Dodaj do ulubionych

Fu..ing Polish

30.11.11, 13:58
Polski akcent w filmie. Nie dosłownie rzecz bo żaden Polak się nie odzywa ale za to rodowita Brytyjka poucza kim jest prawdziwy British i to publicznie na głos w tramwaju, gdzieś w UK.
youtu.be/i47HoiM0Au8

Ładnie wychowuje swoje dziecko?
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 14:42
      Co to jest to polish, to chyba jakaś pasta do butów jest?
      • billy.the.kid Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 15:11
        polisz płocisz
        zdrowie trocisz.
        • Gość: Wanda Re: do blia..bilardowa IP: *.152.151.176.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.11.11, 18:06
          A czy ktoś pytał ciebie TROLLU o zdanie? Spojrz na swoje posty. Przecież ty nie potrafisz nic wydutkać bez inwektywy. Kręci cie taka chamina?
    • 0ffka prawdziwa angielka 30.11.11, 17:14
      Vicky Pollard rządzi w zbiórkomie
      • sammler Re: prawdziwa angielka 01.12.11, 22:22
        0ffka napisała:

> Vicky Pollard rządzi w zbiórkomie

No but yeah but no but yeah but no but... :)

S.
        • 0ffka Re: prawdziwa angielka 01.12.11, 23:27
          sammler napisał:

> No but yeah but no but yeah but no but... :)

www.youtube.com/watch?v=MMLeoskDF60&feature=related
          :)
    • niezmiennick Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 17:35
      Ee, to jakaś ściema. Ona nie może być rodowitą Brytyjką. Jest za ładna.
      • lepian4 Re: Fu..ing Polish 02.12.11, 04:59
        Pewnie pochodzi z damynch kolonii brytyjskich...
        • niezmiennick Re: Fu..ing Polish 04.12.11, 09:27
          Jakoś tak po europejsku jednak mi wygląda. No ale fakt faktem ktoś z kolonii mógł w tym maczać, ekhm - palca.
    • Gość: rol Re: Fu..ing Polish IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.11, 19:51
      > Ładnie wychowuje swoje dziecko?

Z jej punktu widzenia pewnie ładnie.

Filmik jak filmik. Gdyby to byl jednostkowy przypadek, to nie byłoby problemu. Jednak pierwszy raz widzę, żeby w ciągu minuty przybywało pod jakimś filmikiem na you tube po 20 - 30 komentarzy. To znaczy, że problem rasizmu wzbudza zainteresowanie i emocje. Pod filmikiem jest teraz 60 tys. głosów "przeciw", ale jest też 17 tys. "za", a więc wcale nie tak mało, bo to oznacza, że na 7 nierasistów przypada dwóch rasistów. Ciekaw jestem, czy na tym forum też sa zachowane takie proporcje.
      • billy.the.kid Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 21:23
        znów ta przygłupiasta wanda-nieszczęście ty moje.
        • Gość: Wanda Re: do bily..bilardowej IP: *.152.144.226.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.12.11, 22:29
          O troll billy przemówił . Zastanawia mnie kto chce jeszcze z toba KRÓLEM TROLLI dyskutowac o doopie marynie.
      • lepian4 Re: Fu..ing Polish 02.12.11, 05:03
        Bylbym ci wdzieczny, gdybys mi wytlumaczyl(a) jak na youtube tworzy sie takie statystyki.?Chyba nie czytasz wszystkich komentarzy, notujac skrzetnie opinie faszystow i niefaszystow. A co jesli faszyscie scena ta nie przypadla do gustu i wyrazil sie neutralnie?
    • tehuana Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 22:31
      Niech narod polski najpierw bardziej krytycznie spojrzy na siebie. Jak rzuca k...mi, pedalami, ch..i dookola w miejscach publicznych. Jak zle wyraza sie o zydach, sasiadach i obcokrajowcach. Jak sie odzywa do zony/meza/dzieci. Jak pluje na przeciwnikow politycznych i obraza ludzi o innych pogladach.
      • niezmiennick Re: Fu..ing Polish 30.11.11, 22:39
        Jeszcze niech sobie wyobrazi, że 70% Warszawy jest pokryte dzielnicami obcokrajowców.
        • minniemouse Re: Fu..ing Polish 01.12.11, 06:53
          wlasnie, wlasnie - niech to bedzie nauczka takze dla Polakow ktorym sie wydaje ze wolnosc
          oznacza ze mozna plesc wszystko co slina na jezyk przyniesie.

Kobieta zostala juz zaaresztowana za rasizm:

Emma West, 34, of New Addington, London, appeared before magistrates today, after being arrested and remanded in custody on Monday night following complaints made to the police.
          www.tntmagazine.com/news/london/racist-tram-woman-arrested-after-my-tram-experience-video-goes-viral

ciekawa jestem czy i jaki dostanie wyrok i czy podadza.

Minnie
          • niezmiennick Re: Fu..ing Polish 01.12.11, 08:05
            Otóż wolność oznacza, że pleść można. Nie oznacza tylko, że bezkarnie :)
            • minniemouse Re: Fu..ing Polish 02.12.11, 01:05
              Otóż wolność oznacza, że pleść można. Nie oznacza tylko, że bezkarnie

nuuu, jak mawial Ein taki - czy to wolnosc wlasnie - rzecz relatywna :)

Minnie
              • niezmiennick Re: Fu..ing Polish 02.12.11, 01:20
                Dopóki nie wymyśli się systemu w którym wolności poszczególnych jednostek nie będą ze sobą kolidowały - będzie potrzebna relatywizacja.
          • lepian4 Re: Fu..ing Polish 02.12.11, 05:09
            A kiedy ten nasz krajan ze Slaska trafi do pierdla za sianie nienawisci?
            • minniemouse Re: Fu..ing Polish 04.12.11, 02:47
              nicht verstehen...

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka