akademicki.kwadrans 21.02.11, 19:03 Posłuchaj tej pieśni: www.youtube.com/watch?v=GUAqo_e0rUs&feature=player_embedded#at=11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojo Re: spam IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.11, 20:23 znowu terror trawozernych Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Posłuchaj sobie 21.02.11, 21:15 akademicki.kwadrans napisał: > Posłuchaj tej pieśni: > www.youtube.com/watch?v=GUAqo_e0rUs&feature=player_embedded#at=11 jako człek rozumny wieki temu zrezygnowałem z jedzenia mięsa i jako człek rozumny i wolny lat parę temu zrezygnowałem z wege. jak nie zjesz tyle mięsa co ja nie zjadłem to pogadamy wegetarianinie od miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Posłuchaj sobie IP: *.internetia.net.pl 21.02.11, 21:32 link sie nie otwiera wegespamerze Odpowiedz Link Zgłoś
akademicki.kwadrans dla tych, co im się nie otwiera 21.02.11, 21:41 Alex Arndt śpiewa: Tak bardzo mi przykro, że spowodowałem tyle bólu Chcę jedynie, by wszystkie istoty żyły w pokoju Nie mogę zmienić tego, co było wczoraj Tak więc moja niewinność zaczyna się dzisiaj Łzy bólu i niedowierzania Rodzą się w moim sercu i toczą po policzkach Kiedy oglądam pozbawioną miłości scenę Na ekranie mojego komputera Widzę słodkie zwierzęta bez głosu Mordowane i przetwarzane, pozbawione wyboru Świat rzezi jest tak bardzo pozbawiony miłości W nim żadne cenne istnienie nie zachowa życia Moja niewinność zaczyna się dzisiaj To ślub, jaki dzisiaj złożyłem, modląc się na klęczkach Dziękuję Boże, że mnie błogosławisz Wraz ze współczuciem dla wszystkich bijących serc Moja niewinność zaczyna się dzisiaj Teraz widzę to, czego nie wiedziałem W każdym z nas istnieje coś, czego nigdy nie pokazujemy Za zimnymi ścianami, ukrytymi przed widokiem Trwa holokaust dla nich, dla mnie i dla ciebie Wyobraź sobie te wszystkie karmiczne długi Których pewnego dnia na Ziemi pożałujemy Farmy przemysłowe, jakaż to cena do zapłacenia Zabijają setki milionów w ciągu jednego dnia Moja niewinność zaczyna się dzisiaj To ślub, jaki dzisiaj złożyłem, modląc się na klęczkach Dziękuję Boże, że mnie błogosławisz Wraz ze współczuciem dla wszystkich bijących serc Połączmy się ponownie z naszą niewinnością To takie naturalne chcieć żyć w pokoju Globalne sanktuarium gdzie wszystkie istoty żyją na wolności Spoglądam we Wszechświat i wiem, że Bóg chciał, żeby tak właśnie było Moja niewinność zaczyna się dzisiaj Moja niewinność zaczyna się dzisiaj To ślub, jaki dzisiaj złożyłem, modląc się na klęczkach Dziękuję Boże, że mnie błogosławisz Wraz ze współczuciem dla wszystkich bijących serc Moja niewinność zaczyna się dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dla tych, co im się nie otwiera IP: *.internetia.net.pl 21.02.11, 21:44 Ha! Czyli miałem rację: wegespam. Odpowiedz Link Zgłoś
akademicki.kwadrans Re: dla tych, co im się nie otwiera 21.02.11, 21:46 Gość portalu: lol napisał(a): > Ha! Czyli miałem rację: wegespam. Wege? Być może. Ale dlaczego spam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dla tych, co im się nie otwiera IP: *.internetia.net.pl 21.02.11, 21:50 Wegetroll może wypisywać jedynie wegespam. Odpowiedz Link Zgłoś
akademicki.kwadrans Re: dla tych, co im się nie otwiera 21.02.11, 21:52 Gość portalu: lol napisał(a): > Wegetroll może wypisywać jedynie wegespam. No, co ty? Sumienie cię szarpie, że opluwasz ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dla tych, co im się nie otwiera IP: *.internetia.net.pl 21.02.11, 22:02 Czy wy - wegetrolle nie potraficie użyć innego argumentu niż ten o sumieniu? Jeśli ktoś jest nachalny w lansowaniu swojego poglądu to jest zwykłym trollem. A nazwanie trolla trollem jest zgodne z moim sumieniem. I tyle w temacie wegetrollu. Odpowiedz Link Zgłoś
trade.mark.2011 Re: dla tych, co im się nie otwiera 25.02.11, 15:00 Gość portalu: lol napisał(a): > Czy (...) nie potraficie użyć innego argumentu niż ten o sumieniu? J A bo co? Sumienia nie zagłuszysz. Zawsze będzie z tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dla tych, co im się nie otwiera IP: *.internetia.net.pl 25.02.11, 17:32 Czyjego sumienia wegetrollu? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ten/ta Arndt szczul lwa na biedna gazele? 25.02.11, 15:05 Bo mu tak smutno z powodu bolu jaki sprawial... Odpowiedz Link Zgłoś