anwad 01.05.11, 19:14 Zauważyłam ciekawą prawidłowość: Modlące się pod krzyżem starsze osoby atakowała głównie młoda chuliganeria. Młodych Solidarnych 2010 z kolei atakują głównie... staruszkowie i staruszki. Ciekawe z czego to wynika... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymka1 Re: Niesolidarni 01.05.11, 19:17 > Ciekawe z czego to wynika... > Na pewno zaraz nam powiesz niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niesolidarni 01.05.11, 21:40 anwad napisała: > Nie powiem, bo naprawdę nie wiem. > Nie wiesz? Nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Niesolidarni 01.05.11, 19:18 Z tego wynika, że widzisz i opisujesz ataki tylko w jedną stronę - jakby to było oczywiste. Ja do Krakowskiego Przedmieścia mam kawałek drogi, telewizji nie używam i "naocznego" zdania nie mam. Możesz potwierdzić, że tylko jedna strona atakuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Niesolidarni 01.05.11, 19:26 W tym czasie, kiedy ja tam byłam, nie było ataków z drugiej strony. To ludzie racjonalni, domagający się prawdy. Czasami osoby dochodzące wdają się - niepotrzebnie - w kłótnie, ale nie sami Solidarni 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Może takie wytłumaczenie? 01.05.11, 20:17 Młodzi z młodymi zawsze się porozumieją, rozmawiając racjonalnie, a starsi są niereformowalni? Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Może takie wytłumaczenie? 01.05.11, 21:36 Rozumiem, że Twoim zdaniem pod tym namiotem dominują młodzi? I ten siwy z brodą, co przez megafon wrzeszczy to też młode pokolenie? Och< Anwad, Anwad, a Kaczyński jest przystojny, nieprawdaż i pewnie tez młody? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Może takie wytłumaczenie? 01.05.11, 22:08 Ten siwy pan z brodą to obrońca krzyża. A wypowiada się całkiem racjonalnie (to podobno doktor filozofii). Nie twierdzę, że Solidarni 2010 to same osoby młode, niemniej jednak to młode osoby na chwilę obecną dominują w tym ruchu. Nie chodzi mi o wiek. Chodzi mi o to, że w związku z tym, że jest tam wiele osób młodych, osoby młode rzadziej pozwalają sobie na szyderstwa czy kpiny (odważni byli, kiedy szydzili z osób starszych, co widać na filmie "Krzyż"). Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Może takie wytłumaczenie? 01.05.11, 22:14 A nie myślisz, że młodym Smoleńsk się znudził wiele miesięcy temu i teraz nawet sie przy namiotowcach nie chce im buzi otworzyć? To są ludzie dla młodych z innej planety. A ten podobno doktor filozofii bardzo racjonalnie się przez megafon wypowiada - logiką i elokwencja po prostu poraża :) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Może takie wytłumaczenie? 01.05.11, 22:23 Ależ też się zatrzymują, tyle że rozmawiają, a nie np. pukają się w czoło i pokrzykują, jak pojawiające się tam staruszki:) PS Podobno doktor filozofii i historii - dla ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: odpowiedź prosta 01.05.11, 21:13 że młodzi i starzy mają dość oszołomstwa pod Pałacem Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: odpowiedź prosta 01.05.11, 21:19 To dlaczego teraz młodzi raczej nie wykłócają się pod Pałacem? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Niesolidarni 01.05.11, 21:24 gdzie jest krzyż obecnie?, czy są przy nim strażnicy prawdy? podejrzewam, że nie zajdą pod krzyż nawet na chwilkę. brakuje jednego, najbardziej istotnego czynnika - zero kamer i mikrofonów. bo nie o krzyż i prawdę chodziło, a o polityczny jazgot. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan to walka szatanów z aniołami 01.05.11, 21:38 inaczej tego nie da się wytłumaczyć, albo walka dobrego ze złem, albo walka o lepsze jutro, chociaż lepiej to już było, teraz może być już tylko gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Niesolidarni 01.05.11, 22:11 Krzyż jest codziennie przed Pałacem Prezydenckim, gdy odbywają się modlitwy od ok. godz. 20-21. Można się przekonać, oglądając tu (do 22): www.popler.tv/radiownet Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Niesolidarni 01.05.11, 22:13 anwad napisała: > Zauważyłam ciekawą prawidłowość: > [...] > Ciekawe z czego to wynika... Może z tego, że jesteś taka uważna? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Niesolidarni 01.05.11, 22:21 Nie tylko ja to zauważyłam, bo to bardzo rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś