Dodaj do ulubionych

Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow

21.12.11, 18:47
Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,10850922,Poswiecenie_oczyszczalni___To_delikatna_sprawa__nieladnie.html
Ale tu ksiadz wyznaje jeszcze cos ciekawszego:
'Może być gorzej. Proboszcz z Mazur wspomina, jak pewien duchowny poświęcił przybytek, który miał być lokalem gastronomicznym i okazał się domem publicznym'

A swoja droga jestem ciekaw czy tupolew smolenski zostal poswiecony... Moze takie swiecenie dziala dokladnie odwrotnie?...
Obserwuj wątek
    • znj2 Re: Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow 21.12.11, 19:25
      Kiedy w tym głupim kraju zapanuje normalność?
      • imponeross Re: Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow 21.12.11, 22:15
        znj2 napisała:

> Kiedy w tym głupim kraju zapanuje normalność?

Uwazasz, ze swiecenie oczyszczalni sciekow jest nienormalne?
    • mjot1 Re: Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow 21.12.11, 19:34
      Nie dziwi nic.
      Wszak jeden jest bóg a imię jego mamona.
      • imponeross Ciekawe ile kosztuje poswiecenie oczyszczalni... 21.12.11, 22:16
        mjot1 napisał:

> Nie dziwi nic.
        > Wszak jeden jest bóg a imię jego mamona.

Ciekawe ile kosztuje poswiecenie oczyszczalni sciekow...
    • yoma Re: Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow 21.12.11, 20:56
      Oczyszczanie ścieków, oczyszczanie z grzechów, no to się jeszcze jakoś wiąże.
      • imponeross Re: Ksiadz poswiecil oczyszczalnie sciekow 21.12.11, 22:19
        yoma napisała:

> Oczyszczanie ścieków, oczyszczanie z grzechów, no to się jeszcze jakoś wiąże.

Rzeczywiscie :) Gorzej z poswieceniem domu publicznego, czy tez moze to tez jakos sie wiaze?...
        • migreniasta Wiąże,wiąże 21.12.11, 22:26
          a spoiwem jest Maria Magdalena-jedna z pierwszych grzesznic.
          Nie bez kozery burdele nazywa się czasem przybytkiem bożym.........
          • imponeross Re: Wiąże,wiąże 21.12.11, 22:34
            migreniasta napisała:

> a spoiwem jest Maria Magdalena-jedna z pierwszych grzesznic.
            > Nie bez kozery burdele nazywa się czasem przybytkiem bożym.........

Myslalem, ze chodzi o to, ze ksieza czesto korzystaja...
            • yoma Re: Wiąże,wiąże 22.12.11, 21:52
              Zejdźcie z tej Marii Magdaleny. To wcale nie ona.
    • Gość: Michał Pecunia non olet! IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 20:01
      To przecież normalna gospodarka rynkowa! Jest popyt - pojawia się podaż. Katabas zarobi a głupawy homo devoticus buli!
      • Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 22.12.11, 21:33
        A wydawalo mi sie ze oczyszczalnia sciekow jest czyms dobrym dla ludzi. Ateisci widza to pewnie jako objaw zgnilizny ktora ich przesladuje.
        • kolter-xl Re: Pecunia non olet! 22.12.11, 21:44
          Gość portalu: Stab napisał(a):

> A wydawalo mi sie ze oczyszczalnia sciekow jest czyms dobrym dla ludzi. Ateisci
          > widza to pewnie jako objaw zgnilizny ktora ich przesladuje.

Zgnilizny mówisz ? , zapewne masz na myśli zatęchłe wnętrza waszych świątyń pełnych obłudy i qurestwa.
          www.youtube.com/watch?v=nM__lPTWThU
          • Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 22.12.11, 23:11
            > Zgnilizny mówisz ? , zapewne masz na myśli zatęchłe wnętrza waszych świątyń peł
            > nych obłudy i qurestwa.

O, o!!! I juz widzimy wnetrze mozgu ateisty koltera:)))
            • kolter-xl Re: Pecunia non olet! 24.12.11, 19:20

> > Zgnilizny mówisz ? , zapewne masz na myśli zatęchłe wnętrza waszych świąt
              > yń peł
              > > nych obłudy i qurestwa.
              >
              > O, o!!! I juz widzimy wnetrze mozgu ateisty koltera:)))

Powiedz mi tu czemu klecha który tuz przed mszą gwałci ministranta w czasie mszy w oczach waszej sekty niczym się nie rożni od tego który jest człowiekiem uczciwym ??
        • yoma Re: Pecunia non olet! 22.12.11, 21:53
          Toż to nie ateiści odczyniają złe ze zgnilizny wszak?
          • Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 22.12.11, 23:13
            yoma napisała:

> Toż to nie ateiści odczyniają złe ze zgnilizny wszak?

Masz na mysli niewierzace bakterie?
            • yoma Re: Pecunia non olet! 23.12.11, 19:17
              Różne słyszałam określenia na księdza, ale żeby niewierząca bakteria... :)
        • Gość: Michał Re: Pecunia non olet! IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:06
          > A wydawalo mi sie ze oczyszczalnia sciekow jest czyms dobrym dla ludzi.

Nie pisałem że oczyszczalnie ścieków są niepotrzebne.Widać mało wiesz - do prawidłowego ich funkcjonowania nie jest potrzebna woda święcona.

>Ateisci
          > widza to pewnie jako objaw zgnilizny ktora ich przesladuje.

A co do tego mają ateiści????
          • yoma Re: Pecunia non olet! 23.12.11, 19:18
            > do praw
            > idłowego ich funkcjonowania nie jest potrzebna woda święcona.

Ja wiem? Woda święcona jest słona, może coś tam z osmozą tego.
            • Gość: Michał Re: Pecunia non olet! IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:26
              yoma napisała:
              > Ja wiem? Woda święcona jest słona, może coś tam z osmozą tego.

Nie pijam wody święconej więc nie wiem jak smakuje.
              Na pewno nie zawiera bakterii gnilnych potrzebnych w procesie uzdatniania wody bo homo devoticus by się od niej posrali albo dostali parcha.
              • karbat Re: Pecunia non olet! 23.12.11, 19:56
                Kościół katolicki przyjmuje, że poprzez mamrotanie zaklec na woda z kranu , przez przebraniego od sfienta katolickiego szamana , na wodę spływa błogosławieństwo
                nadające jej moc uświęcania.

Woda święcona jest używana podczas sakramentu Chrztu Świętego oraz jako sakramentalium m.in. do święcenia domów, mieszkań, pojazdów, czy podczas egzorcyzmów ( ochrona przed
                ZLYMI duchami ) .
                Obrzęd zanurzania palcow w wodzie sfienconej przed wejsciem do kosciola katolikow oznacza odpędzenie ZLYCH duchów przy wejściu do miejsca świętego.

Istnienie ZLYCH duchow jest warunkiem koniecznym dla egzystencji boga katolikow
                oraz wody sfienconej .
                Bez ZLEGO ducha kosciol katolikow nie ma racji bytu , on jest im potrzebny jak tlen do zycia .

obrez wiercow katolickich - dobry bog , zly duch ... ma w sobie cos z prostej , prymitywnej konstrukcji cepa .

• Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 24.12.11, 07:10
                  > obrez wiercow katolickich - dobry bog , zly duch ... ma w sobie cos z prostej ,
                  > prymitywnej konstrukcji cepa .

Jest cos w tych wywodach z prymitywnego cepa i mlocenia cepami po ciemku.
              • Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 24.12.11, 07:01
                > Nie pijam wody święconej więc nie wiem jak smakuje.
                > Na pewno nie zawiera bakterii gnilnych potrzebnych w procesie uzdatniania wody
                > bo homo devoticus by się od niej posrali albo dostali parcha.

Woda jest symbolem czystosci. Rozumiem ze to zbyt trudne. Woda jest takze symbolem zycia. Ale rozumiem ze zycie nie jest istotne bo zawsze mozna zrobic aborcje, wysmiac i zgnoic w imie "oswieconego" materializmu czy innego "racjonalizmu".
                • yoma Re: Pecunia non olet! 24.12.11, 10:07
                  > zawsze mozna zrobic aborcj
                  > e,

Można, ale to się na ogół robi w gabinecie lekarskim, a nie w oczyszczalni ścieków. Niektórym to się wszystko kojarzy, słowo daję :)
                • kolter-xl Re: Pecunia non olet! 24.12.11, 19:22

> > Nie pijam wody święconej więc nie wiem jak smakuje.
                  > > Na pewno nie zawiera bakterii gnilnych potrzebnych w procesie uzdatniania
                  > wody
                  > > bo homo devoticus by się od niej posrali albo dostali parcha.
                  >
                  > Woda jest symbolem czystosci. Rozumiem ze to zbyt trudne. Woda jest takze symbo
                  > lem zycia. Ale rozumiem ze zycie nie jest istotne bo zawsze mozna zrobic aborcj
                  > e, wysmiac i zgnoic w imie "oswieconego" materializmu czy innego "racjonalizmu

Powiedz mi jak to jest ze wasz klecha musi coś stworzone przez boga pokrapaić wodą święconą ??
          • Gość: Stab Re: Pecunia non olet! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 24.12.11, 06:56
            > Nie pisałem że oczyszczalnie ścieków są niepotrzebne.Widać mało wiesz - do praw
            > idłowego ich funkcjonowania nie jest potrzebna woda święcona.

Po prostu niektorzy nie rozumieja symboli (nie wiem czy sa niezdolni czy niechetni do wysublimowanego myslenia).
            • karbat Re: Pecunia non olet! 24.12.11, 09:46
              > Woda jest symbolem czystosci. Rozumiem ze to zbyt trudne. Woda jest takze symbo
              > lem zycia. Ale rozumiem ze zycie nie jest istotne bo zawsze mozna zrobic aborcj
              > e, wysmiac i zgnoic w imie "oswieconego" materializmu czy innego "racjonalizmu

woda jest symbolem i co z tego .... symbol rzecz sfienta dla katolikow .
              woda z kranu z zakleciami , mamrotaniem przebieranca od sfienta nabiera szczegolnych wlasciwosci ... chroni , ma chronic przed zlymi mocami , duchami .
              wierzac w to , biorac to na powaznie ...trzeba miec nas.ane pod strzecha .

jakas rzecz okreslic symbolem ... i symbol nabiera cudownych katolickich wlasciwosci ...
              kato wiara w symbole .

woda sybolem zycia ... kato myslenie , proste jak konstrucja cepa . z ktorego nie wynika NIC sensownego , poza " obrazowym, kulturowym, ubarwieniem, wzbogaceniem " mowy ludzkiej .

• bling.bling Re: Pecunia non olet! 24.12.11, 10:09
          Ojej! Oczyszczalnia ścieków też wynalazkiem chrześcijan!?
          No ale po tym jak chrześcijaństwo wymyśliło prawa człowieka czy naukę dobry bóg stworzył oczyszczalnię... ścieków. Po oczyszczalni grzechów oczyszczanie z gówna to naturalna aplikacja skutecznej metody
      • imponeross Homo devoticus 25.12.11, 20:51
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> To przecież normalna gospodarka rynkowa! Jest popyt - pojawia się podaż. Kataba
        > s zarobi a głupawy homo devoticus buli!

Homo devoticus to jak homo sovieticus, w kazdym razie pod wzgledem wyprania mozgow.
      • imponeross Re: Pecunia non olet! 27.12.11, 22:17
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> To przecież normalna gospodarka rynkowa! Jest popyt - pojawia się podaż. Kataba
        > s zarobi a głupawy homo devoticus buli!

To moze powinno byc tez obowiazkowe poswiecanie wszystkich WC nowo oddawanych do uzytku? Za oplata oczywiscie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka