voxave 09.10.11, 10:33 Spotkanie forumowe 29-30 października 2o11 r. w Krakowie zapisy na Forum Emerytów i rencistów---jedzie caLa plejada gwiazd z innych forów.,Ja tez jestem zainteresowana bo lu bie ryzyko, a co :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Spotkanie -zapisy na Forum Kobieta 09.10.11, 10:37 Forum Kobieta---zapisy na spotkanie forumowe------przepraszam za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 10:39 voxave napisała: > Spotkanie forumowe 29-30 października 2o11 r. w Krakowie zapisy na Forum Emeryt > ów i rencistów---jedzie caLa plejada gwiazd z innych forów.,Ja tez jestem zaint > eresowana bo lu bie ryzyko, a co :) jakie ryzyko ? , podejrzewasz , ze na tym zebraniu forumowych rencistow , emerytow beda gwalcic ;) . przyjemnej zabawy w Krakowie, calkiem przyjemne miasto na zmiane tapet , na krotki pobyt . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:11 Karbat------ja juz nie jestem kaskiem do gwałtów--ale nigdy nie mów nigdy.Ostatnio do chóru przybył był, młodzieniec w wieku okołoło 50- tki i kręci sie koło mnie co zauważyły inne panie.A to podwozic chce a to stoi koło mnie a to rzuca mi płomienne spojrzenie.Ja to znam i nie ze mna takie numery Sztedtke. Jak widzisz nie jest nigdy bezpiecznie i nie wiesz kiedy sie komuś spodobasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 10:45 1. Nie jestem kobietą i w ogóle mało się na tamtym forum udzielam. 2. Nie jestem emerytem. 3. Nie da rady, robię podyplomówkę i mam wtedy zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:13 Strik -----szkoda,z chęcia bym zobaczyła cie w stroju twym, galowym i stosowna fotke zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:23 Za to 30-go musicie być w spódnicach, inaczej obrazicie uczucia Dress Code'a. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:27 Strik------30-tego specjalnie bede chodzoc w spódnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 10:52 I co, renciści jadą na takie spotkanie i nie wstydzą się? Publicznie prezentować sie jako ci, co zdrowi, pracują na czarno, tylko udało mu sie kiedyś wyłudzić rentę za łapówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:09 tobie piwuś nie udało się???? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Spotkanie forumowe 09.10.11, 11:18 Piwi-----to jest spotkanie z różnych forów a głównie z Forum Kobieta --tam sa fajne kobiety i męzczyzn tez paru pisze ---nie wiem czy mnie przyjma bo ja raczej matka,babka a i koszty dla mnie tez ważne. Wstydu wygladem nikomu nie narobie to pewne ----pomarzy,c ludzka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś