Dodaj do ulubionych

w kosciolku zaczyna pekac

16.03.12, 15:03
wyborcza.pl/1,75478,11352905,Ks__Isakowicz_Zalewski_o_lobby_gejowskim_w_Kosciele.html- ksiadz Isakiewicz puszcza farbe na temat pedalskiego lobby w kosciele. Oszolek, czyz to nie kosciolkowi przydupasi tak bardzo oponuja przeciw homoseksualizmowi? Toz to czystej wody hipokryci!
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 15:07
      Firma zdycha, z czego coraz więcej jej członków zdaje sobie sprawę i na jej gniciu chciałoby zarobić jeszcze parę groszy, póki to możliwe, tak jak Zalewski na publikowaniu swych sensacji.
      • piwi77.0 Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 15:10
        W każdej mafii przychodzi taki etap, że bandyci zaczynają strzelać sami do siebie. I to zaczyna dziać się w Kościele katolickim.
        • czuk1 Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 16:04
          Jeszcze na strzelanie poczekamy. Na razie "punktują" nas dokładnie..... przy pomocy rządu.
          • teletoobis Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 16:16
            strzelaja do siebie slowami, czynami, zarzutami....eh, gdyby im jeszcze dac koncesje na Trwam w Multiplexie... Sami sie wykoncza :)
          • piwi77.0 Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 16:46
            czuk1 napisał:

Na razie "punktują" nas dokładnie..... przy pomocy rządu.

Siłą rozpędu, owszem, ale to nie to, co było jeszcze niedawno. I trend jest już widoczny.
    • Gość: inkwizytor Link do ITAKI? IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.03.12, 16:09
      Podaj prawidłowy link do artykułu.
      • teletoobis Re: Link do ITAKI? 16.03.12, 16:15
        Przepraszam, prosze:
        wyborcza.pl/1,75478,11352905,Ks__Isakowicz_Zalewski_o_lobby_gejowskim_w_Kosciele.html
    • Gość: lol Re: w kosciolku zaczyna pekac IP: *.internetia.net.pl 16.03.12, 20:20
      > [...]puszcza farbe na temat pedalskiego lobby[...]

Czemu używasz mowy nienawiści? :)
      Powinieneś napisać [...]puszcza farbe na temat gejowskiego lobby[...] :P
      • gucio71.2 Re: w kosciolku zaczyna pekac 16.03.12, 20:24
        Gość portalu: lol napisał(a):

> > [...]puszcza farbe na temat pedalskiego lobby[...]
        >
        > Czemu używasz mowy nienawiści? :)
        > Powinieneś napisać [...]puszcza farbe na temat gejowskiego lobby[...] :P

dobrze Toobiś napisał, geje to cywile, ci w sutannach to pedały
        • voxave Re: w kosciolku zaczyna pekac 17.03.12, 01:55
          Rozumiem i mam nadzieje, że dotyczy to wszelkiej dotowanej przez budżet dzialalności religijnej w naszym Kraju.
        • mg2005 Re: w kosciolku zaczyna pekac 17.03.12, 11:01
          > geje to cywile, ci w sutannach to pedały
          >

Wyjaśnij różnicę
          • gucio71.2 Re: w kosciolku zaczyna pekac 17.03.12, 14:48
            mg2005 napisał:

> > geje to cywile, ci w sutannach to pedały
            > >
            >
            > Wyjaśnij różnicę

ok wyjaśniam. Taki np biedroń którego też utrzymuje jest gejem dlatego że on jest wybieralny i mam wpływ na to czy bede go utrzymywał w nastepnej kadencji, po za tym robi jakąs robote dla mnie. Jak bedzie robił ją źle to w przyszłej kadencji go zwolnie. Natomiast jeżeli chodzi o ksiedza to nie mam żadnego wpływu na jego wybór, nie mam żadnej kontroli nad " jego" kasą, nie robi taki ksiądz niczego co mogłoby mi przynieśc chociaż teoretycznie jakies korzyści w zamian chce mi narzucic moralny styl życia mając sperme na ustach, i dlatego jest nie tylko pedałem ale także k...ą złodziejem i pasożytem. Mg wybacz nie umiem już jasnie ci tego wytłumaczyc
    • kolter Re: w kosciolku zaczyna pekac 17.03.12, 07:51
      Nigdy to nie był monolit,ale bezwzględność i brak ludzkich uczuć u papieży scalało tą sektę
    • bling.bling Re: w kosciolku zaczyna pekac 17.03.12, 13:12
      jedyny ksiądz, którego znam osobiście na tyle dobrze żeby cokolwiek o nim powiedzieć lubi chłopców. To kolega ze szkoły średniej. Coś w tym jednak jest, że ten zawód przyciąga szczególnie w Polsce homoseksualistów.
      Nie bardzo tylko wiem dlaczego ksiądz pedał miałby być gorszy od heteryka. Jak widać choroba zwana wiarą dotyka na równi wszystkie opcje seksualne. A może gejów nawet bardziej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka