Dodaj do ulubionych

Szprotka jako kopulujące warzywo :)

11.02.11, 22:50
A bo bym zjadła pora pod beszamelem.
Obserwuj wątek
    • woda.na.mlyn Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 12.02.11, 10:17
      Pora to na Telesfora :F

Przypomniał misie wątek z dziwnymi nazwami potraw - może Szprotki w czystych wodach ręcznie łowione pod kołderką beszamelową radośnie wśród warzyw kopulujące ?
    • twardycukierek Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 12.02.11, 12:11
      Pora nie po temu, jaja teraz by warto zrobić w koszulkach :P
    • twardycukierek Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 15:47
      Toja teraz spadam jeść :D Z odgiętym języczkiem, żeby nie było!
      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 15:57
        Dziwni jesteście z tym jedzeniem! Po co to komu? :D
        • mgielka.poranna Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:02
          Wygląda na to, że jedzenie bywa przyjemnością... A co z tymi, którzy nie przepadają za jedzeniem, albo jedzą, by żyć, a nie odwrotnie? :)
          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:09
            Znam chyba ze dwie takie osoby. Nie dogadujemy się :)
            A ja od jutra na diecie. Jestem w pełni przygotowana, jadłospis na prawie miesiąc ułożony :)
            • mgielka.poranna Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:12
              Znam sporo takich osób:)
              Dieta? Podziwiam, nie umiałabym się tak katować.
              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:27
                Też mi się dotychczas nie udało, ale teraz musi :)
                A jeść będę, głodna nie będę, jeno z głową wszystko.
                Podejście numer milią czysta.
                Zważyłam się u Mamy w zeszły weekend i O NIE!
                Basta!
                Nie mylić z pastą.
                Do czerwca 8 kg.
        • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:08
          Ty tyle nie jedz,ty wypij piwo,,,,najlepiej w "Merlinie";)
          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 16:10
            O, gadaliśmy wczoraj sporo o Merlinie ;)
            Czy tam jest teraz długowłosy barman?
            • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:08
              Hahhahahha dobre pytanie,,,ostatni raz byłem tam z rok temu i nie wiele pamiętam z tej wizyty:D
              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:17
                O!
                Chyba polubię spotkania w Merlinie :DDD
                Bo my bardziej Mózg albo Estrada.
                • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:23
                  Merlin to typowo rockowy pub,fajnie grają i fajna atmosfera,,,no i można spokojnie pograć darta:)
                  • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:27
                    Ci już mówiłam, że wolę potańczyć, niż porzucać do tarczy ;)
                    No i w pewnym momencie w Merlinie za często zaczęły lecieć kwiatki typu Bon Jovi oraz Europe :DDD
                    Jeśli to jest rock, to ja jestem harcerką :D
                    • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:33
                      Widzisz wszystko się zmienia,,,kiedyś super było w El Jezzie teraz szkoda gadać,pełno małolatów,,,a Merilnie też można potańczyć,,,w dolnej sali :)
                      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:43
                        Jak to w dolnej, jak tam trzy robokopy do rzucania szczałkami stojo???
                        • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 17:49
                          Ale jak nie rzucajo to i tańcować można,,,sam widziałem :)
                          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:17
                            Ale jak tańczysz, a przyjdą rzucacze, to masz natychmiast się zwijać z parkietu i to jest syf.
                            • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:13
                              A tego to nie wiem,ja tam nie tańczę,a rzucam w tej malutkiej po lewej stronie zaraz przed salą z barem:)
                              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:33
                                Kiedyś zrobiliśmy tam basen :)
                                • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:38
                                  w knajpie basen? jak?
                                  • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:42
                                    Hhahahaah i będziemy rzucać pływając i pijąc iwo:D:D:D
                                    • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:48
                                      będziemy się rzucać jak szprotki pływając w piwie
                                      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:52
                                        Właśnie, w piwie. I kaloryfer się urwał :D
                                      • flissy Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:53
                                        To na koniec przed wyjściem tak będzie :D
    • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:22

> A bo bym zjadła pora pod beszamelem.

Pora to na dobranoc. No i nie wiem, czy z tym beszamelem, bo niehigienicznie coś? :D
      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:24
        Jak niehi jak hi.
        Robię pyszny, wspaniale skomponowany beszamel!
        Se wypraszam, kurwa mać :D
        • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:36
          No jakoś mi to żółte nie konweniuje z kopulunkiem. No sorry. :P
          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:41
            A od kiedy to beszamel jest żółty?
            • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:45
              A nie jest? No takie puchate śmietanowe, tak? Niezbyt dobre, tak? To beszamel.
              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:48
                W beszamelu nie ma śmietany i niczego, co zabarwiłoby go na żółto :)
                • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 18:49
                  No nieważne. Nie drwij z moich słabości. :P
                  • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:13
                    Hę???
                    • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:17
                      W nazywaniu kolorów nigdy nie byłem prymasem. I już chyba nie będę. : ]
                      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:22
                        No ale złamany biały nakropkowany nazywać żółtym to troszkie przesada :F
                        • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:32
                          przesada to jest szczuć tym beszamelem i nie poczęstować o!
                          w życiu nie nauczę się tego robić i choć raz chciałabym zjeść
                          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:41
                            Ty Grys! Toć to się 10 minet robi!
                            Czepaczkę masz?
                            Gaz, rondel, masło, mąkę, sól, pieprz i gałkę?
                            • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:51
                              prędzej opanuję te 10 minet niż to owo
                              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:56
                                Założymy się?
                                Przy czym to nie szkodzi minetom :D
                                • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:11
                                  Funia widzę że niezła z ciebie kucharka.
                                  ale mam inny pomysł. wyszkol jakiegoś przystojnego blondyna i podeślij do mnie, może mieć nawet ubraną klatę. odwdzięczę się ;>
                                  • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:34
                                    W tym problem, że jak wyszkolę, to nie wyślę. Nie licz na mnie. Taka koleżanka :D
                                    • tygrysgreen Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:37
                                      ot, kobieta...
                                      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:53
                                        O.
                                        brak riposty
                                        brak riposty
                                        weź pigułkę!
                                        :D
                        • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:36

> No ale złamany biały nakropkowany nazywać żółtym to troszkie przesada :F

Dlaczego? Nie bądź taka skostniała. Trzeba umieć spojrzeć na sprawę z boku. :P
                          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:41
                            Zboku :)
                            • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:42
                              To taki mój drobny ukłon w twoją stronę. : ]
                              • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:45
                                Szarmanckiś :)
                                • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 19:58
                                  E, nie bardzo, nie mam melonika. : ]
                                  • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:02
                                    A melonka masz?
                                    Bo do krewetek w maśle, pietruszce i białym winie niezbędny :F
                                    • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:12
                                      Nie mam. Ale mam wino. Czerwone. Białą mam wódkę. : ]
                                      • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:34
                                        Namówiłeś mnie!
                                        • milleniusz Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 20:49
                                          To po setuni?
                                          • funny_game Re: Szprotka jako kopulujące warzywo :) 13.02.11, 21:00
                                            Pucio! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka