Dodaj do ulubionych

Wybieram się

23.12.10, 10:10
po butelkę wina. A ponieważ wędrówka taka obfituje w nieoczekiwane zakręty losu, więc pewno nie skończy się przed Nowym Rokiem. W związku z powyższym całemu aktywowi, ludziom pracy i ptakom niebieskim życze przetrwania świąt i efektownego leczenia kaca w nowym roku.
Obserwuj wątek
    • king.james Re: Wybieram się 23.12.10, 10:32
      Chciałem założyć życzeniowy wątek, ale się podepnę tu.

Jako niewierzący i niepraktykujący... wróć - praktykuję wiele różnych czynności, ale o tych chrześcijańskich mowa - obchodzę święta w ramach tradycji, która mi się dobrze kojarzy. Są to chwile niepowtarzalne w ciągu całego roku, bez względu na swój rodowód.
      I miłego spędzenia tych dni życzę wszystkim forumowiczom, niezależnie czy jest to dla Was przeżycie duchowe, okazja do zobaczenia bliskich, czy też pretekst do błogiego lenistwa. Wesołych Świąt. :)
      • twardycukierek Re: Wybieram się 23.12.10, 11:30
        James, teraz serio: to są wspaniałe życzenia, mnie by zabrało dwa dni, żeby to tak prosto i niesztampowo napisać... jeśli mogę o to prosić, zrób tak jak chciałeś i wpisz je w osobnym wątku, lepiej już być nie może :))
    • twardycukierek Re: Wybieram się 23.12.10, 11:25
      Uhmmm, a Ty tylko o jednym :))) Skupię się i zepnę, zanim Ci napiszę życzenia, bo nie chcę się zblamować w oczach Liżeelity ;)
      CDN
      PS. Skoro tylko jedna, to powiedz przynajmniej, że to Montrachet?
      • twardycukierek Re: Wybieram się 23.12.10, 13:51
        PS. Chablisienne? Conde Valdemar? Chateau Latour? Czar Teściowej? :P
    • milleniusz Re: Wybieram się 23.12.10, 14:39
      Efektywnego chyba? Tak czy owak, życzenia przyjęte. :D
      • twardycukierek Re: Wybieram się 23.12.10, 16:56
        Wanderer to efekciarz ;) albo nawet.. evekciarz :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka