lupus76 Re: Wilku !!!!!!!!!!!! 10.05.11, 14:02 Szczerze mówiąc nie wiem, co ja na to. Faktem jest, że PO nauczyła się "rozprowadzać". Po Belce i Cimoszewiczu - Arłukowicz. Trochę kojarzy mi się to z transferami w drużynie piłkarskiej. Kiedyś to była domena SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Wilku !!!!!!!!!!!! 10.05.11, 14:30 a ja mam przeczucie że to jednak samobójczy strzał a że ten to sprzedajna - to wiem od czasów "negocjacji" Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wilku !!!!!!!!!!!! 10.05.11, 15:38 Złotouści zawsze są w cenie. No i smaczek wyborczy w Szczecinie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Wkurwia mnię ten infotainment, zasadniczo. 10.05.11, 15:37 Pomimo upływu ledwie kilku godzin ten transfer obrasta już tak samo nonsensownym pierdoleniem jak meandry życia "gwiazd". W stylu Edzia powiedziała, że Jusia nie umie śpiewać, tylko piszczy, a Jusia na to, że Edzia to lepiej niech pilnuje swojego chłopa.* __________________________________ * imiona całkowicie przypadkowe, zasadniczo Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wilku !!!!!!!!!!!! 11.05.11, 10:14 Arłukowicz, który jak mało który człowiek w SLD najeżdżał na Platformę, przypomina mi sytuację z Kurskim, o którym jeden z polityków PiS powiedział, że lepiej mieć tego problematycznego człowieka w swoich szeregach niż przeciw sobie. No i chyba PO pomyślało podobnie, że skoro ma (całkiem sensownie zresztą) krytykować ich, to lepiej niech wstąpi w ich szeregi. Myślę, że PO może powiedzieć: "Szczecin wzięty". Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Wilku !!!!!!!!!!!! 11.05.11, 10:18 nie byłabym taka pewna... Grzesiu może jeszcze zaskoczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś