morale biednym niewinnym :D

Ilu? Syp nicki, nazwiska, adresy :O
                      • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:51
                        Lupus,Woda,Szwagier,Flissy,Srulatka,Hardy,Jakub Król,Dzems Bondu,Funnnnnny Gammmuuuuu,Morelka,Twardycuks :D
                        • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 18:54
                          Kruca bąba, mało ludzia ;F
                          Czyli co, inni mnie uwielbiają! Hurra!
                          :DDD
                          • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:01
                            Musiałem przerwac wyliczanie bo miałem telefon,,,dokończę jutro :D
                            • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:14
                              Palców Ci styknie? :D
                              • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:19
                                Pożyczę od Agniech ;)
                                • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:22
                                  Ale oddaj, no! ;P Pożyczalski...
                                  • hardy1 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 20:13
                                    ...że tak powiem i się nieelegancko wcisnę - "ponadczasowa" jest ponadczasowa. O! :D

Po wtóre i ważniejsze - proszę mnie wyłączyć z kręgu "dziękujących za uduszenie". Sam to potrafię ale rozciągam to na dłuuugi czas...czasem trwa latami :D
                                    I dziwne aby Cukierka dusiła Cukierka...jak się doczytałem :D
                                    • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 07:57
                                      Chlip ;) u podstaw się wzruszyłam, Hardy! Aż mi coś pika w okolicach Ipoda ;)
                                      Dziękuję, że się nie cieszysz moim rychłym uduszeniem!

:D
                  • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:05
                    A gaśnicy CO2 można użyć? :P
                    • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:06
                      Na tego Zielonego Murzyna? Można!

• lupus76 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:12
                        A mnie się Green z białością kojarzył, choć grał bardzo czarno :D
                        • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:13
                          Może rozpalał do białości? ;) Posłucham w domu, spadam z pracy... pa na zrazie :)
                          • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:18
                            Sprawdź, czy rurę wydechową masz w traktorze na zewnątrz - nie wiadomo, czy tam Piotrka nie było :P
                            • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:20
                              OK. A gdybyś Ty był, to gdzie by była dana rura?

• lupus76 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:27
                                Na wsi, gdzie jej miejsce. Razem z resztą:D
                                • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 07:55
                                  A bardzo chętnie! Moim celem jest dom na wsi :D
                                  • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 08:56
                                    Good luck!

[img]https://www.armedforces-int.com/upload/image_files/corporate_policy/images/projects/17/tornado-gr1-l.jpg[/img]
                                    • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 14:22
                                      Niesamowite!!!! To jest na 99,99% widok na Hoy i Stromness :)))
                                      • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 14:24
                                        Całkiem możliwe, bo z pewnością i w okolicach Scapa i na Orkadach Brytole muszą mieć jakieś lotniska wojskowe :)
                                        • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 14:28
                                          Aż mi puls przyspieszył, kiedy zobaczyłam to zdjęcie. :) Kinloss i Lossiemouth są chyba najbliższe, ale nie wiem na pewno.
                                          • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 14:41
                                            To ja Ci tu wklejam wyśmienite narzędzie (Panavia Tornado, produkt brytyjsko-niemiecko-włosko-hiszpański, tu: w wersji GR.2, czyli uderzeniowej) do obrania domu, jako celu, a Ty mi się zachwycasz widoczkami? No wstyd normalnie :)
                                            • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 14:52
                                              Nawet gorzej jest: trzy takie nam nad doopami przeleciały dokładnie tam, na Hoy. Ogłuchliśmy na jakiś czas, serce mi waliło jak młot pneumatyczny :D Niesamowite wrażenie. Tak więc doceniam to co zrobiłeś, w pełni :D
                                              • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 15.10.10, 15:37
                                                To mogły być również Harriery, albo Jaguary :)
                                                • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 16.10.10, 10:28
                                                  Mogły :) ale widziałam je cholernie blisko :D
                            • flissy Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:20
                              Byłem!!!!Byłem!!!!!:D:D:D
        • lupus76 Re: "Black Magic Woman" 14.10.10, 19:01
          Prowokujesz, prawda?
          BB King
          James Munky Schaffer (Korn)
          Ostrzeżenie od Slasha - następny będzie koński łeb ;)
          Do tego trzeba powiedzieć o Vernonie Reidzie, czy Ali Farka Toure.
          Zresztą tu znajdziesz ich chyba więcej :)
          • twardycukierek Re: "Black Magic Woman" 17.10.10, 11:42
            Słucham tego teraz, dzięki Wolfie! ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka