i.nes 14.12.10, 13:02 "Iron Maiden to headline Sonisphere Poland in 2011" Ty wiesz co to znaczy? Że znów pijesz z Lópósó i mła, nie wspominając już o koncercie :DDD Anyone? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Funiasta!! 14.12.10, 13:14 Iron Maiden.... To trza będzie koszulkę Metallicy założyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Funiasta!! 14.12.10, 13:17 hiehie :) koniecznie! Zgrajmy się jakoś biletowo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Funiasta!! 14.12.10, 13:28 Gunsi to już dawno się rozpadli. Może sprawię sobie koszulkę Mastodona, jako delikatną aluzję dla organizatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 18.12.10, 19:14 Ważne, że koszulka się nie rozpadła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Funiasta!! 14.12.10, 14:47 lupus76 napisał: > Golden Circle? ale bez early entrance, ok? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Funiasta!! 14.12.10, 14:52 Ok. Ostatnio nawet Wąglika poświęciliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Funiasta!! 14.12.10, 14:58 oki, to zakładam fundusz "Up the Irons!" coby ten bilet jakoś odkuć ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Funiasta!! 14.12.10, 14:59 Ja postawie przed sobą puszkę w biurze. Mam już 3 grosze :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Funiasta!! 15.12.10, 20:54 ja ale tylko okolice koncertu:D a co z Funitą bo nie widzę,moze zle patrze? Funita, twój idol Irek Mazur rządzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Funiasta!! 16.12.10, 13:19 Coś o jakimś wściekłym Kongo wspominała. Nie pamiętam jedynie, czy ona tam pracuje, czy Kongo zawitało do jej biura :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 19.12.10, 13:28 forumowicz_pospolity napisał: > Funita, twój idol Irek Mazur rządzi:) Łaj? A widziałeś Wentę w reklamie browara? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Funiasta!! 21.12.10, 01:09 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > Funita, twój idol Irek Mazur rządzi:) > > Łaj? > niezle rzezbi abstrahujac już od stylu gawedziarskiego który znasz to fajnie przekształca np grali Polacy w pucharach z klubem Budvanska Rivijera Budwa to zrobił z Rivijery Rijekę ale gwozdz programu to był jak Muszynianka grała z Zarjeczem Odincowo i tam jest taka znana brazylijska siatkarka Oliveira Walewska (na cześć tej Walewskiej rodzice ponoc nadali) no ale Irek w pewnym momencie nazwał ją per uwaga uwaga Wasilewska i mało zgonu nie zaliczylem ze śmiechu :) facet komentuje ,zna sie, głupi nie jest a przyswoic sobie nazwiska nie potrafi apropos Muszynianki jeszcze to gra tam w tym sezonie DS mrrrrrr:) ale póki co nie najlepiej sie prezentuje sportowo > A widziałeś Wentę w reklamie browara? > cos nie kojarze albo... ?? ale to chyba dawno było na dzis to kojarze Adamka w Żywcu i Makłowicza bueh ale to nie browar tylko pechlażżżż Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Funiasta!! 15.12.10, 22:08 i.nes napisała: > "Iron Maiden to headline Sonisphere Poland in 2011" Namówiłaś mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Funiasta!! 19.12.10, 18:56 zloty.strzal napisała: > Namówiłaś mnie:D hell yeah! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Właśnie 16.12.10, 22:09 Gdzie jest Funita? Funita, wracaaaj! Obiecuję, że będę miły, sympatyczny i w ogóle. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 17.12.10, 20:43 Inesu, Lupusu, Pospolitu, Sistaz and Brazas! :D Będziemy! Ja na pewno bynajmniej tudzież. A M. niech se strzela focha w tych swoich homerzastych ciapach :F Do czerwca Mu przejdzie. Ja to bym nawet była dzień wcześniej na porządny radosny ochlaj bez pośpiechu :) Co Wy na to? Kto jeszcze będzie? Aha, nasz kumpel na pewno będzie, fan Ajronów, popierdoleniec, już mi głupio :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Funiasta!! 18.12.10, 18:07 Ja liczę na to, że nie wszystkie bilety znajdą się pod choinkami i trochę jeszcze zostanie po świętach, a dokładnie po Matki Boskiej Pieniężnej. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 18.12.10, 18:20 Czyli będziesz :) Fajnie, mam Cię na liście :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 18.12.10, 19:15 Ja też planujęęę. Acz nie obiecuję (wesele, kurwa, wesele; po co????? - zapytał kawaler :P). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 19.12.10, 13:18 Ale czyje wesele? Wyspiańskiego czy Twoje? Bądź, bądź, będzie oł je :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 19.12.10, 13:19 Wyspiański się skończył na "Bring your daughter to the slaughter". Zaraz, to chyba nie ta płyta. :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 19.12.10, 13:27 Sam coś nagraj, jak takiś mądry. Będzie tu artystów z Wysp obrażał :) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 19.12.10, 13:47 A, to dlatego się nazywa Wyspiański. Bo z Wysp. :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 19.12.10, 14:19 To wiem skąd jest Słowacki. Ale Mickiewicz? Z Disneylandu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 19.12.10, 14:30 Bingo! Z Binga to chyba tylko Bing Cosby :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Funiasta!! 19.12.10, 15:22 Bang bang! Norwid z Norwegii? Czechowicz z Czech? Zapolska z... Wolski? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funiasta!! 19.12.10, 15:29 king.james napisał: > Bang bang! Ktoś Nancy Sinatry słucha :) > > Norwid z Norwegii? Czechowicz z Czech? Zapolska z... Wolski? :D :DDD Zakościelny zza węgła :D Odpowiedz Link Zgłoś