Dodaj do ulubionych

Palikot taranuje czlowieka

23.12.10, 17:22
Palikot w stanie mocno niewiadomym potracil czlowieka, ktory wyladowal na masce jego samochodu.Palikot byl napewno tak samo "trzezwy" jak spadal ze schodow w Hotelu.
wiadomosci.onet.pl/kraj/kolizja-palikota-zrobilem-dwa-efektowne-piruety,1,4090372,wiadomosc.html
Najlepsze jest jednak to, ze Palikocik mowi-"na mily Bog":)))Nawrocil sie ?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 17:24
      Mówiłąm, że obsesja?
    • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 18:22
      udowodnij
    • Gość: hehe magnus nie pij tak wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 18:43
      gdzieś tam o alkoholu wyczytał?
      • yoma Re: magnus nie pij tak wcześnie 23.12.10, 20:39
        Nie pij magnus, nie pij w czwartek, picie w czwartek nic nie warte ♫
      • Gość: Magnus Re: magnus nie pij tak wcześnie IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.10, 20:43
        a gdzie u mnie cos o alkoholu wyczytales?
        • 33qq Re: magnus nie pij tak wcześnie 23.12.10, 21:00
          Już nawet, bidoku, nie wiesz, co piszesz.
          Idź do kaplicy i odpocznij
          • Gość: hehe trafiony zatopiony :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 21:04
            biedny magnus
          • Gość: Magnus Re: magnus nie pij tak wcześnie IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 09:26
            swietnie wiem.Nigdzie slowa alkohol nie napisalem.Ale oczywiscie to by do pijaczka pasowalo.
            • mjot1 Re: magnus nie pij tak wcześnie 24.12.10, 11:00
              Gość portalu: Magnus napisał(a):
              >swietnie wiem.Nigdzie slowa alkohol nie napisalem.Ale oczywiscie to by do pijaczka pasowalo

Ot takie złudne przeświadczenie, że jeśli słowem nie napomkniesz to i problemu nie ma...
              • Gość: Magnus Re: magnus nie pij tak wcześnie IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 13:13
                Ty masz moze problem-ja nie.Za wasze dziwne interpretacje mojego tekstu nie odpowiadam.
    • mjot1 Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 18:45
      magnusg napisał:
      > Najlepsze jest jednak to, ze Palikocik mowi-"na mily Bog":)))Nawrocil sie ?

Hm... Jak mniemam jest to przytyk subtelny wielce do antyklerykalnych wystąpień Palikota...
      A cóż u licha Bóg może mieć wspólnego z klerem? na miły bóg!
      • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 19:28
        O Boże!
        • no.nie.mogiem Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 19:40
          Jeje...zusicku
          hej
          • strikemaster Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 20:37
            OMG jezuchryste, co ten Palikot wyrabia, skaranie boskie z nim mamy.
            • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 20:40
              Panie na wysokościach, zamknąłeś wątek, to jest nie do przebicia.
              • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:02
                I moje ulubione, Wieżo z kości słoniowej!
                • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:25
                  Coś o ubogich jeszcze było. Schronienie ubogich? Ucieczko ubogich?
                  • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:34
                    Grabicielko biednych
      • Gość: Magnus Re: Palikot taranuje czlowieka IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.10, 20:45
        sugerujesz, ze Palikot wierzy w Boga??
        • strikemaster Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:01
          NA pewno nie wierzy, jak Boga kocham.
        • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:04
          nie obchodzi mnie to, ale to mądry facet, więc wątpię żeby wierzył w to, w co ty wierzysz
          • strikemaster Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:24
            Najpierw Magnus (g 2005?) musialby w ogóle w cos wierzyć, a tego nie wiemy.
            • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:26
              Miligram, przyznaj się, w co wierzysz?
              • strikemaster Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 21:41
                Mg wierzy w to, Magnus sie jak dotąd nie określił, a nie chce mi się wnikać, czy to dwunickowiec.
                • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 23.12.10, 22:48
                  Wnikać mnie też się nie, ale babska intuicja mi mówi.
                  • Gość: Magnus Re: Palikot taranuje czlowieka IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 13:17
                    To lepiej na niej juz nie polegaj:)
                    Moze zamien na wiare w horoskopy-rownie idiotyczne co wiara w twoja chybiona intuicje.Ale wszystko co idiotyczne niezle do ciebie pasuje.
                    • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 24.12.10, 13:21
                      > chybiona i
                      > ntuicje

Udowodnij!
                      • Gość: Magnus Re: Palikot taranuje czlowieka IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 15:02
                        Ja wiem, ze jest chybiona.A ty jedynie domniemujesz, ze nie jest.Czujesz roznice malutka?:)
                        • yoma Re: Palikot taranuje czlowieka 24.12.10, 15:18
                          Malutka, ale pojechał :)

rotfl :D
                    • strikemaster Re: Palikot taranuje czlowieka 24.12.10, 13:45
                      No to pojechałeś emdżikiem. :)
                      • no.nie.mogiem niemożliwe - oni z Niemiec pykają? 24.12.10, 14:05
                        to co te Niemce im zrobili? jakąś okropną krzywdę, aż na mózg się rzuciło :))
          • Gość: Magnus Re: Palikot taranuje czlowieka IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 13:14
            To musial byc jednak pijany, jak sie odwolywal do kogos w kogo nie wierzy:)
            • 33qq Re: Palikot taranuje czlowieka 24.12.10, 14:29
              Człowieku, odstaw flaszkę chociaż w wigilię, kolędę zaśpiewaj, zadumaj się lub chociaż prześpij, później uracz się karpiem, barszczem i kutią, ale alkohol już sobie daruj na dziś!
    • no.nie.mogiem masz się za lepszego od Palikota, magnus? 23.12.10, 21:07
      w jednym poście rzucasz oszczerstwo (że pił), naśmiewasz się z wypadku drogowego i uczuć religijnych tego Palikota, i co ty sobą reprezentujesz?
      • 33qq Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? 23.12.10, 21:45
        ma, ale to tylko wyraz jego kompleksów
      • Gość: Magnus Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 09:27
        Jakie oszczerstwo?Gdzie to wyczytales?
        • 33qq Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? 24.12.10, 10:20
          jeszcze nie doszedłeś do siebie?

:D
          • Gość: Magnus Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 13:20
            Nie musialem dochodzic.A to, ze ty nie rozumiesz tekstu,ktory czytasz to juz twoj problem.To sie nazywa anlfabetyzm funkcjonalny.Ale mam dobra wiadomosc dla ciebie-to sie leczy,wiec zglos sie do jakiego specjalisty.
            A pozatym nawet gdybym Palikota kiedys o alkoholizm pomowil,to uwazam ze byloby to w 100% usprawiedliwione, bo on latami KAczynskiego o to posadzal bez zadnych dowodow.
            • yoma Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? 24.12.10, 13:23
              Ty miligram

daj se siana już przynajmniej dzisiaj. Wigilia, miłość, pokój, te rzeczy, jak sam jesteś zgorzkniały i zżółkły, to bardzo cię proszę przestańże wciskać ten kit i swoją smutną osobowość innym. Przynajmniej dzisiaj. EOT.
              • Gość: Magnus yoma/laura IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 15:09
                Sama piszesz pod kilkoma nickami i dlatego tak latwo innych o to posadzasz.
            • 33qq Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? 24.12.10, 14:31
              Udowodnij mój analfabetyzm i popracuj nad ortografią.

Co do alkoholizmu, to rzeczywiście taki pijacki ryj jak ty może coś na ten temat powiedzieć

• Gość: Magnus Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.10, 15:05
                Sam udowodniles twoj analfabetyzm funkcjonalny.

• 33qq Re: masz się za lepszego od Palikota, magnus? 25.12.10, 20:22
                  Gdybyś był choć trochę mądrzejszy, mógłbyś podyskutować z moimi rybkami, prezentujecie podobny poziom rozwoju int.
    • Gość: mg2005nus ponury widzę humor lewactwu dopisuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 21:45
      inaczej będziecie śpiewać jak będziemy was bić!
      • 33qq Re: widzę humor lewactwu dopisuje 23.12.10, 22:16
        będziecie nam ciągnąć

• yoma Re: widzę humor lewactwu dopisuje 23.12.10, 22:49
          to dyskryminacja!
          • 33qq Re: widzę humor lewactwu dopisuje 24.12.10, 00:04
            Ale wiesz, później będzie się trzeba odkazić, oni nie myją zębów
            • yoma Re: widzę humor lewactwu dopisuje 24.12.10, 11:15
              Słuszna uwaga, zatem odwołuję.
    • Gość: ka_p_pa To był zamach IP: *.lukman.pl 24.12.10, 13:31
      Palikot został podstępnie zwabiony na niebezpieczny parking.
      Ja się pytam- jaki to był rejs- służbowy czy prywatny? Według jakich zasad działał parking?
      Czy obsługa parkingu zapoznała Palikota z procedurami obowiązującymi na parkingu, czy Palikot dostał aktualną prognozę pogody? Przygotowano parkingi zapasowe? Dlaczego nie zamknięto parkingu? Sprawa jest jasna- TVN przygotował zamach na Palikota.
      • no.nie.mogiem Re: To był zamach 24.12.10, 13:36
        podobno pół godziny przed tym zdarzeniem działacz PiS zaparkował 500m. od miejsca zdarzenia, resztę drogi pokonał piechotą, czy to wszystko nie układa się w jakąś logiczną całość?
        • yoma Re: To był zamach 24.12.10, 14:18
          I ja nie chcę nic mówić, ale na tym parkingu drzewa rosły, tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka