Dodaj do ulubionych

Jeszcze nie wszystko stracone!

26.10.10, 17:07
Jak wiecie coraz wiecej znakow na ziemi i niebie pokazuje ze ten caly rok 2012 to pic na wode fotomontaz. Nie widac zadenego NIbiru na ktorym Anunaki mialy przyleciec nie widac krwawych krzyzy na niebie i podobnych rzeczy.
dupa zbita mozna by powiedziec nie dobrze!nic sie nie stanie!
ale nie wszystko stracone sa dwie dobre wiadomosci:

pierwsza ze istnieja inne fajne przepowiedznie
i druga wazniejsz ze moga sie spelnic jeszcze wczesniej

i tak
bulgarska wizjonerka Wanga prognozowala:

i tak rok 2010

Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku,
2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

2011 - W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Następnie wrogowie zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom.

2014 - Większość ludzi (na półkuli północnej) zginie w wyniku raka i innych chorób skóry spowodowanych naprominiowaniem i chemikaliami.

2016 - Europa prawie w całości wyludniona.

wiec nie jest zle!

niestety jest tez trzecia wiadomosc tym razem smutna te prognozy wangi w wielu miejscach sa z logicznego punktu widzenia sprzeczne i wzajem sie wykluczajace ale badzm dobrej mysli
moze sie spelni przynajmniej co do nadchodzacych lat

a tutaj calosc przepowiedzi:

iluminaci.pl/proroctwa/przepowiednie-jasnowidzacej-wangi
Obserwuj wątek
    • zimnica Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 26.10.10, 19:32
      W tych przepowiedniach pewne jest tylko to, że na samym końcu bedzie koniec świata :)
    • yagnik Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 26.10.10, 21:26
      Oj no oczywiście że nie wszystko nie wziąłeś pod uwagę że zniknie nam magnetyzm i się usmażymy :-) Spokojnie, Dr. Rzepa, spokojnie.

Nibiru?
      No nie mów żeś nie na czasie z wiadomościami i nie słyszałeś o nasileniu podróży spodkami nad Europą, badają gdzie wylądować co? ;-)) Tak swoją drogą to trzeba by się Młodego spytać jak Annunaki wyglądają żeby wiedzieć komu się na ulicy nie kłaniać. O.
      • dr_warzywo Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 26.10.10, 22:19
        Anunaki wygladaja tak:

www.disclose.tv/files/photos/a532400ed62e772L.jpg
        a klaniac sie nie nalezy typom takim jak ten:

tinyurl.com/33uphqt
        ale one ta anunnaki nie mialy spodkami przyleciec tylko cala planeta zeby nasze zloto zabrac tak wiec Jagnie te twoje ostatnie inwestycje tzn zamiana bizuterii na alkohol to wcale takie glupie operacje nie byly ;o)
        • yagnik Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 27.10.10, 09:47
          Bardzo ładne te Annunaki, takie miłe wejrzenie co?

> tinyurl.com/33uphqt
          > ale one ta anunnaki nie mialy spodkami przyleciec tylko cala planeta zeby nasze
          > zloto zabrac tak wiec Jagnie te twoje ostatnie inwestycje tzn zamiana bizuteri
          > i na alkohol to wcale takie glupie operacje nie byly ;o)

No nie lubisz donaldówy jak to się stało że go nie kochasz, ja Ci powiem w sekrecie że ja go nawet love na początku ale w tym momencie patrzeć nań nie mogę...

A co do picia Dr. Chrzan to bez przesady, no ja Cię proszę, operacje to ja sobie szykuję ale zgoła nieco inne.
          • dr_warzywo Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 27.10.10, 16:05
            No nie lubisz donaldówy jak to się stało że go nie kochasz, ja Ci powiem w sekrecie że ja go nawet love na początku ale w tym momencie patrzeć nań nie mogę...

nie dziwie Ci sie bo to taki Anunak tylko ze brzydszy mniejszy chudszy i bardziej pokurczony okropny ty w dodatku tak jak anunnaki obiecal przeniesc Polske w IV gestosc miala byc milosc pokoj i umiechcieci i zadowoleni Poalcy mieli wtracac z calego kosmosu a zostala wielka dziura po zlocie ktore wykopal i zrabowal!
            • yagnik Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 27.10.10, 18:52
              Kiełbasa wyborcza ale ja się dałam nabrać.
    • Gość: mlody Re: Jeszcze nie wszystko stracone! IP: *.asm.bellsouth.net 27.10.10, 20:37
      www.aolnews.com/weird-news/article/white-house-adviser-us-must-prepare-for-asteroid/19687765
      Pisza, jak to nie grozi ziemi zderzenie lub bliski kontakt z żadna kometa/planeta, ale ze przed tysiącami lat coś zagroziło ziemi, to teraz NASA będzie wydawać pieniądze i tracić czas na przygotowania, aby przygotować się, tak na wszelki wypadek.
    • yagnik masz mejla warzywo 04.11.10, 14:19
      • dr_warzywo Re: masz mejla warzywo 04.11.10, 14:37
        Jagnie wyciagnij srednia arytmetyczna i prawie bedzie dobrze, wolalbym wprawdzie pisac jak ktos o sumie twoich zadanych wiadomych, ale nic nie przychodzi za darmo zwlaszcza doswiadczenie.
        A to ze lubie odmladzac swoje posty to juz wiesz pisalem Ci ze cynikiem wstretnym jestem.
        • yagnik Re: masz mejla warzywo 04.11.10, 15:04
          Piszemy Dr_Seler Naciowy.
          • dr_warzywo Re: masz mejla warzywo 04.11.10, 15:16
            byle nie przez dwa L
            • dr_warzywo Jagnie ty leniu! 04.11.10, 15:21
              wystarczy dodac i podzielic
              idz na poczte!
              • yagnik Re: Jagnie ty leniu! 04.11.10, 15:34
                Byłam, znaczki lizałam, koperty kleiłam.
                • yagnik ajć 08.11.10, 12:16
                  Znaczek źle nalepiłam, pismo mi się przekrzywiło, nie czytaj, podrzyj i wyrzuć do kosza od razu.
    • state.of.independence Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 05.11.10, 18:32
      dr_warzywo napisała:

> i tak rok 2010
      >
      > Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w paździer
      > niku, 2014 roku.

O kuźwa, to niepotrzebnie się na szkolenie zapisywałam :-( Muszę teraz delegację anulować i odkręcać rezerwację noclegów.
      • dr_warzywo zdecydowanie odradzam! 05.11.10, 21:50
        -( Muszę teraz delegac
        > ję anulować i odkręcać rezerwację noclegów.
        >

zdecydowanie odradzam odkrecanie rezerwacji noclegow!

moga sie tam wydarzyc rzeczy ktore sie nawet babie Vandze nie snily.

mowie Ci to ja mimo ze zadnym prorokiem nie jestem!

• state.of.independence Re: zdecydowanie odradzam! 07.11.10, 21:52
          Muszę to "odrezerwować". Skoro świat się skończy 10 listopada, a ja mam noclegi zarezerwowane od 15 (czyli już po końcu świata) to się już tam nic nie wydarzy. Tylko pieniądze się zmarnowały na ten wyjazd :-(
          • yagnik Re: zdecydowanie odradzam! 08.11.10, 00:06
            Zapytaj się najpierw czy zwracają kasę w ramach końca świata ;-))
            • state.of.independence Re: zdecydowanie odradzam! 08.11.10, 21:17
              Kasę to ja bym chciała jeszcze przed końcem świata odzyskać ;-p
    • yagnik Kalafjur 15.11.10, 09:30
      Nutka specjalnie for Y. I żeby nie zahaczyć o Twoje mnieManie co to wyrosło nam ostatnio niespodziewanie. To nie jest odpowiedź na żadne pytanie po prostu muzyka do ucha ale nie bój się żadne tam szeptanie :-)

www.youtube.com/watch?v=gDb8hduT584
    • znj2 Re: Jeszcze nie wszystko stracone! 25.11.10, 22:01
      Baba nachlała się Rakiji, to i pieprzyła od rzeczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka