Dodaj do ulubionych

Brutalny Casting!

23.12.10, 17:17
Doszliśmy z Jamesem do wniosku, że to jest nasz nowy szpilizm: brutalny casting :D
Proszę się dostosować i stosować gdzie się tylko da...

Z bacikowym w jednej dłoni a marchewką w drugiej, nawołuję was po dobroci do ciągłego podnoszenia waszej szeroko pojętej inteligencji, nie możemy w końcu być gorsi od Blachary Dody. Może po ciężkich próbach w końcu kiedyś uda nam się napisać taki tekst...

'wczoraj bylam na probie tanecznej i znowu ku..wa moj kregoslup dal mi w dupe.obawiam,ze moje DRAG QUEENKI beda musialy same krecic pupami,ktore wyselekcjonowalam droga brutalnego castingu.tak!tak!nie przewidzialo Wam sie,nie naprawiajcie kompa.na sylwku bedziemy kłóć w oczy wszystkim co jest tematem tabu.hahahahah gleba:) - (pisownia oryginalna).'
Obserwuj wątek
    • mi-l-ja Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 18:01
      wstydzę się trochę, ale spytam: jak można brutalnie selekcjonować kobiece pupy kobietą będąc, a? : D
      • hardy1 Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 18:19
        ...a ja siem nie wstydzem i siem zapytytowujem - co to jest Doda? Samica ptaka Dodo? To trza nam szybko! Nagroda będzie! A mówiono że dodo wymarło z cztery wieli temu...to będzie sensacja :D Trza szybko klatkę na Dodę szykować co by nie uciekła...do tego samica. Jaja może złoży... :D
        • buena_luna Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 20:07
          hahaha...ale jaja!!! :D :D :D
          • hardy1 Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 23:22
            buena_luna napisała:
            > hahaha...ale jaja!!! :D :D :D

Cooo?! Już złożyła?! :D
        • mi-l-ja Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 22:36

> siem nie wstydzem i siem zapytytowujem
          Aaa! Tuś mi bratku! To Ty napisałeś do mnie maila w imieniu redakcji Plusa pt: bąbkowe życzenia o treści: pomórz Mikołajowi? ;)
          • hardy1 Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 23:25
            ...nie muw tak guośno! Muf mi na óho...;)
            • mi-l-ja Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 23:28
              To nie jest śmieszne :D! Naprawdę dostałam bąbkowe życzenia :D
              • hardy1 Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 23:35
                ...widocznie wszędzie są redukcje etatów...a więc i edytorów. Zaczęło się na początku lat 90-tych...i niektórych książek wtedy wydanych czytać się nie dało bo co chwila wpadałem na "dziwnie pisane słowo"....niestety...
      • twardycukierek Re: Brutalny Casting! 23.12.10, 22:51
        Nie próbuj zrozumieć wyższej inteligencji. Na kolana i bij czołem :D

Beeek.
    • twardycukierek Re: Brutalny Casting! 10.01.11, 08:20
      I co, nie zrobiliście nic w tym jedynie słusznym kierunku! :P
      Zaniżać poziom, bo nas wyrzucą z GW :O
    • don.giovanni Re: Brutalny Casting! 10.01.11, 09:50
      Wysoki IQ niczym jest przy pustej głowie.
      • twardycukierek Kopia Madonny jak dupa blada... 10.01.11, 12:32
        Gaultier dostaje czkawki :)

[img]https://bi.gazeta.pl/im/0/8924/z8924230X,Nowa-fryzura-Dody.jpg[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka