Dodaj do ulubionych

Spis w necie

01.04.11, 06:23
czy na żywca jak preferujecie--ruszaja chwilowi urzędnicy zarobia dodatkowe pieniadze,marne ale zawsze coś pooglądają nasze gospodarstwa domowe--kiedyś tez bylam takim urzędnikiem spisowym :)
Obserwuj wątek
    • tomek.54321 Re: Spis w necie 01.04.11, 08:42
      Ja jednak preferowalbym internet. Dotrze do wiekszej ilosci ludzi i mozna wypelnic wtedy kiedy sie chce. Poza tym mysle ze odpowiedzi bylyby bardziej szczere, bo czasami pewnie niektorzy sie krepuja odpowiadajac na prywatne pytania przed obca osoba.

pozdr,
      • Gość: ringo Re: Spis w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 09:17
        Mylisz się. Przez internet ludzie będą wypisywać bzdury i całkowitą nieprawdę.
        • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:43
          Racja jest,że bedzie duzo głupich wpisow jak oni sobie z tym poradza jakie zabezpieczenia przewidzieli,ciekawam :)
          • bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 10:47
            no ten tego że przeciwstawiom kłamcom i aspołecznemu nasieniu autorytet twarzy urzędnika III RP. Noc truchleje....
            • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:53
              Bling---tu powazna sprawa aty taki nabuzowany od rańca:)
              • bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 10:58
                piątek moje dziecko, piątek, tygodnia koniec i początek
                zespół napięcia piątkowego
                • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:03
                  Bling----czego to sie człowiek nie dowie od ojca,nowe zjawisko napięcie piątkowe :)
                  • bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 11:07
                    To poważny problem społeczny. Jak widać nie zdawałaś sobie z jego istnienia i skutków sprawy. Być może że sama jesteś jego ofiarą. Ale nie bój się nic. Jest już dostępna kuracja.
                    • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:12
                      Bling--ośiwec mnie ,o ojcze albowiem jestem niekumata w pewnych sprawach a jako członek/p.ipa/spoleczenstwa powinnam takie zjawiska znać i rozumieć :)
                      • bling.bling Re: Spis w necie 01.04.11, 11:40
                        To jest zespół objawów i symptomów rzecz jasna i trudno wymienić je wszystkie na raz. Ale najłatwiej zdiagnozować go poprzez okazującą się skłonność do konsumpcji która zbiega się w czasie z piątkiem.
                        Innymi prostymi żołnierskimi słowy jeśli masz ochotę nawalić się w piątek to jest duża szansa że cierpisz na ten zespół.
                        • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:42
                          Bling--o to mnie nie dotyczy ja sie juz od wielu lat nie nawalam,lekarz zabronił :)
    • klosowski333 Re: Spis w necie 01.04.11, 10:55
      W wolnej chwili "spisze sie" w necie, rachmistrz nie bedzie sie musial do mnie fatygowac osobiscie.
      • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 10:59
        Klo--w tv mOwili że mozna ankiete wypełniac pare dni,nie ma pospiechu---najpierw sbie ja obejrzymy :)
        • klosowski333 Re: Spis w necie 01.04.11, 11:05
          Juz wrzucilem linki w innym watku, ale co mi tam, moge zrobic to ponownie
          www.stat.gov.pl/gus/nsp_PLK_HTML.htm
          www.stat.gov.pl/gus
          Milej lektury, osobo narodowosci dzierzoniowskiej.
          • voxave Re: Spis w necie 01.04.11, 11:08
            Klo--dziękuje ci bardzo za dobre słowo,wedrowcze :)
            zaraz czytam
    • paco_lopez Re: Spis w necie 01.04.11, 11:50
      a ja byłem domowym ankieterem. niech przyjdą - pogadamy, może browara wypijemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka