ka_p_pa 21.09.11, 15:39 Wyklikajmy tę stonkę. Proponuję zamiast jakiejkolwiek odpowiedzi klikać kosz. Konsekwetnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bling.bling Re: A może ich olać? IP: *.lublin.mm.pl 21.09.11, 15:57 zawsze klikam, klikanie nic nie daje a ostatnio to ja jestem banowany -konsekwentnie jeśli ktoś miał złudzenie że moderatorzy cokolwiek tutaj moderują to czas najwyższy porzucić nadzieję. ja będę konsekwentnie zwalczał stonkę stonką. Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: A może ich olać? 21.09.11, 16:22 Wyczytalem kiedys ,ze jezeli dwie rozne osoby klikna na kosz to post bedzie usuniety,tyle,ze nie wierze ,ze to dziala,niemniej zaczynam klikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bling.bling Re: A może ich olać? IP: *.lublin.mm.pl 21.09.11, 17:19 Nie sądze by koszowanie skutkowało automatycznym deletem postu czy wątku. Jest to raczej rodzaj czerwonej flagi dla moderatorów, który pozwala im łatwiej kontrolować zapalne wątki. Kropka jako wspomagacz flejmowych wątków i trollingu cieszy się na takie wątki, które generują dużo klików czy nawet koszo-klików. Ona jest dumną matką sukcesu FS. Nie odpowiadam za to że ktoś źle odczyta słowo dumną jako durną! Ja tego nie powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: A może ich olać? 21.09.11, 18:35 Ja klikam a wy sobie rozmawiacie dalej--co za niekonsekwencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: A może ich olać? 21.09.11, 17:33 Ja to właśnie dzisiaj zaczęłam robić. Na razie bez efektów. Jestem za ignorowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A może ich olać? 21.09.11, 17:55 Problem w tym, że spamerzy posiedli umiejętność samodzielnego podbijania swoich wątków, tak czy inaczej, zaleją nas swoimi wydzielinami ku uciesze moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A może ich olać? 21.09.11, 17:52 Próbowałem, na wegespam i polityczne agitki emdżika nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: A może ich olać? 21.09.11, 18:45 Brak argumentow nadrabiacie donosicielstwem. Prosze zrozumcie mnie wlasciwie - dobrze pojete donosicielstwo traktuje jako lewicowy atut. Ale zle sie dzieje, gdy donosicielstwo zastepuje strone merytoryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bling.bling Re: A może ich olać? IP: *.lublin.mm.pl 21.09.11, 19:03 argument merytoryczny? Szaleju się napiłeś? Jaką merytoryczną wartość ma wegespam? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: A może ich olać? 21.09.11, 19:51 W krajach rozwinietych nie spotyka sie tak intensywnej nienawisci wobec wegetarian, jak w Polsce (na forach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bling.bling Re: A może ich olać? IP: *.lublin.mm.pl 21.09.11, 20:02 rata.sofisticada napisała: > W krajach rozwinietych nie spotyka sie tak intensywnej nienawisci wobec wegetar > ian, jak w Polsce (na forach). miałeś użyć argumentu merytorycznego a użyłeś kłamstwa, fałszywej analogii i błędu logiczno-językowego. Nie stać cię na więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:08 miałeś użyć argumentu merytorycznego a użyłeś kłamstwa, fałszywej analogii i błędu logiczno-językowego. Nie stać cię na więcej? Jakiego klamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:16 > Jakiego klamstwa? Tezy ze zdania w poście wyżej. Jeśli to nie jest kłamstwo to nie będziesz też miał problemów z udowodnieniem prawdziwości swoich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:25 Tezy ze zdania w poście wyżej. Jeśli to nie jest kłamstwo to nie będziesz też miał problemów z udowodnieniem prawdziwości swoich słów. Belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:41 rata.sofisticada napisała: > Belkot. Nawet automat gazety nie miał problemów określeniem co rata powiedziała. Ja pytałem jednak o merytoryczną odpowiedź. Doczekam się? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A może ich olać? 21.09.11, 19:55 Dzięki, kappa. Własnie o to chodzi: klikac, nie gadac z trollami :) I wyjasnienie. Klikanie nie działa automatycznie. Post pokazuje sie do skasowania po 3 klikach z róznych komputerów. Im więcej zgłoszeń, tym wyżej post i szybciej bedzie skasowany. Posty kasują moderatorzy, same nie znikają, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bling.bling Re: A może ich olać? IP: *.lublin.mm.pl 21.09.11, 20:05 To dziwne, bo mój trolling uległ dziś niemal natychmiastowej anihilacji i do tego na domiar dowalili mi bana na sześć godzin. Podczas gdy wegeprzyjaciele spamowali dalej a większość i ich trollingu wisi na forum nadal. No ale to przecież tylko moja subiektywna opinia a nie daj Bóg przemyślana strategia marketingowa forum... no bo gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:24 bo wegetarian jest kilku (kilkoro), a ty smiecisz sam i w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:30 Ja w ramach odwetu wrzuciłem 4 (słownie: cztery) posty OT na Forum Wegetarianizm i dostałem bana na kilka godzin, a na Forum nomen omen Religia mam za to bana dożywotniego. Niestety, podzielam obawy Blinga, że jest to celowa i świadoma promocja nowego wyznania. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:45 moje śmieci są bardziej śmieciowe niż śmieci kilku osób naraz... to ciekawa teza. Ja przynajmniej przyznaje otwarcie że działam w trybie trollingu co jest jedyną formą walki z ... trollingiem. Tylko co złego było w tym ośloławkowcu: forum.gazeta.pl/forum/w,396,129031908,129031908,jak_zyc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:59 Widocznie to pytanie obraża uczucia religijne wyznawców Wegana. To jest możliwe, zważywszy na to, co z życiem swoich dzieci wyprawiają owi wyznawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:25 po prostu jesteś na czarnej/czerwonej a prawdopodobnie tęczowej liście tych, którzy są do odstrzału za facjatę Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:40 33qq napisał: > po prostu jesteś na czarnej/czerwonej a prawdopodobnie tęczowej liście tych, kt > órzy są do odstrzału za facjatę to zapewne jest prawda, bom ryj mam całkowicie niewyjściowy i dlatego trolluję w internecie. Ulgę przynosi mi tylko fakt że tyle tu pokojowych wegan i pożarcie mojego świńskiego ryja mi chyba nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:48 Popatrz na to w ten sposób, jesteś wyjątkowo osłowany, czyli wyjątkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:31 bling.bling napisał: > moje śmieci są bardziej śmieciowe niż śmieci kilku osób naraz... nie bardziej, tylko więcej spamu na łebka przypada, tzn. więcej trolli w trollu. A watek oddałam. Jakas pomyłka musiała być. Pardon :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:22 To dlaczego wegespam wisi dalej? Kliknęliśmy w to pewnie wszyscy. Znalazłaś w tych postach jakieś nadzwyczajne wartości, czy może kasowanie spamu to jakaś skomplikowana procedura? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:27 nie opowiadaj. Było 1 zgłoszenie i wyleciało w pierwszej kolejności. Weszłam na forum 15 minut temu, daj chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A może ich olać? 21.09.11, 20:32 Ja dzisiaj zgłosiłem więskzość wątków wege i kilka agitek Emdźika, coś mi się wydaje, ze nie byłem w tym odosobniony, a mimo to to właśnie ja muszę korzystać z nowego nicka, a nie wege ani Emdżik. Oszoł był tyle razy banowany, a na FR ma wciaż wstęp, cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:38 kapka zostałeś pochwalony niczym stary konsomolec bo pomysł ten doskonale wypełnia założenia polityki moderacyjnej kropki czyli nic nie robienie. To tak jak z Korwinem Mikke. Jego pomysł w założeniach jest doskonały tylko w empirii jakoś się nie sprawdza a sprawdzał by się zapewne doskonale gdyby nie ci ludzie. Kropka wypełnia swoje zadanie doskonale tylko ludzie ją zawodzą bo nie potrafią radzić sobie ze trollingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A może ich olać? 21.09.11, 21:50 Zaraz, anarchia autokratyczna to doskonały pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Trolling bywa też pożyteczny 21.09.11, 22:54 Całość tego wątku jest jednym wielkim trolingowaniem,ale konstruktywne wnioski wpłyną pozytywnie na kształt tego forum. Kropka złożyła samokrytykę i wszyscy jak jedna żona są zgodni co do zgubnego wpływu wegan na nasze samopoczucie. Emgie chyba też sobie weźmie to i owo do serca.... I nie będzie nas dokarmiał jednopostowymi wątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Trolling bywa też pożyteczny 21.09.11, 23:00 > Emgi > e chyba też sobie weźmie to i owo do serca... Oj naiwna, naiwna naiwna... Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Trolling bywa też pożyteczny 21.09.11, 23:19 Spójrz. My piszemy a on śpi. Wziął sobie do poduszki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Ch... na nich wszystkich położyć. I tyle. /nt IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.11, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: A może ich olać? 22.09.11, 00:56 Kappcio, Ty to sie, moj przyjacielu, udales. Od lat na Forum Kraj i Forum Spoleczenstwo, zero udzialu w jakiejs normalnej dyskusji, ale pierwszy do rzucania kamieniem. Rozumiem, ze, jak sam twierdzisz, wieczory sa u Ciebie najtrudniejsze, stan emocjonalny rozchwiany, poziom zyciowej frustracji na poziomie zawalowym, ale ile razy Ci trzeba tlumaczyc, ze na takim forum otuchy nie znajdziesz i swojego losu nie poprawisz? Mowie Ci to jako prawdziwy przyjaciel, tak od serca. Odpowiedz Link Zgłoś