Dodaj do ulubionych

nowy regulamin forum

04.07.11, 11:39
forum.blox.pl/2011/06/Zmiany-w-Regulaminie-Forum-Gazetapl.html
- bedzie jeszcze większy zamordyzm i cenzura. Nic już nie będzie mozna powiedzieć czegokolwiek pozytywnego o PiS Radiu Maryja rodzinie wielodzietnej a rucht obrony życia juz dziś są objete milczeniem na tym portalu, Fronda też..
Obserwuj wątek
    • nazzilla Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 11:42
      Powiedz Oszol kto Cie splodzil, to ja Cie pomszcze...
      • oszolom-z-radia-maryja Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 11:42
        mam nadzije że takie niewybredne wycieczki w nowym regulaminie tez będą ujęte i odpowiednio karane
        • yoma Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 17:48
          Przecież jesteś przeciw nowemu regulaminowi. Zdecyduj się.
    • bling.bling Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 11:46
      pokaż, że jesteś ponad to i zbojkotuj forum gazety. Tak by zrobił człowiek honoru. Nie jesteś człowiekiem honoru?
      • nazzilla Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 11:52
        bling.bling napisał:

> pokaż, że jesteś ponad to i zbojkotuj forum gazety. Tak by zrobił człowiek hono
        > ru. Nie jesteś człowiekiem honoru?
        >
        No wlasnie, po co uczestniczy w tym szumie medialnym napedzanym diablem?
        • strikemaster Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 12:50
          > No wlasnie, po co uczestniczy w tym szumie medialnym napedzanym diablem?

Chyba nie dla jakichś marności?
          • nazzilla Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 17:03
            strikemaster napisał:

> > No wlasnie, po co uczestniczy w tym szumie medialnym napedzanym diablem?
            >
            > Chyba nie dla jakichś marności?

Jeszcze odwiedza takie kraje jak Holandia przesiakniete diablem:)
      • oszolom-z-radia-maryja Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 13:06
        czekam do wyborów i w zalezności od ich wyników albo zostaję albo emigruję (prawdopodobnie na Węgry)
        • voxave Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 13:15
          Oszoł----oj, będe plakac bo sie juz do ciebie przyzwyczailam--oswilam sie z twoja ułomnością.
          • strikemaster Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 13:22
            Nie bój żaby, Oszoł będzie z tych Węgier po polsku pisał, nie wyobrażasz sobie chyba, zeby się węgierskiego nauczył?
        • strikemaster Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 13:21
          Patriota, znaczy się? :D
        • bling.bling Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 13:25
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> czekam do wyborów i w zalezności od ich wyników albo zostaję albo emigruję (pra
          > wdopodobnie na Węgry)

To zdanie to tautologia. Jest zawsze prawdziwe. Powiedz jaki wynik wyborów spowoduje emigrację a jaki zostanie w kraju. Bez znaczenia jednak gdzie się udasz jako człowiek honoru, powinieneś opuścić forum gazety. Jesteś gotowy przetestować swój honor?
          • nehsa Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 15:45
            "Błogosławieni ubodzy Duchem, albowiem oni pozostaną w królestwie Bożym."

"królestwo Boże", to nie jest miejsce, tylko podobieństwo zawierające wiadomość o absolutnej zależności naszego człowieczeństwa=bycia człowiekiem od Istot Boskich, czyli bezpośrednio od Syna Ojca, Światłości, Który jest Stwórcą, a pośrednio od woli Ojca, która to wola jest miłością.

Oszołom, z racji katolicko-polskiej naiwności, jest człowiekiem ubożuchnym Duchem, który nie potrafi przebić się przez ścianę płaczu zydowsko-katiolickich kłamstw.
            Natomiast z racji okazywanej wobec bałwochwalczego stada kapłanów lojalności, zasługuje na współczujący mu, szacunek.
          • Gość: kalka Re: nowy regulamin forum IP: 89.243.63.* 04.07.11, 16:00
            o to tautologia jest stwierdzenie ( z rezygnacja),
            dupa zawsze z tylu? i a jesli nie, czy nie wyrazeniem zastepczym jest wykropienie [...] organu powszechnie i kolokwiane uzywanego , a na jego miejsce wstawienie slodkiej pupy?

reszte pytan jesli pozwolisz zapytam noca.
            • bling.bling Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 18:56
              jak dupa z tyłu to [...] z przodu i to nie jest tautologia tylko fizjologia człowieka. Człowieka zdrowego, z resztą. Ta reszta to nie Oszoł, zresztą.
              A nocą sypiam. Śniła mi się kiedyś dyskusja na forum, w której miałem całkiem celne uwagi. Jakież było moje zdziwienie jak się obudziłem a moja błyskotliwość okazała się jedynie nocną zmazą....
        • 33qq Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 22:01

> czekam do wyborów i w zalezności od ich wyników albo zostaję albo emigruję (pra
          > wdopodobnie na Węgry)

Tak właśnie myślałem, że piszesz po węgiersku
    • imponeross Re: nowy regulamin forum 04.07.11, 22:50

> forum.blox.pl/2011/06/Zmiany-w-Regulaminie-Forum-Gazetapl.html
      > - bedzie jeszcze większy zamordyzm i cenzura. Nic już nie będzie mozna powiedzi
      > eć czegokolwiek pozytywnego o PiS Radiu Maryja rodzinie wielodzietnej a rucht o
      > brony życia juz dziś są objete milczeniem na tym portalu, Fronda też..

"Niedopuszczalne jest również umieszczanie na łamach Forum Gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami treści uznanych powszechnie za naganne moralnie i społecznie niewłaściwe".

O co tutaj wlasciwie chodzi? Tzn. co mozna a czego nie mozna? Czy taki zapis jest zgodny z polskim i unijnym prawem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka