king.james Re: wystawa będzie... 29.03.11, 14:53 Mam nadzieję, że nikt nie będzie chciał walić w mur. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:12 Wam tylko jedno w głowie;) a gdzie zaduma nad przekazem artysty;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:18 Lo matko i córko,,a na co to komu ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:34 Chyba zadupa nad przekazem artysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:19 "Dlatego przedstawienie takiej różnorodności kształtów jest niesamowicie fascynujące, wspierające i pocieszające. Każdy zwiedzający może bez poczucia wstydu, albo wręcz z zachwytem i zadumą przyglądać się temu exposé ludzkiej różnorodności." Ekhem... no... jestem zachwycona... ... że nie muszę się wybierać na tę wystawę :D Ludzką różnorodność widzę także na twarzach. Wystarcza mi to. O. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:29 Mnogośc cipek zawsze jest fascynująca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:30 A mówiłem, że artysta bez cenzora to jak piesek co wypadł z sań. Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:36 Zdaje się, że tą trzecią na dole z lewej to już chyba kiedyś widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: wystawa będzie... 29.03.11, 15:56 Też takie miałem wrażenie, poznałem po bokobrodach :DDD Generalnie jestem zdania, że bardziej to ludzkie i twórcze niż PseudoAragorn. Odpowiedz Link Zgłoś
cz_ort Re: wystawa będzie... 29.03.11, 18:39 Fiu fiu... czy jak tam zanęcają na plakatach reklamujących tę wystawę... zatkało mnie, ale cóż, nie każdy jest na tyle oświecony, by zrozumieć sztukę :> Odpowiedz Link Zgłoś