Dodaj do ulubionych

od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Frondy?

16.05.11, 10:23
Od jakiegoś czasu widzę że wszystkie moje wątki w którym znalazły się linki do art z Frondy zostały przeniesione na oślą ławkę niezal od poruszanej tematyki. Przeczytałem regulamin forum i netykietę i nigdzie nie znalazłem tam zapisu o tym że nie wolno umieszczać linków z Frondy, więc pytam sie co jest grane i o co tu chodzi. o odp proszę adminów
Obserwuj wątek
    • piwi77 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:38
      Jeżeli ja umieszczę link do frondy, to post zostanie, więc pewnie nie o same linki chodzi.
    • Gość: Jojo Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.11, 10:40
      Jak istnieje zakaz na Terli-Perli to powiem jedno:Brawo moderacja
      • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:44
        niech żyje cenzor, a tak na poważnie Michnik sprzeniewierzył sie temu o co sam walczył przed ponad 20tma laty
        • piwi77 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:47
          Michnik nigdy nie obiecywał, że będzie aktywnie wspierał szerzenie debilizmu w Polsce.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:52
            ale to robi
            • kolter-xl Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:06
              oszolom-z-radia-maryja napisał:

> ale to robi

Ta, dopuszczając twoje posty z wklejkami z frondy do szerokiej dyskusji !!
        • matylda1001 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:52

> niech żyje cenzor, <

:) Niech ży-je! Niech ży-je! Niech żyje, żyje nam! Sam po sobie przeciez widzisz, Oszołku, jaki spustoszenie w umyśle powoduje czytanie "Frondy".

------------------------------------------------------------
          Nauczycielka pyta Jasia: Jasiu, powiedz, gdzie pracuje twój tato.
          Jasio, czerwony na twarzy, mówi: Mój tata tańczy nago na rurze w klubie dla gejów.
          Pani jest oczywiście w szoku, ale chwali Jasia za szczerość i odwagę i pozwala usiąść. Jasio siada i mówi do kolegi z ławki: No i co miałem k…. zrobić? Przyznać się, że jest posłem PiS?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:54
            nieporównanie większe spustoszenia w mózgach sieje GW czego ty i tobie podobni jesteście najlepszym przykładem
            • Gość: DSD Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr IP: 212.33.72.* 16.05.11, 10:58
              > nieporównanie większe spustoszenia w mózgach sieje GW czego ty i tobie podobni
              > jesteście najlepszym przykładem

Z punktu widzenia KK masz rację.
            • matylda1001 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:04

> nieporównanie większe spustoszenia w mózgach sieje GW czego ty i tobie podobni
              jesteście najlepszym przykładem <

No właśnie, gdybys nie czytywał "Frondy" to podobna bzdura nawet nie przyszłaby Ci do głowy:)

Jasio, czerwony na twarzy, mówi: Mój tata tańczy nago na rurze w klubie dla gejów.
              Pani jest oczywiście w szoku, ale chwali Jasia za szczerość i odwagę i pozwala usiąść. Jasio siada i mówi do kolegi z ławki: No i co miałem k…. zrobić? Przyznać się, że jest posłem PiS?
              • jadwiga1350 Matyldo 1001 16.05.11, 11:16
                Skąd u Was taka homofobiczna sygnaturka? Hę? To hańba, żeby młody, wykształcony, z dużego miasta wyborca PO, uważał tańczenie w klubie dla gejów za wstyd! Nie bądźcie, Matyldo, homofobem! Poprawcie się póki jeszcze czas.
                • kolter-xl Re: Matyldo 1001 16.05.11, 11:20
                  jadwiga1350 napisała:

> Skąd u Was taka homofobiczna sygnaturka? Hę? To hańba, żeby młody, wykształcony
                  > , z dużego miasta wyborca PO, uważał tańczenie w klubie dla gejów za wstyd! Nie
                  > bądźcie, Matyldo, homofobem! Poprawcie się póki jeszcze czas.

Jadźka nie rozumiesz ze dziecko wstydzi się taty w PIS :))
                • matylda1001 Re: Jadwigo! 16.05.11, 11:23
                  Rzadko tu Kumo, zaglądacie, a jak już zajrzycie, to w obronie uciśnionych;) Oj, Kumo! gdybym ja Waszych poglądów nie przejrzała... :)
                  • jadwiga1350 Matyldo 1001 16.05.11, 12:36
                    Zamiast pleć bele co po próżnicy, lepiej pokajajcie się za swoją homofobię.Wstyd, Matyldo! W życiu nie spodziewałam się po was takiej homofobii.
                    • matylda1001 Re: Jadwigo! 16.05.11, 18:03
                      A umoczcie, Kumo, lnianą szmatkę w occie i przyłóżcie sobie do ciemienia, może Was dur odejdzie:) Gdzieście się tu homofobii doszukali? ... a może by pijawki przystawić? ;)
            • kolter-xl Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:07

> jesteście najlepszym przykładem

Wybacza ,ale to ty masz u niezliczonej liczby forumowiczów opinię kretyna :))
    • Gość: DSD Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr IP: 212.33.72.* 16.05.11, 10:56
      > niezal od poruszanej tematyki

Bo to co robi Fronda nadaje się na Oślą Ławkę, niezależnie od poruszanej tematyki.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 10:58
        sam żeś jest osioł do sześcianu
        • Gość: DSD Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr IP: 212.33.72.* 16.05.11, 11:00
          Biblia poucza że osły moga być mądrzejsze od ludzi, vide oślica Balaama.
          • piwi77 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:32
            A na innym ośle się Druga Osoba Boska osobiście przejechała, co chyba nobilituje to zwierzę.
    • kolter-xl Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:05
      Masowe produkowanie durnych wątków powoduje ich usuwanie !!
      • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:22
        gdyby tak było to ty byś się na to oskarżał a nie ja
        • kolter-xl Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 11:23

> gdyby tak było to ty byś się na to oskarżał a nie ja

Napisz to raz jeszcze ,ale po polsku :))
    • yoma Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:04
      Albowiem nieopłacenie reklamy powoduje jej automatyczne wyosłowanie. Już ci to kiedyś tłumaczyłam, i nie tylko ja, ale widać nie dotarło.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:16
        ja nie reklamuję frondy tylko zamieszcam tematy które wg mnie sa warte przedyskutowania a że zamieszczam link to nie dlatego by ja reklamowac ale dlatego by wskazać źródło inforamcji, skąd ja o wziąłem
        • piwi77 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:20

> ale dlatego by wskazać źródło inforamcji, skąd ja o wziąłem

Wskazywanie źródeł ignorancji, chyba jest nieregulaminowe, powinieneś więc zaniechać.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:38
            prózno tu szukac większego ignoranta niz ty
            • piwi77 Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:43

> prózno tu szukac większego ignoranta niz ty

Zależy kto szuka. Jeżeli robić to przy pomocy źródeł ignorancji, to rzeczywiście próżno.
        • yoma Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 12:23
          Zdaje się, że bardzo lubisz porzekadło o świstaku? :P
          • billy.the.kid Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 16.05.11, 13:42
            i to jest q...a bezprzykłądny atak na papieża, biskupów i innych pomniejszych KArTOfLI.
            ba powiem więcej- jest to zamach na całą WIARĘ KArTOfLANĄ..
            osiole prześladowany-walcz z pedalską przemocą.bozia sama nie może o swqoje sie upomnić-więc ty stań na wysokości zadania. to prześladowanie KArTOfLI za UCZUCIA RELIGIJNE.
            • oszolom-z-radia-maryja Re: od kiedy istnieje tu zakaz umiesz.linków z Fr 17.05.11, 14:31
              bla bla bla.. ,ziieeew..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka