Dodaj do ulubionych

Znalazła się Magda

02.02.12, 23:18
Wg TYPIfo dzisiaj znaleziono martwą Magdę.
Obserwuj wątek
    • wkkr straszne 02.02.12, 23:22
      matka przyznała się do nieumyslnego spowodowania śmierci....
      • igiturr Re: straszne 02.02.12, 23:32
        potworne...takie to bylo sliczne zdrowe malenstwo
        • m.rycho Re: straszne 02.02.12, 23:35
          Dziwne , że jeszcze do tej pory nikt oprócz TVPInfo nic o tym nie mówi. Zaskoczeni?
          • wkkr może informacja nie jest prawdziwa? 02.02.12, 23:36
            • manhu Re: może informacja nie jest prawdziwa? 03.02.12, 00:08
              Owszem nie jest, w kwestii przypadkowego wypadku.

Tu masz mój post forum.gazeta.pl/forum/w,760,132737127,132748814,Re_Policja_przeczesuje_miasto_Po_Madzi_wciaz_ni.html
              Innego nie znajdę, ale zapewne został zaminusowany na śmierć przez idiotów.

Od początku wątpiłem w porwanie, rozważałem spóźnioną aborcję lub zabójstwo dla zabawy. Teraz stawiam na spóźnioną aborcję, wtedy na topie była sprawa Piotrusia utopionego w Wiśle. Pewnie ta maciora wpadła na pomysł by się też pozbyć dziecka.

Skąd ten pomysł? Która matka po takim wypadku nie zadzwoni na pogotowie? ŻADNA! Jedynie morderczyni, każda inna będzie się łudzić, że może da się dziecko uratować (może tylko jest w śpiączce itp). Nawet jeśli się mylę to ta maciora i tak zasługuje na dożywocie za zakpienie sobie z całej Polski i dobroci milionów ludzi chętnych do pomocy.
          • m.rycho Re: straszne 02.02.12, 23:36
            tvp.info/informacje/polska/odnaleziono-cialo-madzi-z-sosnowca/6397207
          • igiturr Re: straszne 02.02.12, 23:38
            tak ludzie są zaskoczeni, bo tyle wysiłku i kasy włożono w poszukiwanie dziecka. Kto wynajał Rutkowskiego?
            • m.rycho Re: A jeszce niedawno było tak 02.02.12, 23:40
              wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wiadomosci/Apel-matki-porwanego-dziecka
              • m.rycho Re: A jeszce niedawno było tak 02.02.12, 23:46
                Potwierdza się stara zasada czekistów: wierz we wszystko , w 100% dokładnie sprawdzaj i nie wykluczaj niczego.
                • m.rycho Re: A jeszce niedawno było tak 02.02.12, 23:49
                  Po sekcji będzie coś więcej wiadomo na temat przyczyn śmierci , to co teraz opowiada matka to też mogą być bajki.
                  • white_lake Re: A jeszce niedawno było tak 03.02.12, 00:30
                    Rzeczywiście, tak wygląda, że to znów bajki. Raz pisali, że dziecko uderzyło głową w próg, potem chyba Rutkowski mówił, że na spacerze jej wypadło na ziemię... Ile ta matka ma wzrostu, że taki upadek skończył się śmiercią na miejscu? Dzieci nieustannie się wywracają, obijają, spadają skądś, one są do tego przystosowane! Ta sprawa się robi coraz bardziej koszmarna.
                    Najbardziej mnie przeraża fakt porzucenia zwłok dziecka tak beztrosko gdzieś pod drzewem, a potem opowiadanie przed całą Polską "niech nam oddadzą naszą perełkę".
                    Kiedyś taka matka wylądowałaby na stosie, teraz mam nadzieję, że nie ominie jej sprawiedliwa kara.
            • nessuno Re: straszne 03.02.12, 00:32
              A ten śmieszny "detektyw" już twierdził,ze znalazł jakis trop porwanej dzieciny gdzieś w Niemczech. Detektyw,jak z koziej dupy trąba.
              Tą sukę wymiar sprawiedliwości powinien teraz odpowiednio docenić,również za niepotrzebną akcje policji.
              • ta Re: straszne 03.02.12, 00:36
                nessuno napisał:
                > Tą sukę wymiar sprawiedliwości powinien...

Wstrzymaj się z epitetami do zakończenia śledztwa. Nie takie już pokręcone scenariusze życie pisało. Może sprawcą jest kto inny i w jakiś sposób naciska na matkę, by winę wzięła na siebie?
                Możliwe? Owszem. Tak, że poczekaj, nim kogoś obrzucisz błotem.
              • m.rycho Re: straszne 03.02.12, 00:37
                nessuno napisał:

> A ten śmieszny "detektyw" już twierdził,ze znalazł jakis trop porwanej dzieciny
                > gdzieś w Niemczech.<
                Śmieszny to Ty jesteś. Jaka policja lub detektyw w czasie śledztwa mówi cała prawdę i tylko prawdę?Tacy frajerzy nigdy niczego by nie wykryli.
    • losiu4 Re: Znalazła się Magda 02.02.12, 23:38
      zdaje sie ze moze potwierdzić sie to co myślałem od poczatku. Znaczy ze matka... obym się mylił choć w sumie zginęło dziecko i niewaznym teoretycznie jest kto to spowodował...

Pozdrawiam

Losiu
    • indeed4 Teraz wiadomo 02.02.12, 23:41
      dlaczego matka nie chciała się poddać badaniu wariografem, jeśli się ponownie na to nie zgodzi, to będzie kiepsko
    • russdorf Re: Znalazła się Magda 02.02.12, 23:44
      Makabra. Nieopisana okropność. Szukali mężczyzny-kidnapera, robili portrety psychologiczne, oferowali nagrodę za pomoc w ujęciu sprawcy a okazało się, że najciemniej pod latarnią.
    • max-kom Re: Znalazła się Magda 02.02.12, 23:47
      szkoda dziecka, naprawdę

a takie kościelne były....
      • kum.z.antalowki Smutne 03.02.12, 00:00
        tak tragicznie... taki mały, bezbronny, ufny czlowiek
    • kzet69 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:03
      Co to za matka, która potrafi wyrzucić zwłoki swego dziecka na żer dzikim zwierzętom, nawet jeśli uwierzyć w opowieść o nieszczęśliwym wypadku, to nie matka to monstrum pozbawione uczuć...
      • igiturr Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:08
        Mysle, ze matka dzialała w szoku, a potem sie zaplatała i bala sie przyznac.
        • kzet69 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:16
          Wiesz z racji pracy widziałem wiele dzieci i zwłok dzieci, ofiar wypadków, NIGDY żadna matka nie zrezygnowała z możliwości ratowania dziecka, nie wierzę w takie szoki...
          • igiturr Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:23
            pewnie masz racje, ja tylko spekuluje, ale dopuszczam mozliwosc szoku, bo wiem, ze wtedy ludzie nie dzialaja normalnie. Te matke trzeba zbadac psychiatrycznie, jestem pewna, ze ma powazny problem, ona nie jest normalna. Gdyby chciala sie pozbyc dziecka mogla je oddac do adopcji, takie sliczne malenstwo wielu ludzi chetnie by wzielo.
            • remez2 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:28
              > ja tylko spekuluje, ale dopuszczam mozliwosc szoku,
              Ja też. Boję się tych, którzy wiedzą a priori, nie mają wątpliwości.
              ---------------
            • kzet69 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:28
              Najgorsze że wiedząc że zwłoki jej dziecka gniją w jakiś krzakach, chodziła po mieście i rozklejała zdjęcia tego dziecka po mieście i wygłaszała apele w mediach... Jak dla mnie brak uczuć...
              • igiturr Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:39
                wiele wskazuje, ze ta matka ma chorobe psychiczna, jej wyglad tez na to wskazuje.
      • remez2 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:14
        kzet69 napisał:

> Co to za matka, która potrafi wyrzucić zwłoki swego dziecka na żer dzikim zwier
        > zętom, nawet jeśli uwierzyć w opowieść o nieszczęśliwym wypadku, to nie matka t
        > o monstrum pozbawione uczuć...
        Podszywasz się pod lekarza. Koszmar.

--------------
        • kzet69 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:17
          W tym przypadku piszę jako ojciec, nie jako lekarz, zastanów się co pleciesz...
          • remez2 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:19
            kzet69 napisał:

> W tym przypadku piszę jako ojciec, nie jako lekarz, zastanów się co pleciesz...
            Zastanów się co napisałeś w poprzednim poście. Trzy w jednym - prokurator, sędzia i kat. ;- (

---------------
    • gothard Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:27
      Od samego początku gadka tej mamuśki śmierdziała lewizną.
      • color.one zamieszany w to jest jej facet... 03.02.12, 01:48
        a wnioskuje po tym (i prosze o przeanalizowanie mojej wersji) ze w materiale tvn uwaga kiedy robili z nimi wywiady, facet zeznaje ze razem zniesli wozek a potem sie rozstali, on pojechal gdzies z kolegami a ona poszla na spacer. skoro w tym wozku juz nie bylo dziecka bo wczesniej zmarlo od uderzenia lub zostalo zabite co bardziej mi pasuje do ich portretu psychologicznego, to ten facet musial o tym wiedziec i rowniez gral szopke przed kamerami.
    • 3alfa.alfa Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:38
      m.rycho napisał:

> Wg TYPIfo dzisiaj znaleziono martwą Magdę.

Tak sie kończy krzyżówka konkubinatu zwanego dla nie poznaki związkiem partnerskim z satanizmem. Nie pierwszy to zresztą to taki przypadek i nie ostatni
      • kzet69 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:40
        Weź się rozpędź i walnij z baranka w ścianę, trollu...
        • 3alfa.alfa Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 00:50
          kzet69 napisał:

> Weź się rozpędź i walnij z baranka w ścianę, trollu...
          Nie dalej jak tydzień temu gdyby nie interwencja sąsiadów dziecko też by zderzyło się z progiem/wypadło z łóżeczka. I teraz ty walnij z baranka
          www.policja.pl/portal/pol/1/74050/Pijany_konkubent_pobil_5miesieczne_niemowle.html
        • 8macek Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 01:02
          kzet69 napisał:

> Weź się rozpędź i walnij z baranka w ścianę, trollu...

to po co dyskutujesz z alfą? przecież alfę znasz nie od dzisiaj i wiesz, że to nie tyle troll co zwykły śmieć.
      • mike.recz Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 05:31
        3alfa.alfa napisała:

> m.rycho napisał:
        >
        > > Wg TYPIfo dzisiaj znaleziono martwą Magdę.
        >
        > Tak sie kończy krzyżówka konkubinatu zwanego dla nie poznaki związkiem partners
        > kim z satanizmem. Nie pierwszy to zresztą to taki przypadek i nie ostatni

www.fakt.pl/Mama-Madzi-Nie-moge-ujawnic-prawdy-,artykuly,143963,1.html
        Katarzyna i Bartłomiej (23 l.) to przykładne małżeństwo. – Znają się od dziecka. Należeli wtedy do Dzieci Maryi, potem po latach spotykali się w ruchach katolickich. Syn był ministrantem w kościele św. Tomasza, a Kasia służyła do mszy w klasztorze w Czeladzi. Ślub wzięli 17 kwietnia ub.r.
        • 3alfa.alfa Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 09:50

> Katarzyna i Bartłomiej (23 l.) to przykładne małżeństwo. – Znają się o
          > d dziecka. Należeli wtedy do Dzieci Maryi, potem po latach spotykali się w ruch
          > ach katolickich. Syn był ministrantem w kościele św. Tomasza, a Kasia służyła d
          > o mszy w klasztorze w Czeladzi. Ślub wzięli 17 kwietnia ub.r.

To tylko potwierdza moją teorię
          • mietowe_loczki Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 09:57
            Nie, to nie potwierdza twojej teorii, ale świadczy o czymś zupełnie innym. Nie będę werbalizować, o czym, bo nie chcę łamać Netykiety, ale chyba każdy, kto czyta twoje posty, wie, o co chodzi.
          • losiu4 Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 09:59
            nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Niemal na pewno musiał być to ktoś wierzacy. Rachunku prawdopodobieństwa nie da się oszukać. Nieszczęśliwe wypadki chodza po ludziach.

Pozdrawiam

Losiu
    • indeed4 Jasnowidz Jackowski dziwił się 03.02.12, 00:42
      dlaczego nie chcieli przyjąć jego pomocy, najpierw ktoś z rodziny się z nim skontaktował, potem nagle zrezygnowali, a kiedy do nich dzwonił, że potrzebuje do wizji jakiejś rzeczy Magdy odkładali słuchawkę - wyjaśniło się ich zagadkowe zachowanie, oni się po prostu bali, że wskaże policji miejsce ukrycia ciała
      • indeed4 Patrzcie, jak kręcili... 03.02.12, 00:47
        wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawie-Magdy-zdarzylo-sie-cos-dziwnego,wid,14213791,wiadomosc.html
        • a-siek Re: Patrzcie, jak kręcili... 03.02.12, 08:06
          Cały internet grzmiał o tym, że za sprawą zaginięcia Magdy stoi matka. Jasnowidz wróżący z ... google to jest rzeczywiście ważny ekspert w sprawie :/
          • spokojny.zenek Re: Patrzcie, jak kręcili... 03.02.12, 08:38
            Na razie info okazało się nieprawdziwe.
            • losiu4 Re: Patrzcie, jak kręcili... 03.02.12, 09:57
              nie do końca. To informacja o znalezieniu ciała nie była prawdziwa. Rutkowski znów dał ciała. Ten gość ma za duze parcie na szkło.

Pozdrawiam

Losiu
              • spokojny.zenek Re: Patrzcie, jak kręcili... 03.02.12, 09:58
                To miałem na myśli.
      • feel_good_inc k***a, dorośli ludzie 03.02.12, 10:29
        indeed4 napisał:
        > dlaczego nie chcieli przyjąć jego pomocy, najpierw ktoś z rodziny się z nim sko
        > ntaktował, potem nagle zrezygnowali, a kiedy do nich dzwonił, że potrzebuje do
        > wizji jakiejś rzeczy Magdy odkładali słuchawkę - wyjaśniło się ich zagadkowe z
        > achowanie, oni się po prostu bali, że wskaże policji miejsce ukrycia ciała

...a w jakichś jasnowidzów wierzą!
        To, że sprawa śmierdzi było wiadome od samego początku. A Jackowski to kolejny oszołom żerujący na ludzkim nieszczęściu.
    • budzetowadziura bzdury! trwają poszukiwania złwłok Madzi! 03.02.12, 10:00
    • nazzilla Re: Znalazła się Magda 03.02.12, 14:32
      Zabila szmata dziecko i upozorowala porwanie.
      Straszne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka