derff 13.11.11, 12:02 Biegu Niepodległości nie pokazywała żadna stacja (tylko migawki) a zadymy i bijatyki wszyscy na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 12:23 derff napisał: > Biegu Niepodległości nie pokazywała żadna stacja (tylko migawki) a zadymy i bij > atyki wszyscy na okrągło To miał być bieg dla sławy? Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 12:32 bling.bling napisał: > > To miał być bieg dla sławy? > DO sławy. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 15:30 Do Sławy! Swoją drogą szkoda, że to nie było główną wiadomością w mediach, daję głowę, że przyszłoroczny marsz taki owaki byłby o wiele mniej liczny Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 21:17 Z Warszawy do Sławy to prawie 400 kilometrów jest, nawet afroamerykanin nie wyrobi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 12:35 To był bieg w którym wzięło udział 7,500 uczestników prwaznie amatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Mam żal do mediów IP: *.centertel.pl 13.11.11, 14:48 Media pokazuja to co ludzie CHCA ogladac. Ogladanie biegu jest nudne, zas zadyma - pasjonujaca. Takie sa fakty, czy tego chcesz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 21:19 Gość portalu: klm napisał(a): > Media pokazuja to co ludzie CHCA ogladac. Ogladanie biegu jest nudne, zas zady > ma - pasjonujaca. Takie sa fakty, czy tego chcesz czy nie. Media nie odpowiadają na zapotrzebowanie, media je kreują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 13:52 No coz, nie tylko kibole, narodowcy i anarchisci w Polszcze nie wiedza jak godnie obchodzic Swieto Niepodleglosci. Mozna zrozumiec, ze tabloidy z natury swojej sa zadne sensacji, ale czemu glowne polskie media tez daly sie w tak ogromnym stopniu stabloidyzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 15:33 A ty klosowski jak obchodzisz Dzień Niepodległości (z dużej litery a jak!) Uwaliłeś się chociaż jak należy? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 16:47 Biedny Blingu, to, ze Ty w nic nie wierzysz, nie masz zadnych zasad, ze sam sobie ciagle w niemal kazdym temacie zaprzeczasz (co wielokrotnie Tobie wykazywano) nie oznacza, ze wiekszosc ludzi to tez podobne Tobie oszolomy. Jestes czlowiekiem skrajnym swiatopogladowo, dla mnie ludzie Twojego pokroju nie sa lepsi od neonazistow, wspolczesnych faszystow, skrajnych lewakow itp. To jedna cholera jak wszelkie ekstremy swiatopogladowe. Podobny mechanizm ze wspolnym mianownikiem - glupota. Milosnicy anarchii i anarchizmu sa marginesem spolecznym i musisz sie z tym pogodzic. Zostaja Tobie fora w rodzaju FS, przyciagajace mnostwo skrajnosci i innego oszolomstwa. Pasujesz tu jak ulal. A jak ja obchodze swieta, urodziny czy cokolwiek? Nie Twoj biznes, Blingu. Swiat realny sie Tobie bardzo skurczyl, zostal swiat wirtualny z jego wirtualnymi projekcjami. Nie interesuj sie tym co obcy Tobie ludzie robia ze swoim wolnym czasem, raczej postaraj sie swoj wlasny wolny czas lepiej zorganizowac, by nie utknac na tym forum na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 18:43 Może i się mylę ale mam wrażenie że nie odpowiedziałeś na pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 19:21 Prawie zawsze sie mylisz. A jak ja obchodze swieta, urodziny czy cokolwiek? Nie Twoj biznes, Blingu. Odpowiadanie oszolomom na ich oszolomiaste pytania mija sie z celem. Szkoda na to czasu. Wybacz mi, Blingu, ze mam w pogardzie wszelkie ekstremy, ze nie lubie neonazistow, faszystow, skrajnych lewakow i anarchistow. Czy z kazdym oszolomem mozna dyskutowac? Jak kto lubi - ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 17:29 Się tylko nie potnij z tego żalu. Media mają prawo zmyślać, źle rozkładać akcenty i pisać debilne opinie, chyba tylko obrażać i szkodzić im nie wolno. Więc nie wiem skąd Twoje rozczarowanie, jak długo żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Mam żal do mediów 13.11.11, 20:50 Bo dawniej jak bieg był ze Starego Miasta do Wilanowa to Wachowski witał biegaczy i zobaczyłem sie w TV. A teraz ani Wachowskiego ani TV.I komu to przeszkadzało???? Hę..... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Mam żal do mediów 14.11.11, 11:40 > Biegu Niepodległości nie pokazywała żadna stacja (tylko migawki) a zadymy i bij > atyki wszyscy na okrągło Bo media to hieny ... Odpowiedz Link Zgłoś
19winner84 Re: Mam żal do mediów 14.11.11, 14:58 osobiście też mi się to nie podoba robią z 20 minutowej zadymy kultowe wydarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
big.stach Wojna informacyjna 15.11.11, 23:21 Wiele osób w Polsce ma żal do mediów - np. prof. Jan Żaryn - uczestnik Marszu Niepodległości oto jego wypowiedź zarejestrowaną podczas konferencji prasowej: komandir.wrzuta.pl/audio/5U8kUWwDclS/o_marszu_niepodleglosci_i_manipulacjach_mediow_-_prof._jan_zaryn Polska jest pod zaborem informacyjnym i nasi okupanci nie są zainteresowani w dostarczaniu nam rzetelnej wiedzy. W czasach wojen informacyjnych (wojny IV generacji) media spełniają jasno określoną role - propaganda, dezinformacja, ogłupianie, demoralizacja. Odpowiedz Link Zgłoś