yulyl 27.10.11, 16:10 To jest forum o kościele, o katolikach, o religii, o męskich stringach pod męskimi spódniczkami??? wstyd, panie i panowie, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77.0 Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:11 Zapomniałeś jeszcze o dupie Maryni. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:14 Nie zapomniał, to temat na Forum Religia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: O czym jest to forum 09.02.12, 01:48 Prawym i lewym pośladku..... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:13 O stringach na razie nic nie było, jak chcesz to załóż. Poza tym, tak, to wszystko są tematy dotyczące społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yulyl Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:15 ultimate.strike napisał: > to wszystko są tematy dotyczące społeczeństwa. pitolisz Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:18 Kosz. zbierze się na bana, skoro nie dorosłaś do publicznych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:26 Pitolisz to ulubione słowo wegeidioty ukrytym pod kolejnym nikiem. I tak dostaniesz bana... Odpowiedz Link Zgłoś
yulyl Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:33 Ty masz chyba jakąś obsesję na punkcie wege. Ja żrę mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:35 to jeszcze zacznij używać języka polskiego i mózgu. Kosz :D Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:36 yulyl napisała: > Ty masz chyba jakąś obsesję na punkcie wege. > Ja żrę mięso. a ty na punkcie tego forum. Pod iloma nikami już cię tu banowali? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:37 > Ja żrę mięso. I to cie różni od ludzi. Ludzie jedzą, nie żrą. BTW dłogpis coś dawno się nie odzywał pod ostatnim nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
yulyl Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:19 ultimate.strike napisał: > Kosz. kosza, to ty dostajesz od normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:22 yulyl napisała: kosza, to ty dostajesz od normalnych ludzi Coś taka naładowana dziewczynko dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
yulyl Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:27 uczę się od was, wytrawni pieniacze Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:42 yulyl napisała: uczę się od was Możnaby w zasadzie pochwalić, bo to mądra decyzja, ale obawiam się, że start masz niedobry i nie zdążysz zrobić postępów w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:50 mam wrażenie, że ten koślawy styl skądś znam, zaraz zacznie wklejać linki z frondy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: O czym jest to forum 27.10.11, 16:54 Yu----witam,wciągnęlas na tylach sali gimnastycznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: O czym jest to forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 16:57 Na wielu forach potworzyły się niestety forumowe kółka towarzyskie, FS też nie jest od tego wolne. Gdyby nie moderacja, to stali bywalcy wymienialiby sie tutaj przepisami na serniki i zupy pomidorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: O czym jest to forum 27.10.11, 17:00 a ja słyszałem, że właśnie wszystkiemu winna moderacja Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O czym jest to forum 27.10.11, 19:55 Co złego w serniku, nawet pomidorowym? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: O czym jest to forum 27.10.11, 18:39 To jest forum o niczym w zasadzie. Watkow poswieconych sprawom spolecznym, w ktorych mozna normalnie podyskutowac, jest tyle co kot naplakal. Glownym problemem jest brak naplywu nowych dyskutantow. W kazdym watku ten sam zestaw stalych nickow, ktore sie juz wypalily. Siedza tu z przyzwyczajenia, bardziej udzielajac sie towarzysko anizeli merytorycznie. No i spamerzy, z jednej strony holubieni przez moderatorke, z drugiej strony "podtrzymywani przy zyciu" przez tych, o ktorych wspomnialem wyzej. Smetny obrazek. Poziom - jak widac. Zdarza sie - to nie zart - ze gdy juz pojawi sie jakas dyskusja na tematy spoleczne - to moderatorka, najwyrazniej zdezorientowana, wysyla ja na Osla Ławke, albo na Forum Kraj. W rezultacie reszta co sensowniejszych dyskutantow stad po prostu zmyka. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: No? 28.10.11, 06:36 To forum jest o nas i naszych problemach w skupiskach ludzkich zwane spoleczeństwem.Nie musimy tu odgrywac roli erudytów, bo nasze codzienne czynności egzystencjalne sa takie prozaiczne---jak mieszkamy, jak odpoczywamy,pilnujemy porządku i znośnego przebywania ze soba tak różnych bytów---a bedzie jeszcze trudniej bo jest nas co raz wiecej..... Osoby zniesmaczone poziomem tego forum moga przecież realizować sie na innych bardziej w-g nich rozwinietych forach jak tez i założyć własne. Rozespana, rano przy smażeniu jajecznicy nie mam ochoty toczyc dyskusji o obrotach cial niebieskich.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No? 28.10.11, 12:58 Coraz bardziej cię lubię, Vox :) (to tak w ramach wzajemnej adoracji) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: No? 28.10.11, 13:02 Tak ci się zdaje, że mogą, tam nie są w stanie tak błyszczeć, jak tu. Jajecznica!!!!! To genialny pomysł, zwłaszcza na boczku prosto z wędzarki :D Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: No? 28.10.11, 13:08 ---33gg----taka wlaśnie robię moim mężczyznom i sobie na sniadanie---czasami dla urozmaicenia dorzucam surowa papryke + pomidory--pyszota :) Odpowiedz Link Zgłoś
niejawny Jacy forumowicze i administracja, takie forum 28.10.11, 12:30 he,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 28.10.11, 20:52 1u napisał: > to forum jest poj...e pojemne? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 28.10.11, 20:59 Pisz śmiało nie musisz bać się cenzury, nic ci nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:01 ale ci powiem ze chce aby tu bylo takie forum bez polityki na kazdy temat a takiego tu niema albo to forum gazeta.pl jeszcze nie nie doroslo do tego Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:10 bez polityki na każdy temat? To sprzeczność. "Każdy temat" oznacza wszystkie tematy. "Bez polityki" to znaczy żaden temat bo wszystko jest lub może być polityką. Tutaj nawet sporo jest tematów kulinarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:12 napewno jest tu wiele osob ktorzy chca popisac na swoje tematy ale na jednym forum Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:14 No to zakładaj, brachu, i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:16 a po co ja mam zakladac hehe chodzi o forum dostepne dla kazdego ogólne nie prywatne !! Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:19 posłuchaj yomy, daj szansę temu forum i załóż wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:27 1u napisał: > czyli to forum jest niereformowane reformuj więc Odpowiedz Link Zgłoś
1u Re: O czym jest to forum 28.10.11, 21:37 ja sam nie dam rady pomocna bedzie dlon adminków Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Forum nie jest od tego zeby bylo 'o czyms' 29.10.11, 09:50 yulyl napisała: > To jest forum o kościele, o katolikach, o religii, o męskich stringach pod męsk > imi spódniczkami??? > wstyd, panie i panowie, wstyd Forum nie jest od tego zeby bylo 'o czyms'. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Forum nie jest od tego zeby bylo 'o czyms' 30.10.11, 04:59 Yu-----naraz pojawił sie reformator----zarządzający jakie ma byc to forum----smieszne to jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: O czym jest to forum IP: *.cpe.marton.net.pl 02.11.11, 11:31 Na forum są tematy ,które najczęściej interesują polskie społeczeństwo.Co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: O czym jest to forum 09.02.12, 13:30 O ktokolwiek widzial ktokolwiek wie .... Odpowiedz Link Zgłoś