23.12.11, 20:51
czy w tym kryzysie można postarać się o prezenty i szynkę oraz choinkę ?
Obserwuj wątek
    • karkowiak2plus Re: kryzys 23.12.11, 21:01
      Można. Kryzys nie dotyczy choinek. Większość prezentów pochodzi z Chin,gdzie kryzysu nie ma i gdzie niedługo rozpoczna produkcję szynki dla EUROPY.
      Truskawki w puszce mejdinczajna są tańsze jak nasze mrożone.
      I TO JET WŁAśNIE KRYZYS
    • rossdarty Re: kryzys 23.12.11, 21:10
      paco_lopez napisał:

> czy w tym kryzysie można postarać się o prezenty i szynkę oraz choinkę ?

Nie można.
      Pomyśl o przyszłym roku, prezenty raczej bierz a nie dawaj, zamiast szynki proponuję kaszankę, a zamiast choinki wybierz się na spacer i pozrywaj bazi, (kwitły!!!), póki nie obmarzną.
      Tym sposobem odwalisz nawet Wielkanoc, a ta naprawdę będzie droższa od tegorocznej
      • Gość: ka_p_pa Re: kryzys IP: *.interwan.pl 23.12.11, 21:55
        Jak będziesz tak oszczędzał, a inni podążą za śladem, to na prawdę kryzys spowodujecie.
        • rat.med Re: kryzys- jaki kryzys? 24.12.11, 14:21
          Sytuacja z przed paru minut.
          Maly sklepik osiedlowy, wyskoczylem po fajki bo wiadomo ze jutro wszystko pozamykane.
          Odliczylem kase na 1 paczke ale jak liczylem to wyszlo ze i na 2 wystarczy. Problem w tym ze to same drobniaki po 1,2,5,10,20 i 50 groszy.
          I wiecie co mi facet w sklepie powiedzial?- ze to nie skup zlomu! (9zl to zlom?)
          A byl na tyle bezczelny ze "grubsze" wzial i podal mi 1 paczke.
          Pierwszy raz sie spotkalem z sytuacja ze sprzedawca nie chce drobnych.
          Oczywiscie nie skorzystalem z jego dobrodusznosci (1 paczka) i zrobilem zakupy w innym sklepie.
          W ten sposob stracil 1 klienta.
          No jego to napewno kryzys nie dotyczy.
          Pozdrawiam. Wesolych swiąt.
    • piwi77.0 Re: kryzys 24.12.11, 15:08
      paco_lopez napisał:

czy w tym kryzysie można postarać się o prezenty i szynkę oraz choinkę ?

Jestem w tej dobrej sytuacji, że wszystki te trzy rzeczy jestem sobie w stanie kupić i nie jestem zmuszony się o nie starać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka