Dodaj do ulubionych

Atak na Radio Maryja to atak na prawdę.

02.05.11, 13:10
Tak twierdzi znana posłanka, działaczka społeczna, nauczycielka, członkini wielu organizacji patriotycznych, religijnych i prorodzinnych - Anna Sobecka i dodaje: "Toruńska rozgłośnia Radia Maryja już od 18 lat realizuje swoje statutowe cele i jej działalność służy dobru, o czym zaświadcza rzesza słuchaczy i niewątpliwe idealnie wpisuje się w to, że jest wpisana w status nadawcy społecznego. Radio Maryja jest otwartym mikrofonem dla ludzi i służy dobru i prawdzie i to się nie podoba, bo prawda kosztuje".
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/poslanka-pis-radio-maryja-sluzy-dobru,1,4259511,wiadomosc.html

Zaraz odezwą się wszyscy ci, którym poprzewracano w głowach ateistyczną, kłamliwą propagandą i przemeblowano system wartości, stawiając na czele "potrzebę brzucha" a nie ducha, łamiąc jednocześnie kręgosłupy moralne, nasączając jadem nienawiści do prawdy, dobra i sprawiedliwości, a którzy wylewać będą pomyje łgarstw, pomówień i inwektyw: na mnie, panią Sobecką, Radio Maryja, Kościół Powszechny i Pana Boga.
Przyjmę z godnością wasze razy, gdyż nie wiecie co czynicie ludzie wszeteczni.
Obserwuj wątek
    • piwi77 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 13:26
      Osobiście uważam Radio Maryja za najbardziej pożyteczny organ w całym polskim kościele katolickim i nic przeciw niemu nie mam. Nie bardzo zajmuje mnie też jego przyszłość, gdy bowiem wykona ono swoje zadanie i wbije ostatni gwóźdź do kościelnej trumny, samo zniknie.
      • Gość: postempak otóż to! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 13:35
        nic tak nie szkodzi wizerunkowi (zdychającego zresztą) kościoła katolickiego, jak ta dziwna instytucja :)) osobiście trzymam kciuki za interesy i ogólną wenę twórczą o. Rydzyka ;)
        • mg2005 Re: otóż to! :) 02.05.11, 22:01
          > nic tak nie szkodzi wizerunkowi (zdychającego zresztą) kościoła katolickiego, j
          > ak ta dziwna instytucja

A więc skąd to zapalczywe plucie wrogów Kościoła ?... :)
          • piwi77 Re: otóż to! :) 03.05.11, 10:13
            mg2005 napisał:

> A więc skąd to zapalczywe plucie wrogów Kościoła ?... :)

Na Radio Maryja najbardziej pomstują katolicy ze skrzydła rozsądkowo-oświeconego, wcale nie wrogowie kościoła.
            • Gość: postempak Re: otóż to! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 11:25
              znów - nic dodać nic ująć, ci mają chyba w tej sytuacji najtrudniej :)
              współczuję całym niewierzącym sercem
            • enrque111 Re: otóż to! :) 04.05.11, 14:36
              piwi77 napisał:

> mg2005 napisał:
              >
              > > A więc skąd to zapalczywe plucie wrogów Kościoła ?... :)
              >
              > Na Radio Maryja najbardziej pomstują katolicy ze skrzydła rozsądkowo-oświeconeg
              > o, wcale nie wrogowie kościoła.

Nic tak nie szkodzi Kościołowi Powszechnemu, jak jego tzw rozsądkowo-oświecone skrzydło. To właśnie to "skrzydło", jak piąta kolumna, rozsadza Kościół od wewnątrz, próbując relatywizować prawdę, bratać się z heretykami i przejmować ich ideologię, a również biskupa Rzymu niechętnie si.ę słucha. Radio Maryja jest więc odtrutką na te masońskie wymysły i poczynania zmierzające do marginalizacji Owczarni Pańskiej.
              • voxave Re: otóż to! :) 10.05.11, 23:43
                Enri --Radio Maryja--to prymitywny bełkot odmawianych różańcow i sycżący głos uzurpatorów ---posrednictwa z Bogiem rozlewajacych jad do serc prostolinijnych ludzi--czyste zło
                a jak kasa i rząd dusz które można wykorzystac w swoich niecnych zamiarach
                • enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 09:11
                  voxave napisała:

> Enri --Radio Maryja--to prymitywny bełkot odmawianych różańcow i sycżący głos u
                  > zurpatorów ---posrednictwa z Bogiem rozlewajacych jad do serc prostolinijnych l
                  > udzi--czyste zło
                  > a jak kasa i rząd dusz które można wykorzystac w swoich niecnych zamiarach

Wypowiadasz propagandowy bełkot, wprost z jakiegoś FiM, racjonalisty, czy innego zakłamanego medium :)))
                  Wcale się temu nie dziwię, gdyż na ten antykatolicki bełkot, racjonalnych argumentów znaleźć nie sposób.
                  • kolter-xxl Re: otóż to! :) 11.05.11, 09:23
                    enrque111 napisał:

> Wypowiadasz propagandowy bełkot, wprost z jakiegoś FiM, racjonalisty, czy inneg
                    > o zakłamanego medium :)))

Wzorowany na Rydzyjku :)) ??

> Wcale się temu nie dziwię, gdyż na ten antykatolicki bełkot, racjonalnych argum
                    > entów znaleźć nie sposób.

Nie dociera przez otumaniony przez hostie móżdżek :))
                    • enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 15:15
                      kolter-xxl napisał:

> > Wypowiadasz propagandowy bełkot, wprost z jakiegoś FiM, racjonalisty, czy
                      > inneg
                      > > o zakłamanego medium :)))
                      >
                      > Wzorowany na Rydzyjku :)) ??

:)) Czyżbyś w swej głupocie zakładał, że Radio Maryja funkcjonowało wcześniej i było wzorem dla innych ??? :)))))))))))

> > Wcale się temu nie dziwię, gdyż na ten antykatolicki bełkot, racjonalnych
                      > argum
                      > > entów znaleźć nie sposób.
                      >
                      > Nie dociera przez otumaniony przez hostie móżdżek :))

Zatem bełkot dociera tylko do móżdżków ateistycznych ? :))))))))))))
                      • kolter-xxl Re: otóż to! :) 11.05.11, 21:28
                        enrque111 napisał:

:)) Czyżbyś w swej głupocie zakładał, że Radio Maryja funkcjonowało wcześniej i
                        > było wzorem dla innych ??? :)))))))))))

Twój pan rydzo przecież pracował przedtem w innym maryj ku :))

> Zatem bełkot dociera tylko do móżdżków ateistycznych ? :))))))))))))

Tak enio uważnie was słuchamy i nawet was tu monitorujemy :))

forum.gazeta.pl/forum/w,29,124968467,124987836,Enrus_znowu_zrzyna_.html
                • piwi77 Re: otóż to! :) 11.05.11, 09:37
                  voxave napisała:

> Enri --Radio Maryja--to prymitywny bełkot odmawianych różańcow i sycżący głos
                  > uzurpatorów ---posrednictwa z Bogiem rozlewajacych jad do serc prostolinijnych
                  > ludzi--czyste zło a jak kasa i rząd dusz które można wykorzystac w swoich niecnych
                  > zamiarach

Trochę nie rozumiem tej argumentacji, a jak jad rozlewany jest w serca ludzi inteligentnych, w sposób wyrafinowany i pozorujący tolerancję i nowoczesność, to wtedy jest dobrze? Wg mnie to jeszcze gorzej. Radio Maryja przynajmniej nie udaje, u niego nie ma rozdźwięku między tym co się myśli i co się robi. Zastanawiające, że ten sposób zachowania najbardziej drażni katolików postępowych.
                  PS. Uwaga z tym prymitywnym bełkotem różańców jest dość niesmaczna. Jeżeli oni to lubią i robią to nienachalnie (a robią, bo radia nie trzeba włączać) to trzeba ich zostawić w spokoju. Bez porównania bardziej wolę ten sposób przeżywania religii, niż biskupi bełkot w publicznych mediach i wtrynianie się w życie tych co z religią nie mają nic wspólnego.
                  • voxave Re: otóż to! :) 11.05.11, 11:12
                    Piwi--tak cie czytam i czasami mam wrażenie że chcesz zjeśc ciastko i miec ciastko :)
                    • piwi77 Re: otóż to! :) 11.05.11, 15:25
                      voxave napisała:

> Piwi--tak cie czytam i czasami mam wrażenie że chcesz zjeśc ciastko i miec ciastko :)

Wrażenie błędne.
                      • voxave Re: otóż to! :) 11.05.11, 15:58
                        Piwi---może i tak czasami złudzenie apteczne..
                    • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:04
                      voxave napisała:

> Piwi--tak cie czytam i czasami mam wrażenie że chcesz zjeśc ciastko i miec ciastko :)

... i na dodatek nie przytyć;)
                      ------------------------------------------------------------
                      Nauczycielka pyta Jasia: Jasiu, powiedz, gdzie pracuje twój tato.
                      Jasio, czerwony na twarzy, mówi: Mój tata tańczy nago na rurze w klubie dla gejów.
                      Pani jest oczywiście w szoku, ale chwali Jasia za szczerość i odwagę i pozwala usiąść. Jasio siada i mówi do kolegi z ławki: No i co miałem k…. zrobić? Przyznać się, że jest posłem PiS?
                      • voxave Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:21
                        Mati--może go skrzywdzilam ...
                        • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:49
                          voxave napisała:

> Mati--może go skrzywdzilam ...<

Ee..., żeby zaraz "skrzywdziłam"... Piwi to porządny facet, tylko wyimaginował sobie, że Rydzyk z przyległościami wykończą KK. Kościoła nikt nie wykończy, przynajmniej jeszcze przez dobrych kilkaset lat, a wspomnienie Ojdyra będzie sie przyszłym pokoleniom objawiało czkawką. Już to kiedyś Piwiemu pisałam, że jaki będzie KK w Polsce jest równie ważne dla mnie, jak i dla Niego. Mnie byłoby trudno zaakceptować sytuację, gdyby obecni ludzie kościola otrzymali pełnię władzy nad Polska, a Piwi to już chyba musiałby z własnej Ojczyzny uciekac z wrzaskiem:) Tak więc niech Piwi nie cieszy się, ze płonie ognisko, bo usmaży sie w jego ciepełku;)

Jasio, czerwony na twarzy, mówi: Mój tata tańczy nago na rurze w klubie dla gejów.
                          Pani jest oczywiście w szoku, ale chwali Jasia za szczerość i odwagę i pozwala usiąść. Jasio siada i mówi do kolegi z ławki: No i co miałem k…. zrobić? Przyznać się, że jest posłem PiS?
                          • enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:53
                            matylda1001 napisała:

> > Mati--może go skrzywdzilam ...<
                            >
                            > Ee..., żeby zaraz "skrzywdziłam"... Piwi to porządny facet, tylko wyimaginował
                            > sobie, że Rydzyk z przyległościami wykończą KK. Kościoła nikt nie wykończy, prz
                            > ynajmniej jeszcze przez dobrych kilkaset lat, a wspomnienie Ojdyra będzie sie p
                            > rzyszłym pokoleniom objawiało czkawką. Już to kiedyś Piwiemu pisałam, że jaki b
                            > ędzie KK w Polsce jest równie ważne dla mnie, jak i dla Niego. Mnie byłoby trud
                            > no zaakceptować sytuację, gdyby obecni ludzie kościola otrzymali pełnię władzy
                            > nad Polska, a Piwi to już chyba musiałby z własnej Ojczyzny uciekac z wrzaskiem
                            > :) Tak więc niech Piwi nie cieszy się, ze płonie ognisko, bo usmaży sie w jego
                            > ciepełku;)

:)) O, właśnie !!! :)))
                            I taka kreatura ateistyczna, jak ty chce się wypowiadać w imieniu ludzi wierzących :))))))))))))
                            • matylda1001 Re: Voxave, Piwi :))) 11.05.11, 19:45
                              enrque111 napisał:

> :)) O, właśnie !!! :)))
                              I taka kreatura ateistyczna, jak ty chce się wypowiadać w imieniu ludzi wierzących :))))))))))))<

No prosze, jest to, o czym wspomniałam:) " KTO NIE JEST Z NAMI- TEN JEST PRZECIW NAM" Niech taki uzyska wladze, a zaraz wszystko "naprawi". Chcesz go na posła, Piwi? Sobecka Ci nie wystarczy? Sądząc po forumowej twórczości jest płodny jak, nie przymierzając, Matka-Polka:)

• piwi77 Re: Voxave, Piwi :))) 11.05.11, 19:51
                                matylda1001 napisała:

> Chcesz go na posła, Piwi? Sobecka Ci nie wystarczy?

Ja mam tylko jeden głos do dyspozycji i wszystkich mebli w Sejmie nim nie ustawię. Jeżeli enrique wybiorą, to mnie pozostanie ten wybór zaakceptować i zwracać się do niego per panie pośle. Takie sa reguły gry. A Sobecka? Sobecka nie jest straszna (pomijam wygląd), co nam może zrobić - aborcje zakazać, religię do szkół wprowadzić? A na reszcie i tak się nie zna.
                                • matylda1001 Re: Voxave, Piwi :))) 11.05.11, 20:20
                                  piwi77 napisał:

> Ja mam tylko jeden głos do dyspozycji i wszystkich mebli w Sejmie nim nie ustawię. Jeżeli enrique wybiorą, to mnie pozostanie ten wybór zaakceptować i zwracać się do niego per panie pośle. Takie sa reguły gry. A Sobecka? Sobecka nie jest straszna (pomijam wygląd), co nam może zrobić - aborcje zakazać, religię do szkół wprowadzić? A na reszcie i tak się nie zna.<

Jak widać nie potrzeba się znać na niczym, żeby zostać posłanką Sobecką. Wystarczy mieć wizję i "dobre" chęci:( a jak wybiorą "Heniów", to ten swój głos będziesz sobie mógł wsadzić... pod nogę od krzesła, żeby Ci się nie bujało;)

• piwi77 Re: Voxave, Piwi :))) 12.05.11, 09:52
                                    matylda1001 napisała:

> a jak wybiorą "Heniów", to ten swój głos będziesz sobie mógł wsadzić...

To tak nie działa - najpierw coś się z głosem robi, a potem dopiero przychodzi informacja, że wygrał ten czy inny (np. Heniu) - dokładnie w tej kolejności.
                                    • matylda1001 Re: Voxave, Piwi :))) 12.05.11, 10:40
                                      piwi77 napisał:

> To tak nie działa - najpierw coś się z głosem robi, a potem dopiero przychodzi
                                      informacja, że wygrał ten czy inny (np. Heniu) - dokładnie w tej kolejności.<

Obawiam się, że jak nie zrobi się porządku z Ojdyrem, to może kiedys przyjść bardzo zła informacja.

• piwi77 Re: Voxave, Piwi :))) 12.05.11, 10:51
                                        matylda1001 napisała:

> Obawiam się, że jak nie zrobi się porządku z Ojdyrem, to może kiedys przyjść
                                        > bardzo zła informacja.

Chyba tylko dla Ojdyra i jego wielbicieli, bo pozostałym to on może skoczyć. Już i tak ledwo zipie, to nie ten Ojdyr co jeszcze 5 - 10 lat temu. Nie, on jest zupełnie niegroźny, znacznie niebezpieczniejsi są ci, zrzeszeni w Opus Dei, bo łączy ich interes i zależność mafijna, a mają duży wpływ na sprawy publiczne.
              • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:32
                enrque111 napisał:

> Nic tak nie szkodzi Kościołowi Powszechnemu, jak jego tzw rozsądkowo-oświecone skrzydło. To właśnie to "skrzydło", jak piąta kolumna, rozsadza Kościół od wewnątrz<

Zamilknij, ty diable wcielony! To przez takich jak ty prostaczków człowiek wierzący wychodzi na głupka!

• enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 18:49
                  matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                  >
                  > > Nic tak nie szkodzi Kościołowi Powszechnemu, jak jego tzw rozsądkowo-o
                  > świecone skrzydło
                  . To właśnie to "skrzydło", jak piąta kolumna, rozsadza Ko
                  > ściół od wewnątrz<
                  >
                  > Zamilknij, ty diable wcielony! To przez takich jak ty prostaczków człowiek wier
                  > zący wychodzi na głupka!

Ty, jak tylko się odezwiesz, to już wychodzisz na głupka :))
                  A, od ludzi wierzących trzymaj się jak najdalej, gdyż nie masz z nimi nic wspólnego - parszywe owce należy trzymać z dala od stada.
                  • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 19:11
                    enrque111 napisał:

> parszywe owce należy trzymać z dala od stada.<

Dlatego won do rydzykowej kruchty, emocjonalny zboczeńcu! Jesteś gorszy od Oszołka i Miligrama razem wziętych. Oni są przynajmniej zabawni. Ty masz właściwości zjełczałego sera, przyprawiasz o mdłości.
                    • enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 19:39
                      matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                      >
                      > > parszywe owce należy trzymać z dala od stada.<
                      >
                      > Dlatego won do rydzykowej kruchty, emocjonalny zboczeńcu! Jesteś gorszy od Oszo
                      > łka i Miligrama razem wziętych. Oni są przynajmniej zabawni. Ty masz właściwośc
                      > i zjełczałego sera, przyprawiasz o mdłości.

:) tak, to jest zdrowa reakcja na oczyszczenie organizmu - cieszę się że tak na ciebie działam, rycyny też się nie lubi, ale jest świetnym lekarstwem na wywołanie torsji, które pomagają przy zatruciu - twój umysł jest wyjątkowo zatruty bredniami i kłamstwami, więc się wyrzygaj :))))
                      • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 20:07
                        enrque111 napisał:

> :) tak, to jest zdrowa reakcja na oczyszczenie organizmu - cieszę się że tak na ciebie działam, rycyny też się nie lubi, ale jest świetnym lekarstwem na wywołanie torsji, które pomagają przy zatruciu - twój umysł jest wyjątkowo zatruty bredniami i kłamstwami, więc się wyrzygaj :))))<

Najpierw dowiedz się nieuku co to jest rycyna i dopiero zabieraj głos. Żebyś się nie musiał fatygować, to proszę bardzo, poczytaj sobie na zdrowie:
                        pl.wikipedia.org/wiki/Rycyna
                        a potem skończ te głupie wywody, bo porzygam się rzeczywiście.

• enrque111 Re: otóż to! :) 11.05.11, 20:28
                          matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                          >
                          > > :) tak, to jest zdrowa reakcja na oczyszczenie organizmu - cieszę się że
                          > tak na ciebie działam, rycyny też się nie lubi, ale jest świetnym lekarstwem na
                          > wywołanie torsji, które pomagają przy zatruciu - twój umysł jest wyjątkowo zat
                          > ruty bredniami i kłamstwami, więc się wyrzygaj :))))<
                          >
                          > Najpierw dowiedz się nieuku co to jest rycyna i dopiero zabieraj głos. Żebyś si
                          > ę nie musiał fatygować, to proszę bardzo, poczytaj sobie na zdrowie:
                          > pl.wikipedia.org/wiki/Rycyna
                          > a potem skończ te głupie wywody, bo porzygam się rzeczywiście.

:) Przecież użyłem właściwego dla ciebie zastosowania rycyny - napisałaś, że masz mdłości (może miesiączkowe ?) a ja poradziłem, abyś na przyspieszenie oczyszczenia organizmu użyła rycyny - w podlinkowanym przez ciebie portalu, napisane jest, że służy do wywołania wymiotów.
                          • matylda1001 Re: otóż to! :) 11.05.11, 20:52
                            enrque111 napisał:

> :) Przecież użyłem właściwego dla ciebie zastosowania rycyny - napisałaś, że masz mdłości (może miesiączkowe ?) a ja poradziłem, abyś na przyspieszenie oczyszczenia organizmu użyła rycyny - w podlinkowanym przez ciebie portalu, napisane jest, że służy do wywołania wymiotów.<

Rycyna to śmiertelna trucizna, jełopie! Jeżeli mi ją proponujesz w ramach miłości bliźniego, to znaczy, że pochodzisz od Kaina, a ja od Abla. Nie po drodze nam.

• enrque111 Re: otóż to! :) 12.05.11, 09:44
                              matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                              >
                              > > :) Przecież użyłem właściwego dla ciebie zastosowania rycyny - napisałaś,
                              > że masz mdłości (może miesiączkowe ?) a ja poradziłem, abyś na przyspieszenie
                              > oczyszczenia organizmu użyła rycyny - w podlinkowanym przez ciebie portalu, nap
                              > isane jest, że służy do wywołania wymiotów.<
                              >
                              > Rycyna to śmiertelna trucizna, jełopie! Jeżeli mi ją proponujesz w ramach miłoś
                              > ci bliźniego, to znaczy, że pochodzisz od Kaina, a ja od Abla. Nie po drodze na
                              > m.

Każde lekarstwo użyte w nadmiarze może być śmiertelną trucizną. Olej rycynowy do dziś stosuje się jako dobry środek na przeczyszczenie, a zatem proponując ten lek na twoje dolegliwości gastryczne, wykazałem się dużą dozą humanitaryzmu, empatii oraz miłosierdzia.
                              • matylda1001 Re: otóż to! :) 12.05.11, 10:32
                                enrque111 napisał:

> Każde lekarstwo użyte w nadmiarze może być śmiertelną trucizną. Olej rycynowy do dziś stosuje się jako dobry środek na przeczyszczenie, a zatem proponując ten lek na twoje dolegliwości gastryczne, wykazałem się dużą dozą humanitaryzmu, empatii oraz miłosierdzia.<

Głupiś w dalszym ciągu:) po pierwsze olejek rycynowy nie zawiera rycyny, po drugie to na widok twoich złotych myśli dopada mnie odruch wymiotny, a nie obstrukcja. Po trzecie to ja jestem od recept, a nie ty, na szczęście:)

• enrque111 Re: otóż to! :) 12.05.11, 12:14
                                  matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                                  >
                                  > > Każde lekarstwo użyte w nadmiarze może być śmiertelną trucizną. Olej rycy
                                  > nowy do dziś stosuje się jako dobry środek na przeczyszczenie, a zatem proponuj
                                  > ąc ten lek na twoje dolegliwości gastryczne, wykazałem się dużą dozą humanitar
                                  > yzmu, empatii oraz miłosierdzia.<
                                  >
                                  > Głupiś w dalszym ciągu:) po pierwsze olejek rycynowy nie zawiera rycyny,

Pochodzi z tej samej rośliny, a nazwę swą zawdzięcza podobnie jak "rycyna" językowi łacińskiemu. To właśnie rącznik ma nazwę Ricinus, stąd rycyna i olejek rycynowy.

> po dru
                                  > gie to na widok twoich złotych myśli dopada mnie odruch wymiotny, a nie obstruk
                                  > cja.

Moich "złotych myśli" nie musisz czytać, a co do ich rzekomego działania wymiotnego, to radziłbym się z tym zgłosić do lekarza .............. chyba że jesteś masochistką :)

> Po trzecie to ja jestem od recept, a nie ty, na szczęście:)

I tak niech pozostanie - zajmij się raczej receptami, a nie wypisywaniem bzdur na forum :)
                          • voxave Re: otóż to! :) 12.05.11, 04:46
                            Enri --znowu sie krecisz koło doopy kobiety--co cie miesiączka Matyldy obchodzi---obsceniczna myszo kościelna
                    • voxave Re: otóż to! :) 12.05.11, 04:42
                      Enri--to juz wiemy dlaczego tak odbiłes od stada...
      • enrque111 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 14:17
        piwi77 napisał:

> Osobiście uważam Radio Maryja za najbardziej pożyteczny organ w całym polskim k
        > ościele katolickim i nic przeciw niemu nie mam. Nie bardzo zajmuje mnie też jeg
        > o przyszłość, gdy bowiem wykona ono swoje zadanie i wbije ostatni gwóźdź do koś
        > cielnej trumny, samo zniknie.

Cieszy mnie twoja postawa - oby wszyscy wrogowie Kościoła Powszechnego tak myśleli.
    • voxave Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 14:00
      Enri----ty,Radio Maryja,Pani Sobecka, Kościól Powszechny nie macier nic wspólnego z Bogiem--takie prawo do niego sobie uzurpowaliście --BOg nie potrzebuje świecidelek bogactwa,figur bałwochwalczych,ziemi,budynków,kont,kretactwa i obłudy---to wy tego potrzebujecie funkcjonariusze KK
      • enrque111 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 14:19
        voxave napisała:

> Enri----ty,Radio Maryja,Pani Sobecka, Kościól Powszechny nie macier nic wspólne
        > go z Bogiem--takie prawo do niego sobie uzurpowaliście --BOg nie potrzebuje świ
        > ecidelek bogactwa,figur bałwochwalczych,ziemi,budynków,kont,kretactwa i obłudy-
        > --to wy tego potrzebujecie funkcjonariusze KK

Chaos rozumu, zwykle przekłada się na chaos słowa, więc boleję nad tym wraz z tobą :)
      • mg2005 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 22:02
        voxave napisała:

> Enri----ty,Radio Maryja,Pani Sobecka, Kościól Powszechny nie macier nic wspólne
        > go z Bogiem

W przeciwieństwie do Ciebie :)
    • Gość: Jojo Re: to atak na prawdę. Ktora? IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.11, 14:19
      profda
      tysz profda
      g...profda
    • mjot1 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 14:24
      Eh... Żebyż tak atak naprawdę...
    • Gość: hehe tak jest, a żony nie można zgwałcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 15:52
      hehe :))
      • voxave Re: tak jest, a żony nie można zgwałcić 02.05.11, 16:19
        Hehe--nie w te dziurkę trafiłeś he,he ,he
        • Gość: hehe Re: tak jest, a żony nie można zgwałcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 17:10
          ehehee :))
          a bo ten hienio wypina się w tylu, hehe, miejscach na raz, że coż... idzie się pomylić :)
          • voxave Re: He,he,he 02.05.11, 17:31
            Hehe-----no gratuluje he,he,he
    • tomek.54321 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 18:18
      Czyli generalnie wystawiasz sie na sama na "cierpienie" i pogarde ze strony innych tak? Tzn ze pokutujesz za cos? Czy tak poprostu lubisz?

Rozczaruje Cie i nie zbesztam, bo to Twoja sprawa czego sluchasz i w co wierzysz. Nie narzucaj tylko innym swoich przekonan i nie traktuj innych gorzej tylko dlatego ze mysla inaczej to jakos bedziemy zyc w zgodzie ;]
      • enrque111 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 18:37
        tomek.54321 napisał:

> Czyli generalnie wystawiasz sie na sama na "cierpienie" i pogarde ze strony inn
        > ych tak? Tzn ze pokutujesz za cos? Czy tak poprostu lubisz?
        >
        > Rozczaruje Cie i nie zbesztam, bo to Twoja sprawa czego sluchasz i w co wierzys
        > z. Nie narzucaj tylko innym swoich przekonan i nie traktuj innych gorzej tylko
        > dlatego ze mysla inaczej to jakos bedziemy zyc w zgodzie ;]

Każda polemika jest narzucaniem swoich przekonań innym, na tym właśnie polega dyskusja. Nigdy nie traktowałem gorzej inaczej myślących, niż myślących tak, jak ja. Dzielę ludzi na mądrych i głupich, a nic nie poradzę na to, że właśnie na tym forum jest nadreprezentacja tych drugich (poczytaj chociażby ich wypowiedzi w niniejszym wątku) :)
        • billy.the.kid Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 02.05.11, 19:48
          sobecka? niezwykle atrakcyjna kobitka. szczególnie podobuje mniem siem jej uczesanie.
        • jureczek_barbarzynca Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 04.05.11, 21:14
          >.....Dzielę ludzi na mądrych i głupich, a nic nie poradzę na to, że właśnie na
          > tym forum jest nadreprezentacja tych drugich.>

Siebie pewnie w niewłaściwej grupie ulokowałeś. Domyślam się, że wśród mądrych?

Już sam tytuł wątku świadczy że powielasz tylko rydzykowe i sobeckie brednie, dłużej nie zastanawiając się nad sensem tego co gadają.
          • enrque111 Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 04.05.11, 22:12
            jureczek_barbarzynca napisał:

> >.....Dzielę ludzi na mądrych i głupich, a nic nie poradzę na to, że właśni
            > e na
            > > tym forum jest nadreprezentacja tych drugich.>
            >
            > Siebie pewnie w niewłaściwej grupie ulokowałeś. Domyślam się, że wśród mądrych?

:) Domyślaj się dalej :)

> Już sam tytuł wątku świadczy że powielasz tylko rydzykowe i sobeckie brednie, d
            > łużej nie zastanawiając się nad sensem tego co gadają.

Jak mniemam, sens ich wypowiedzi tobie nie odpowiada ?
            • voxave Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 10.05.11, 23:46
              Enri----to człowiek zaprogramowany,zamiast mozgu ma nosnik informacji zainstalowany przez KK
              myśle,że nic nie można zrobić z tak uszkodzonym zasobnikiem
    • kuk_krakauer Zwróćcię uwagę na kolejność 03.05.11, 09:25
      Zaraz odezwą się wszyscy ci, którym poprzewracano w głowach ateistyczną, kłamliwą propagandą i przemeblowano system wartości, stawiając na czele "potrzebę brzucha" a nie ducha, łamiąc jednocześnie kręgosłupy moralne, nasączając jadem nienawiści do prawdy, dobra i sprawiedliwości, a którzy wylewać będą pomyje łgarstw, pomówień i inwektyw: na mnie, panią Sobecką, Radio Maryja, Kościół Powszechny i Pana Boga.

Łaskawca siebie stawia na pierwszym miejscu a swojego boga na ostatnim. Ciekawa ilustracja stanu ducha i umysłu...
      • Gość: postempak ależ to zdrowe psychologicznie podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 11:23
        najpierw pokochajmy siebie samego, potem kobietę, przyjaciół, ideały, pasje, zainteresowania
        • billy.the.kid Re: ależ to zdrowe psychologicznie podejście 05.05.11, 09:40
          miło byłoby gdyby p.sobecka załapała sie do TAŃCA Z GWIAZDAMI.
    • kolter-xxl Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 10.05.11, 23:36
      Atak :))
    • Gość: DSD Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. IP: *.231.8.181.koba.pl 11.05.11, 06:49
      > Przyjmę z godnością wasze razy, gdyż nie wiecie co czynicie ludzie wszeteczni.

Jaki wyznawca takie męczeństwo.
    • s-orbona Re: Atak na Radio Maryja to atak na prawdę. 11.05.11, 11:06
      Brak mi słów <facepalm>
    • imponeross Atak na Radio Maryja - eto kak atak na Prawdu. 11.05.11, 18:26
      enrque111 napisał:

Da da. Radio Maryja i Prawda eto podobnyje srodki masowego priekazu.
    • piwi77 A co, myślałeś, że to atak tylko tak na żarty? /nt 12.05.11, 11:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka