Dodaj do ulubionych

Piróg dokopał Grycankom

04.03.12, 23:21
kopniak był dość inteligentny i wg. mnie w pełni zasłużony, postawna mama i trzy potężnych rozmiarów pannice promują otyłość, na 5 czasopism kupionych w tym tygodniu, aż w 4 natknęłam się na złote myśli pani Grycan, zaczynało mnie mdlić
Obserwuj wątek
    • lidka449 Re: Piróg dokopał Grycankom 04.03.12, 23:26
      saga Grycanow ma sie dobrze
      ha,ha pieniadz rzadzi swiatem
      i trzesie mediami
      • olalalalaaa Re: Piróg dokopał Grycankom 04.03.12, 23:38
        nie zazdroszczę, wolę swoje dość mocno odchudzone po dzisiejszych zakupach konto i swoją figurę, mam tylko takie dośc niepokojące wrażenie, że jestem w mniejszości, że większość panienek również tych w rozmiarze s dałaby by się utuczyć , za kasę , dla kasy...
        • lidka449 Re: Piróg dokopał Grycankom 04.03.12, 23:42
          byc wielorybem ?
          rozumiem kobiete w srednim wieku
          ale taka mloda i tyle sadelka
          mniej lodow ;)
          • zgred.polarny Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 18:08
            idka449 napisała:
            >... ale taka mloda i tyle sadelka

Przynajmniej jest co pieścić:O
    • matylda1001 Re: Piróg dokopał Grycankom 04.03.12, 23:31
      A na czym polegał ten kopniak?
      • gucio71.2 a na pudelek z tym n/t 05.03.12, 00:21

• black-emissary Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 01:35
      Musisz mieć ciekawą definicję słowa inteligentny.
    • Gość: inkwizytor Re: Piróg dokopał Grycankom IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.12, 08:18
      A kogo obchodzi zdanie Piroga na jakikolwiek temat?
    • yoma Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 10:31
      > zaczynało mnie mdli
      > ć

Nie jedz tyle lodów.
      • matylda1001 Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 10:42
        yoma napisała:

>Nie jedz tyle lodów.<

Racja... ja lodów od Grycana to nawet kijem nie dotknę, niezdrowe sa;)
        • lidka449 Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 19:00
          matylda1001 napisała:

> yoma napisała:
          >
          > >Nie jedz tyle lodów.<
          >
          > Racja... ja lodów od Grycana to nawet kijem nie dotknę, niezdrowe sa;)
          taak i dlatego gwiazda Grycan wyglada jak wyglada :)
          więcej informacji pomponik,pudelek itp
          nie wstydzmy sie tego ;)
    • karkowiak2plus Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 10:54
      Wstyd mi za tych facetów co kopięą kobiety. Czy leczą w ten sposób kompleksy?
      Ja nawet nie wiem kim są te Grycanki. Słyszałem tylko niezły dowcip,ze gazety teraz drukują wszerz a nie wzdłuż. To jest żart,ale wszystko wykraczające poza żart jest niegodziwością.
      Piróg i W.C. to frustraci.Tyle
      • matylda1001 Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:02
        karkowiak2plus napisał:

> Wstyd mi za tych facetów co kopięą kobiety.<

A co jeżeli dana kobieta lubi być kopaną? Też odmówisz jej tej przyjemności?
        • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:07
          Tak. Bo w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało naraz. Kopanie to nie moja bajka. Ale soczystego klapsika mógłbym sprezentować. ha ha ha
          • matylda1001 Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:11
            karkowiak2plus napisał:

> Tak. Bo w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało naraz. Kopanie to nie moja bajka. Ale soczystego klapsika mógłbym sprezentować. ha ha ha<

:) I jest Ci wszystko jedno na jaki tyłeczek spadnie ten klapsik?
            • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:12
              Czy to przesłuchanie?
              Spójrz na moją sygnaturkę.
              • matylda1001 Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:15
                :) Na pupie weganki to możesz sobie paznokieć złamać.
                • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:20
                  Ostrzegasz mnie?
              • Gość: inkwizytor Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.12, 11:19
                Nie klep jej po pupie, bo będziesz miał dzieci głupie.
                • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:20
                  No co wy?????? Sprawy nie zaszły tak daleko.
                  • Gość: inkwizytor Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.12, 11:29
                    Kiepsko się starasz...A tu wiosna idzie, czas na miłosne podboje...
                  • matylda1001 Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:29
                    :) Lepiej dmuchać na zimne, niż potem leczyć rany.
                    • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 11:39
                      Rozwiń proszę ową myśl.Zaczyna być ciekawie.
                  • massaranduba Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 14:10
                    karkowiak2plus napisał:

> No co wy?????? Sprawy nie zaszły tak daleko.

Zawsze mozesz uruchomic wyobraznie i pomyslec,ze jeszcze wszystko przed Toba ;-)
                    • karkowiak2plus Re: Kolejny wątek o kopaniu kobiet. 05.03.12, 16:58
                      Uruchomienie wyobraźni w tej kwestii może mieć niecne konsekwencje.
    • Gość: CCCP Re: Piróg dokopał Grycankom IP: *.tepsalan.pl 05.03.12, 13:31
      Grycanki się nadają ale na konkurs "miss dżambo", jak widać za kasę można sobie kupić nawet miejsce na okładkach (duużo miejsca), a poza tym ich lody są zdecydowanie za drogie
      • Gość: anty Re: Piróg dokopał Grycankom IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.12, 17:45
        A ten pan to tak bez wad? Całkiem w normie i zdrowiu?
    • qqazz Re: Piróg dokopał Grycankom 05.03.12, 19:26
      Mnie to mdli na ich widok, taka np. Kasia Niezgoda to przynajmniej ma miły wyraz twarzy i troche pokory.
      Grycanki zaś kojazą mi sie głównie ze złymi poczwarami z bajek, idealnie pasuja do takich ról, brzydkie jak noc, bezgustownie wypindrzone i ogólnie nie zadbane, tony tapety i drogie kreacje nie wyrównaja braków. Kobieta przy kości moze dobrze wygladać (chocby Dorota Welman) ale nie kazdej pasuje bycie przy kosci no i trzeba się jeszecze umieć ubrać i umalowac stosownie do swojej figury.

pozdrawiam
    • wielki_czarownik A kto to Piróg i Grycanki? 06.03.12, 00:39
      Pewnie wyjdę na idiotę, ale nie wiem, kim są owe Grycanki, czym zajmuje się ów Piróg i o co jest ten szum.
      • matylda1001 Re: A kto to Piróg i Grycanki? 06.03.12, 01:27
        Eeee..., żeby zaraz idiota! Kopernik też nie wiedział kto to Grycanki, a idiotą nie był.
        Jakby Ci tu wytłumaczyć... najlepiej zobacz sobie sam:
        www.google.pl/search?q=grycanki&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
        A Piróg?... Piróg, to Piróg, po prostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka