king.james 19.04.11, 08:37 Miłego wtorku wszystkim marzącym o [img]https://profumo.blox.pl/resource/hamak.jpg[/img] Marzącym o czym innym też miłego dnia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlodne_dlonie Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 09:05 Bajka! Choć ja bym dziś wybrała t a k ą..:) Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 09:06 No i za szybka(m) znoof..;) Wzajemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 09:12 Jeśli ten obrazek symbolizuje marny los naszych wrogów, którzy od wylegiwania się na słońcu dostali udaru i spadli z hamaka, to TAK :D właśnie o tym marzę... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 09:44 Sacreble! To coś dla mnie! Nie, nie chodzi o hamak ale o to ciepłe błękitne na końcu piasku. Hamak po powrocie z pływackiej wycieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 09:46 Wprawdzie obrazka nie widzę, ale z opisu wnoszę, że bymisie podobałosie :D Miłego wtorasa, hopsasa :p Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie ..tytułem P.S.'u jeszcze..;)) 19.04.11, 11:38 ..aleś mnie pan, Kingu;), nastroił - i jak tu pracować teraz, się pytam, hęę..?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: ..tytułem P.S.'u jeszcze..;)) 19.04.11, 11:43 Ja nie nastrajałem do pracy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..tytułem P.S.'u jeszcze..;)) 19.04.11, 11:49 W takim razie pogratulować skuteczności ;) ..ale i tak się spionizować musszę..godzinka na korcie już za mną, pora na wacikowe zarabiać :P Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 18:59 plaża, płaska jakaś dwie palmy, rosną, krzywe hamak, niewygodny i wisi wysoko, nuda nuda nuda Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: ***WTORAS*** 19.04.11, 19:52 Normalnie z tak marudnej strony to Cię jeszcze nie znałem. Może jeszcze czcionka za czarna a tło za białe? Odpowiedz Link Zgłoś