voxave 01.04.11, 06:23 czy na żywca jak preferujecie--ruszaja chwilowi urzędnicy zarobia dodatkowe pieniadze,marne ale zawsze coś pooglądają nasze gospodarstwa domowe--kiedyś tez bylam takim urzędnikiem spisowym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek.54321 Re: Spis w necie 01.04.11, 08:42 Ja jednak preferowalbym internet. Dotrze do wiekszej ilosci ludzi i mozna wypelnic wtedy kiedy sie chce. Poza tym mysle ze odpowiedzi bylyby bardziej szczere, bo czasami pewnie niektorzy sie krepuja odpowiadajac na prywatne pytania przed obca osoba. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo Re: Spis w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 09:17 Mylisz się. Przez internet ludzie będą wypisywać bzdury i całkowitą nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:43 Racja jest,że bedzie duzo głupich wpisow jak oni sobie z tym poradza jakie zabezpieczenia przewidzieli,ciekawam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 10:47 no ten tego że przeciwstawiom kłamcom i aspołecznemu nasieniu autorytet twarzy urzędnika III RP. Noc truchleje.... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:53 Bling---tu powazna sprawa aty taki nabuzowany od rańca:) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 10:58 piątek moje dziecko, piątek, tygodnia koniec i początek zespół napięcia piątkowego Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:03 Bling----czego to sie człowiek nie dowie od ojca,nowe zjawisko napięcie piątkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 11:07 To poważny problem społeczny. Jak widać nie zdawałaś sobie z jego istnienia i skutków sprawy. Być może że sama jesteś jego ofiarą. Ale nie bój się nic. Jest już dostępna kuracja. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:12 Bling--ośiwec mnie ,o ojcze albowiem jestem niekumata w pewnych sprawach a jako członek/p.ipa/spoleczenstwa powinnam takie zjawiska znać i rozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 11:40 To jest zespół objawów i symptomów rzecz jasna i trudno wymienić je wszystkie na raz. Ale najłatwiej zdiagnozować go poprzez okazującą się skłonność do konsumpcji która zbiega się w czasie z piątkiem. Innymi prostymi żołnierskimi słowy jeśli masz ochotę nawalić się w piątek to jest duża szansa że cierpisz na ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:42 Bling--o to mnie nie dotyczy ja sie juz od wielu lat nie nawalam,lekarz zabronił :) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Spis w necie 01.04.11, 10:55 W wolnej chwili "spisze sie" w necie, rachmistrz nie bedzie sie musial do mnie fatygowac osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:59 Klo--w tv mOwili że mozna ankiete wypełniac pare dni,nie ma pospiechu---najpierw sbie ja obejrzymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Spis w necie 01.04.11, 11:05 Juz wrzucilem linki w innym watku, ale co mi tam, moge zrobic to ponownie www.stat.gov.pl/gus/nsp_PLK_HTML.htm www.stat.gov.pl/gus Milej lektury, osobo narodowosci dzierzoniowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:08 Klo--dziękuje ci bardzo za dobre słowo,wedrowcze :) zaraz czytam Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Spis w necie 01.04.11, 11:50 a ja byłem domowym ankieterem. niech przyjdą - pogadamy, może browara wypijemy. Odpowiedz Link Zgłoś