Dodaj do ulubionych

Big Blue upadło - Hurra!!

IP: 5.3.1R* / *.pg.com 03.10.03, 12:40
Upadły matoły!
Obserwuj wątek
    • bms01pl Re: Big Blue upadło - Hurra!! 03.10.03, 13:53
      za to ty na pewno jesteś intelektualistą z trzema fakultetami.

nie pozdrawiam.
    • Gość: Skovi Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.energetyka.kalisz.pl 03.10.03, 14:09
      Nie widzę żadnych powodów do optymizmu, że upadła kolejna polska firma. Jakość
      ich działania pewnie pozostawiała dużo do życzenia - to głosy wielu osób, ale
      ja jestem zadowolony z ich usług i wcale nie czuję powodów do śmiechu.
      TUI i Neckermann pewnie się cieszą. A Ty zacznij już zbierać na wakacje, bo w
      przyszłym roku zapłacisz dużo, dużo więcej niż w tym korzystając z usług ww.
      firm.
    • Gość: zofia Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.media 03.10.03, 14:17
      no coz wiele osob na to czekało,spełniło sie/chyba nietylko/ towje marzenie-
      gratuluje ze potrafisz sie cieszyc z cudzej klęski
      pozdrawiam Zofia
    • Gość: zaciekawiona Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 14:26
      Moja rodzinka wlasnie ma wrocic z Krety w sobote. Oni nic nie wiedza co sie
      stalo z Big Blue. Po obdzwonieniu Warty w Zielonej Gorze, Wroclawiu odeslano
      mnie do Urzedu Miasta Wroclaw, gdzie zapewniono mnie, ze Polacy z Krety maja
      zapewniony przylot-moga nastapic tylko oponienia itp. Podaje numer dla
      zainteresowanych (071) 3406703)
    • Gość: loczki Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:56
      matoła to ja tu widzę jednego! mnie jest przykro, że to biuro upadło, bo
      spędziłam z nimi kilka razy super urlop za małe pieniądze:(((
      • Gość: weisberg Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: 5.3.1R* / *.pg.com 03.10.03, 15:12
        No i co z tego? Oszukiwali, krecili, robili przekrety, a teraz koniec, chyba ze
        znowu jak rok temu zaloza nowa spolke, tym razem Big Blue Bis albo jakos tak.
    • gale To zalosne 03.10.03, 17:02
      ...mam na mysli wypowiedz, w ktorej cieszysz sie z czyjejs porazki. To jest
      wlasnie ta niezwykla cecha Polakow (oczywiscie nie wszystkich), ze ciesza sie
      kiedy komus sie nie uda, a sami specjalnie nie kwapia sie zrobic zbyt wiele aby
      samemu osiagnac sukces.

Upadla polska firma, ktora placila podatki w polsce i zatrudniala naszych
      rodakow. Czy z tego sie cieszysz? Zalosne...

Upadla firma, z ktora spedzilem mile, dobrze zorganizowane i niedrogie wakacje.
      Jest mi z tego powodu przykro.
    • Gość: Lord Bobick Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 18:38
      Cóż, zawsze pisałem tutaj o tym biurze pozytywnie i takie o nim pozostawię
      wrażenia. Byłem z nimi dwa razy i wszystko było ok. A Ci co się ciesza sa
      typowymi burakami. Typowe myślenie - sasiad pracował ciężko i sie dorobił - a
      zeby mu tak sie coś stało. Ja nic nie mam wiec niech on przynajmniej sie nie
      cieszy...
      • Gość: Lord Bobick Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 18:44
        W dodatku splajtowali w moje urodziny... ech...
        • gale Re: Big Blue upadło 03.10.03, 19:30
          Uuu, to tym bardziej wspolczuje :(
    • Gość: camel Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 19:37
      Weisberg - jak jego nick wskazuje - promuje na tutejszym forum jedynie słuszne
      biuro podróży JEWISH FUN AUSCHWITZ TRAVEL.
      • gale Re: Big Blue upadło 04.10.03, 11:55
        Nastepny madry...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka