buena_luna 13.03.11, 08:58 Cieńtopry! ;) Optymalnie wykorzystajcie ten dzień na relaks by jutro szturmem ratować blade po zimie PKB ;) Ja Wam mówię: jest dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: Niedzielne... 13.03.11, 09:13 bry Lunka... wczoraj jak dziecko zasnęłam o 21 ale dałam sie po robocie jak wściekłą - mieszkanie prawie przypomina mój ukochany domek;) a teraz otulona w gruby i ciepły szlafrok, z kompem na kolanach i kawa na stoliku siedzę na balkonie i się relaksuje.. słonko do mnie przyjdzie koło 12 to zrobi sie ciepło;) i mój kot ma katar Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Niedzielne... 13.03.11, 09:13 Mój kot wyskoczył na stół , przewąchał moje śniadanie, potrzepał łapą i zeskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Niedzielne... 13.03.11, 09:33 moje nie chodzą po stole - przynajmniej przy mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:33 Mój pies tak reaguje na zapach kawy - ciężko wzdycha, kładzie się na łapach i patrzy jak na idiotkę :). Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Niedzielne... 13.03.11, 09:37 Cześć Wszystkim wiosennie:) Potwierdzam bo już byłem - na dworze jest wspaniała pogoda, własnoocznie, własnowęchowo i własnoustnie poczułem zapach wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 09:45 Hardy, czy to znaczy że dopiero z wczorajszej imprezy wracałeś? Bo w to że byłeś na roratach trudno mi wierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:34 Nie :) Nadszedł czas poporuszać kości i mięśnie w plenerze po zimowej przerwie :) Samo ruszanie w domu ma ograniczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:39 PS. Skąd wiesz? Faktycznie nie śpiewałem "Spuśćcie rosę niebiosa"...jak już to miałbym w pierwszym brzasku Słońca na myśli i w czynie na pewno nie rosę...chyba że tak to nazwiemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:40 mi-l-ja napisała: > Jutro będzie lało jak z cebra...:). Ale to dopiero jutro ;) Poza tym poniedziałek jest od tego żeby go nie lubić więc i pogoda musi pracować na ten niechlubny imidż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:52 Niech leje, ile wlezie. :D Może przynajmniej zobaczę skrawek czegoś zielonego, bo na razie mam krajobraz w kolorze sepii z resztkami śniegu tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:17 Cześć Piotrek:) Dzieś był? Jak Cię nie było? :> Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:26 Dzielnie pracujesz na wzrost PKB ;) Kiedy początek sezonu rowerowego? Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:31 Staram się:) Jesli pogoda dopisze to w przyszłą niedzielę:) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:18 lolcia-olcia napisała: > Dzień dobry :D To się nazywa niedzielne obuzienie! :D Witaj Kfjatuszku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:39 Lusia a Ty tak od rana jesteś dj na tym dancingu :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:46 lolcia-olcia napisała: > Lusia a Ty tak od rana jesteś dj na tym dancingu :D Sie wie prze Pani ;) Łapie fuchy, szatniarza w mordowni i kanara w nocnym PKSie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:18 cześć albo kac mnie trzyma, albo gazeta w xuja robi bo pisałam a posta nie ma w każdym razie bry dzionek wam wszystkim, czas na słoneczka iść Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:20 tygrysgreen napisała: > albo kac mnie trzyma, albo gazeta w xuja robi... BGM? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:28 wcale że nie :P to może nie kac, tylko jeszcze nie wytrzeźwiałam? pewnie dlatego tak mi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:31 ja nadal leżę, już mnie dópa boli od leżenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:35 Padalo w nocy a teraz dookola przyroda ma zwarzony humorek jakos tak. To powloke sie do kuchni po kawe,bo koty jak wiadomo,sa tak leniwe ze nawet kawy zrobic im sie nie chce,chociaz mam powazne podejrzenie ze potrafilyby. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Niedzielne... 13.03.11, 10:38 TTM :-/ co Cię dopadło?? Grypopodobne paskudztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Niedzielne... 13.03.11, 12:08 dzień dobry wiosennie:) [IMG]http://i52.tinypic.com/24cyyoz.jpg[/IMG] druga kawa i czas na pole :) Odpowiedz Link Zgłoś
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Niedzielne... 13.03.11, 12:10 Witojcie! Ja żem bladym świtem wstała, obiadu nagotowała (z mrożąki, ovkors), do roboty przyleciała, teraz aby do rana jakoś dotrwać. Słońce w oczy świeci, nic nie widać na monitorach, psia jego ... ... ... ... kopana. ... ... ... Rolety pozapuszczane, zrobiłam ciemno jak w piwnicznej izbie. Już mi lepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Niedzielne... 13.03.11, 16:57 A to nie sa chabry z poligonu przypadkiem?I poza tym za wczesnie na takie cos jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Niedzielne... 13.03.11, 22:26 Przymiotno:) ładnie komponuje się z szałwią i czosnkiem olbrzymim. Z tym żółtym środkiem jest rozweselające, jak dla mnie:) Idealne na przedwiośnie, u mnie już rośnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Niedzielne... 13.03.11, 22:56 Dla mnie bardziej rozweselajacy jest jednak cannabis,ale ten nie stoi w kazdym ogródku,rosnac tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś