Gość: weisberg IP: 5.3.1R* / *.pg.com 03.10.03, 12:40 Upadły matoły! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bms01pl Re: Big Blue upadło - Hurra!! 03.10.03, 13:53 za to ty na pewno jesteś intelektualistą z trzema fakultetami. nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skovi Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.energetyka.kalisz.pl 03.10.03, 14:09 Nie widzę żadnych powodów do optymizmu, że upadła kolejna polska firma. Jakość ich działania pewnie pozostawiała dużo do życzenia - to głosy wielu osób, ale ja jestem zadowolony z ich usług i wcale nie czuję powodów do śmiechu. TUI i Neckermann pewnie się cieszą. A Ty zacznij już zbierać na wakacje, bo w przyszłym roku zapłacisz dużo, dużo więcej niż w tym korzystając z usług ww. firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.media 03.10.03, 14:17 no coz wiele osob na to czekało,spełniło sie/chyba nietylko/ towje marzenie- gratuluje ze potrafisz sie cieszyc z cudzej klęski pozdrawiam Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 14:26 Moja rodzinka wlasnie ma wrocic z Krety w sobote. Oni nic nie wiedza co sie stalo z Big Blue. Po obdzwonieniu Warty w Zielonej Gorze, Wroclawiu odeslano mnie do Urzedu Miasta Wroclaw, gdzie zapewniono mnie, ze Polacy z Krety maja zapewniony przylot-moga nastapic tylko oponienia itp. Podaje numer dla zainteresowanych (071) 3406703) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:56 matoła to ja tu widzę jednego! mnie jest przykro, że to biuro upadło, bo spędziłam z nimi kilka razy super urlop za małe pieniądze:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weisberg Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: 5.3.1R* / *.pg.com 03.10.03, 15:12 No i co z tego? Oszukiwali, krecili, robili przekrety, a teraz koniec, chyba ze znowu jak rok temu zaloza nowa spolke, tym razem Big Blue Bis albo jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gale To zalosne 03.10.03, 17:02 ...mam na mysli wypowiedz, w ktorej cieszysz sie z czyjejs porazki. To jest wlasnie ta niezwykla cecha Polakow (oczywiscie nie wszystkich), ze ciesza sie kiedy komus sie nie uda, a sami specjalnie nie kwapia sie zrobic zbyt wiele aby samemu osiagnac sukces. Upadla polska firma, ktora placila podatki w polsce i zatrudniala naszych rodakow. Czy z tego sie cieszysz? Zalosne... Upadla firma, z ktora spedzilem mile, dobrze zorganizowane i niedrogie wakacje. Jest mi z tego powodu przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Bobick Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 18:38 Cóż, zawsze pisałem tutaj o tym biurze pozytywnie i takie o nim pozostawię wrażenia. Byłem z nimi dwa razy i wszystko było ok. A Ci co się ciesza sa typowymi burakami. Typowe myślenie - sasiad pracował ciężko i sie dorobił - a zeby mu tak sie coś stało. Ja nic nie mam wiec niech on przynajmniej sie nie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Bobick Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 18:44 W dodatku splajtowali w moje urodziny... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Big Blue upadło - Hurra!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 19:37 Weisberg - jak jego nick wskazuje - promuje na tutejszym forum jedynie słuszne biuro podróży JEWISH FUN AUSCHWITZ TRAVEL. Odpowiedz Link Zgłoś