Dodaj do ulubionych

spotkałem sie z Teletobisiem

11.03.12, 14:35
w realu. Dziwne takie spotkania, człowiek zawsze bierze poprawke na znajomosci internetowe.Ale akurat w tym wypadku wrazenia bardzo pozytywne. Troche szkoda że to było z zaskoczenia i niedane było nam sie "utarzac" ale umówiliśmy sie już w najbliższym czasie na lekkie przedawkowanie a zapowiada sie niezły kac
Obserwuj wątek
    • Gość: ka_p_pa Re: spotkałem sie z Teletobisiem IP: *.interwan.pl 11.03.12, 14:41
      W jakich okolicznościach i jak zidentyfikowaliście się?
      • skomar.102 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 14:44
        Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> W jakich okolicznościach i jak zidentyfikowaliście się?

Swój na swego .......................
      • gucio71.2 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 14:56

> W jakich okolicznościach i jak zidentyfikowaliście się?

kiedys przez prive wymieniliśmy sie telefonami(pare lat temu) no i akurat wpadł na weekend do szklarskiej i zadzwonił, no to rzuciłem wszystko i wpadłem do knajpy w której aktualnie przebywał. spotkalismy sie wczoraj, dzisiaj zresztą też. No i ustaliliśmy że konieczna jest dalsza integracja. W każdym bądź razie pierwsza osoba z FS którą poznałem w realu, jak pisałem wcześniej mam bardzo pozytywne wrażenia
        • Gość: ka_p_pa Re: spotkałem sie z Teletobisiem IP: *.interwan.pl 11.03.12, 14:57
          W realu też taki raptus?
          • gucio71.2 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 15:02

> W realu też taki raptus?

mnie to akurat odpowiada, lubie bezposredniośc, generalnie leniwy jestem i też nie lubie za dużo gadac, Wiesz u nas to jednak czarne to czarne a białe to białe.Szkoda czasu na zbedne dyskusje, lepiej sie wódki napic
            • kolter Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 15:07
              gucio71.2 napisał:
              nie to akurat odpowiada, lubie bezposredniośc, generalnie leniwy jestem i też
              > nie lubie za dużo gadac, Wiesz u nas to jednak czarne to czarne a białe to biał
              > e.Szkoda czasu na zbedne dyskusje, lepiej sie wódki napic

Ot pijaczury się spotkały .
              • Gość: ka_p_pa Re: spotkałem sie z Teletobisiem IP: *.interwan.pl 11.03.12, 15:10
                Abstynent się się odezwał:))
              • gucio71.2 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 16:24
                kolter napisał:

> gucio71.2 napisał:
                > nie to akurat odpowiada, lubie bezposredniośc, generalnie leniwy jestem i też
                > > nie lubie za dużo gadac, Wiesz u nas to jednak czarne to czarne a białe t
                > o biał
                > > e.Szkoda czasu na zbedne dyskusje, lepiej sie wódki napic
                >
                > Ot pijaczury się spotkały .

na razie to było bez ale jak ktos ma ochote dołączyc to ja mam sklep za scianą
    • angelfree Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 16:23
      Pamiętam, że kiedyś nieodżałowany Lernakow chciał jakies spotkanie zorganizowac. Nie wiem, czy coś z tego wyszło.
      • kolter Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 16:35
        angelfree napisała:

> Pamiętam, że kiedyś nieodżałowany Lernakow chciał jakies spotkanie zorganizowac
        > . Nie wiem, czy coś z tego wyszło.

Ano spotkał sie Wuzet21 z Hypatią69 i Nesha

forum.gazeta.pl/forum/w,95102,110887611,110887611,Dziekuje_Kochani_.html?wv.x=2
      • voxave Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 16:38
        Zazdrosze ci--wydawaL mi sie ciekawym i oryginalnym czLowiekiem.PrzeklinaL i za to byl banowany ale lubilam go.
    • piwi77.0 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 17:33
      Pytałeś go, czemu go już tu nie ma?
      • gucio71.2 Re: spotkałem sie z Teletobisiem 11.03.12, 17:48
        piwi77.0 napisał:

> Pytałeś go, czemu go już tu nie ma?

to byłe pierwsze moje pytanie ale wiem że Teletoobis czyta i sam odpowie. Teraz jest w drodze ale łudze sie że wieczorem sie odezwie
        • yoma Re: spotkałem sie z Teletobisiem 12.03.12, 17:18
          Jak się odezwie, to będzie znaczyło, żeś sprowadził marnotrawnego na łono :)
          • kolter Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 17:49

• gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 19:40
              kolter napisał:

fakt, co najmniej żałosna interwencja
              • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:07
                Nie martwcie sie przyjaciele :) Najgorsza cenzure przetrwalismy swego czasu, to tej nie przetrwamy?
                Fakt- potwierdzam- Gucio jest zajebisty i ze jego baza ( czyli sklepem spozywczym) obiecalem zakuc morde popalajac dobrym dymkiem co to go kol, Palikot promuje. Mysle, ze jak inne by chcialy dojechac, to tysz nie pozaluja.
                • gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:22
                  teletoobis napisał:

> Nie martwcie sie przyjaciele :) Najgorsza cenzure przetrwalismy swego czasu, to
                  > tej nie przetrwamy?
                  > Fakt- potwierdzam- Gucio jest zajebisty i ze jego baza ( czyli sklepem spozywcz
                  > ym) obiecalem zakuc morde popalajac dobrym dymkiem co to go kol, Palikot promuj
                  > e. Mysle, ze jak inne by chcialy dojechac, to tysz nie pozaluja.
                  >

niewtajemniczonym wyjaśniam, do mojej ruiny doklejony jest sklepik z cudownym zapleczem i tymze sklepiku alkohol nigdy sie nie kończy
                  pozdro
                  • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:27
                    Gucio, nie zdradzaj niewiernym tajemnic spowiedzi.... Moje pragnienia tez wyjawiam jeny nielicznym :)
                    P.S. Kurde- chetnie zobaczylbym u nas Kropke z żoną :)
                    • gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:33
                      teletoobis napisał:

> Gucio, nie zdradzaj niewiernym tajemnic spowiedzi.... Moje pragnienia tez wyjaw
                      > iam jeny nielicznym :)
                      > P.S. Kurde- chetnie zobaczylbym u nas Kropke z żoną :)
                      >
                      ja tam nie jestem jej ciekaw, ktoś kto tak nasladuje speców z Mysiej musi byc nudny i nieciekawy
                      • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:42
                        Oj.... :) Jednak musimy dolac, by sie przekonac. Skad wiesz, ze Kolter nie jest ksiedzem?
                        A Oszolek aktywista Ruchu Palikota? :) Magia netu moj drogi... ja tez moglen sie okazac byc starym pijaczyna z mloda dupą u boku :)
                        • gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:47
                          co prawda to prawda, cholera życie jest pełne niespodzianek, zmieniam zdanie
                          kropka wpadnij z zoną na zaplecze, ja stawiam
                          • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:51
                            Kropka nam tez jest w stanie postawic.... wierze w Kropke :)
                            • gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:55
                              teletoobis napisał:

> Kropka nam tez jest w stanie postawic.... wierze w Kropke :)

rozumiem że nie chodzi ci o alkohol
                              • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 22:56
                                nie do konca... w calej konca rozciaglosci :)
                                • gucio71.2 Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 23:03
                                  teletoobis napisał:

> nie do konca... w calej konca rozciaglosci :)
                                  >

cholera obok leży Słoneczko i zaczyna sie denerwowac, kropka może miec poważny problem
                                  • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 12.03.12, 23:08
                                    ucaluj uspokajajac Sloneczko. Ja oddalam sie w obiecia Morfeusza. Dobrej nocy i do .... Szturmu na AKT :)
                                    • voxave Re: Cenzor juz tu nawet był . 13.03.12, 04:12
                                      Jak miło sie czyta takie przejawianie serdeczności i przyjaźni na forum Spoleczeństwo.:)
                                      • yoma Re: Cenzor juz tu nawet był . 13.03.12, 09:15
                                        Braterstwo i jedność, kurde :)
                                        • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 13.03.12, 14:33
                                          bic na pewno sie nie bedziemy- niedoczekanie :)
                        • kolter Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 17:28
                          teletoobis napisał:

> Oj.... :) Jednak musimy dolac, by sie przekonac. Skad wiesz, ze Kolter nie jest
                          > ksiedzem?
                          > A Oszolek aktywista Ruchu Palikota? :) Magia netu moj drogi... ja tez moglen si
                          > e okazac byc starym pijaczyna z mloda dupą u boku :)

No ze stary to wszyscy wiemy :)))
                          • yoma Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 17:34
                            Dojrzały, Kolterze, dojrzały... :P
                            • kolter Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 17:49
                              yoma napisała:

> Dojrzały, Kolterze, dojrzały... :P

Po liftingu :))
                              • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 18:03
                                Nie lepiej powiedziec: powaznie wygladajacy, wzglednie- dobrze utrzymany? :)
                                • kolter Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 18:12
                                  teletoobis napisał:

> Nie lepiej powiedziec: powaznie wygladajacy, wzglednie- dobrze utrzymany? :)

Dobrze zakonserwowany dzięki 40 procentom :)
                                  • teletoobis Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 18:44
                                    Co i o Tobie, "Mlodziencze", mozna powiedziec :)
                                    • kolter Re: Cenzor juz tu nawet był . 14.03.12, 20:37
                                      teletoobis napisał:

> Co i o Tobie, "Mlodziencze", mozna powiedziec :)

heh nie pije już z 30 godzin :))
                                      • voxave Re: Cenzor juz tu nawet był . 15.03.12, 01:37
                                        Kolter-----flaszke ci* młodzieńcze* odebrali a ty lezysz na wyciagu i wstac nie możesz.
                                        • kolter Re: Cenzor juz tu nawet był . 15.03.12, 21:41
                                          voxave napisała:

> Kolter-----flaszke ci* młodzieńcze* odebrali a ty lezysz na wyciagu i wstac nie
                                          > możesz.

Ja pije to do oporu
    • misiu_jeden [...] 13.03.12, 12:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • teletoobis Re: Ale z was nieuki 13.03.12, 14:33
        a biale myszki tez widujesz? :)
      • yoma Re: Ale z was nieuki 13.03.12, 15:09

> Ale z was nieuki przecież gucio71.2 to teletubus

A jest jakaś nauka o Guciu i Tubisiu? Guciotubologia?
        • gucio71.2 Re: Ale z was nieuki 13.03.12, 18:35
          yoma napisała:

>
          > A jest jakaś nauka o Guciu i Tubisiu? Guciotubologia?

no pewnie, nie wiedziałaś? nawet doktoraty o tym piszom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka