mw73 28.03.11, 20:16 czy w polskim społeczeństwie to się sprawdzi? sorry.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 20:20 Mw--urwałeś sie z choinki ?ja tu irytuje się bo mi wala w gruzy resztki wizerunku mojej Ojczyzny jakies elementy a ty mi tu podsuwasz profesjonalne przepraszanie---jak kogoś obrażę to przeprosze osobiście takiego czynu sie nie lękam Odpowiedz Link Zgłoś
mw73 Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 20:28 nic nie podsuwam, vox, ja tylko trafiłem na to dzisiaj i po prostu nie mogłem w to uwierzyć że ktoś wpadł na taki pomysł - a jak się wczytałem dalej w to co piszą, trochę mnie zmroziło, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 20:30 Mw-czego to ludfzie n ie wymyśla aby na nas zrobic kesz---po prostu siedza i myśla--szukaja nisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przepraszają - nowa inicjatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:55 niby tak, ale przeczytaj to: Porządne przeprosiny są jak pożegnanie: wypowiadając je, wiemy, że widzimy się po raz ostatni. - cytuję za sorry.com.pl trochę dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 21:00 przepraszajac nie musimy sie juz gniewać jeszcze nam sie może udac fajnie razem pobyć chyba że morderca przeprasza rodzine za zamordowanie im członka rodziny--to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przepraszają - nowa inicjatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:56 albo "kontakt" do tej firmy sorry.com.pl/?page_id=2 hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 21:01 A na razie to pies tej firmie pyszczek lizal niech sie stara :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: przepraszają - nowa inicjatywa 28.03.11, 22:50 koszmarna grafika tej strony. Zakłady pogrzebowe mają chyba radośniejsze. A sam pomysł? pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś