aborcyjnokoncepcyjnalustracja 17.11.10, 12:44 OK. Jak tylko zobaczę palacza na przystanku, albo w parku, dzwonie po Straż. Przyjadą? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8673675,Zakaz_palenia__Straznicy_miejscy_beda_mogli_karac.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinac-0 Re: Bat na palaczy 17.11.10, 12:55 Przetestuj dzwoniac na policje gdy zobaczysz kogos jedzacego parowke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Bat na palaczy 17.11.10, 13:02 tylko uważaj rzebyś nie dostał klapsa i nie stracił telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Bat na palaczy 17.11.10, 13:05 radiowo_maryjny_przeciwnik napisał: > tylko uważaj rzebyś nie dostał klapsa i nie stracił telefonu Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Bat na palaczy 17.11.10, 13:09 jak masz dużo czasu, to spróbuj i czekaj aż przyjadą :) po godzinie może się zjawią (ale raczej nie). Tylko cuś mi się widzi, że ten palacz na przystanku nie będzie tyle czekał, żeby dać się złapać - zwłaszcza jeśli zapalił Camela. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy-sierpowy Re: Bat na palaczy 17.11.10, 13:33 p.s.j napisał: > jak masz dużo czasu, to spróbuj i czekaj aż przyjadą :) po godzinie może się zj > awią (ale raczej nie). Tylko cuś mi się widzi, że ten palacz na przystanku nie > będzie tyle czekał, żeby dać się złapać więc powinni patrolować przystanki i parki po cywilnemu Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Bat na palaczy 17.11.10, 13:42 > więc powinni patrolować przystanki i parki po cywilnemu pewnosci nie mam, ale zda mi się, ze SM nie ma takich uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Bat na palaczy 17.11.10, 14:02 Mogą się też przebierać za słupki, zwłaszcza, gdy weganami są. :) BTW wreszcie straż miejska nie będzie musiała inwestować duzych pieniędzy w radary, będa mieli tańsze źródło dochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Bat na palaczy 17.11.10, 14:03 Proponuję też wskrzesić tradycję ORMO. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.z.gimnazki Re: Bat na palaczy 17.11.10, 14:09 strikemaster napisał: > Proponuję też wskrzesić tradycję ORMO. Co to ORMO? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Bat na palaczy 17.11.10, 14:44 ochotnicze rezerwy milicji obywatelskiej. Taka socjalistyczna wersja Szeryfa z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Bat na palaczy 18.11.10, 13:14 chodziło mi bardziej o to, że szeryf i ORMOwiec nie musieli być zawodowo w służbie mundurowej, tylko wchodzili tam niejako spoza normalnego systemu, jako przedstawiciele "ludu". Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A e-papierosy 17.11.10, 16:03 mowa jest o PALENIU PAPIEROSKÓw. e szlugów-NIE PALIMY. Odpowiedz Link Zgłoś