Dodaj do ulubionych

obraczka na lewej rece

04.05.12, 12:58
co o tym myslicie w tym temacie? w polsce jest co prawda zwyczaj noszenia obraczki na prawej rece,a w anglii jest zwyczaj noszenia na lewej rece.
osobiscie chcialbym ja nosic na lewej rece ale nie chce byc osadzony zle.
u nas na lewej rece nosza obraczke wdowcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: obraczka na lewej rece IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.12, 13:17
      nie nosze wcale,same korzysci a jakie rwania
      • karkowiak2plus Re: obraczka na lewej rece 04.05.12, 13:47
        Rwiesz na niemanie obrączki?
        A która na Ciebie poleciała?
        • Gość: Jojo Re: obraczka na lewej rece IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.12, 14:11
          tam rwie,same gryza
          nie znasz,ciekawosc to...
          • i.am.girl Re: obraczka na lewej rece 04.05.12, 23:49
            Ja bym się skłaniała do pana z obrączką. Ale czego się nie może mieć tego się chce. Ot taka durna babska logika
      • k_a_p_p_a Re: obraczka na lewej rece 04.05.12, 17:26
        Też nie noszę, bo jak nosiłem, to nie mogłem się opędzić. Obrączka podnieca.
        • Gość: rossdarty Re: obraczka na lewej rece IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.05.12, 23:57
          Dobre...

Słyszałem że fetyszystów podniecają majtki, staniki, inne części garderoby...
          Ale o obrączce???
          Pierwszy raz od Ciebie:D
          • voxave Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 06:43
            Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> Dobre...
            >
            > Słyszałem że fetyszystów podniecają majtki, staniki, inne części garderoby...
            > Ale o obrączce???
            > Pierwszy raz od Ciebie:D

Obrączka jest sygnalem,że seks z osobnikiem zaobraczkowanym jest bezpieczny-----brak chorób i dzieci na cudze konto-----chociaz mozna sie nieźle nabrać....:)
          • Gość: ka_p_pa Re: obraczka na lewej rece IP: *.interwan.pl 05.05.12, 11:35
            Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> Dobre...
            >
            > Słyszałem że fetyszystów podniecają majtki, staniki, inne części garderoby...
            > Ale o obrączce???
            > Pierwszy raz od Ciebie:D

A, nie, nie o to chodzi:)
            To wyprawa na cudze terytorium.
            • massaranduba Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 11:56
              Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> A, nie, nie o to chodzi:)
              > To wyprawa na cudze terytorium.

W mysl zasady,ze trawa za plotem jest bardziej zielona ?
              Coz,jakos nie zauwazylam,zeby te "cudze terytoria" byly warte wiekszego pozadania ;-)
              • k_a_p_p_a sprawdzałeś? 05.05.12, 12:00
                massaranduba napisała:

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
                >
                > > A, nie, nie o to chodzi:)
                > > To wyprawa na cudze terytorium.
                >
                > W mysl zasady,ze trawa za plotem jest bardziej zielona ?

Nie całkiem o to chodzi. Kobiety mają jakąś wrodzoną skłonność do zajętych facetów, czerpią satysfakcję nie z faceta, ale z upokorzenia rywalki, nawet całkowicie im nie znanej.

> Coz,jakos nie zauwazylam,zeby te "cudze terytoria" byly warte wiekszego pozadan
                > ia ;-)

A sprawdzałaś?
                • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 12:11
                  k_a_p_p_a napisał:

> Nie całkiem o to chodzi. Kobiety mają jakąś wrodzoną skłonność do zajętych face
                  > tów,

Proponuje nie uogolniac :-)

> czerpią satysfakcję nie z faceta, ale z upokorzenia rywalki, nawet całkowi
                  > cie im nie znanej.

A jaka role pelni w takim ukladzie biedny "mis",ktory byl taki bezradny, ze dal sie zawlaszczac kolejnym kobietom bez mrugniecia okiem ? ;-)

> A sprawdzałaś?

A to nie widac golym okiem ?
                  • k_a_p_p_a Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 12:17
                    massaranduba napisała:

>
                    > A jaka role pelni w takim ukladzie biedny "mis",ktory byl taki bezradny, ze dal
                    > sie zawlaszczac kolejnym kobietom bez mrugniecia okiem ? ;-)

Nie pisałem, że biedny miś daje się zawłaszczać, ale że są takie próby, wywołane maniem obrączki.

>
                    > > A sprawdzałaś?
                    >
                    > A to nie widac golym okiem ?

Nie pytam, czy widać, bo czasem nie widać,( proponuję nie uogólniać), ale czy sprawdzałaś.
                    • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 12:34
                      k_a_p_p_a napisał:

> Nie pisałem, że biedny miś daje się zawłaszczać,

A szkoda,bo zgoda "misia" w takie sytuaci jest kluczowa ;-)

> ale że są takie próby, wywołane
                      > maniem obrączki.

OK , przymuje ,ze miales takie doswiadczenia,wiec jest to prawda.

> Nie pytam, czy widać, bo czasem nie widać,

Kameleon ? ;-) Swoje poglady raczej trudno ukryc,predzej czy pozniej i tak wyjda na swiatlo dzienne.
                      • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 15:30
                        massaranduba napisała:

> k_a_p_p_a napisał:
                        >
                        > > Nie pisałem, że biedny miś daje się zawłaszczać,
                        >
                        > A szkoda,bo zgoda "misia" w takie sytuaci jest kluczowa ;-)

Przypominam- rozpatrujemy wpływ obrączki na palcu faceta na rekcje kobiet. Istnieje spora grupa takich, na które działa ta obrączka jak wyzwanie. Czy misio pójdzie za zewem natury czy nie, ma tu znaczenie drugorzędne.
                        • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 17:28

> Przypominam- rozpatrujemy wpływ obrączki na palcu faceta na rekcje kobiet.

Czyli wszyscy liczacy na skok w bok powinni zakladac obraczki ? Nie bardzo to do mnie przemawia,szczegolnie,ze widze,ze rzadko kto przywiazuje wage do tego co nosi na palcu

> Przypominam- rozpatrujemy wpływ obrączki na palcu faceta na rekcje kobiet. Istn
                          > ieje spora grupa takich, na które działa ta obrączka jak wyzwanie.

Czyli,wedlug Twojej teorii ,odwracajac sytuacje,znajdzie sie rzesza chetnych, ktorzy zainteresuja sie obraczka na rece kobiety,tylko po to,zeby dokopac jej mezowi ? Eee,malo prawdopodobne, nie sadzisz ?
                          • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 19:44
                            massaranduba napisała:

>
                            > > Przypominam- rozpatrujemy wpływ obrączki na palcu faceta na rekcje kobiet
                            > .
                            >
                            > Czyli wszyscy liczacy na skok w bok powinni zakladac obraczki ? Nie bardzo to d
                            > o mnie przemawia,szczegolnie,ze widze,ze rzadko kto przywiazuje wage do tego c
                            > o nosi na palcu

Nie ma że wszyscy, nie ma że nikt. To nie tak działa i nie o tym pisałem. I nie ma większego znaczenia, że teraz niewielu nosi obrączki. Taki co nosi jest właśnie wyzwaniem.

> Czyli,wedlug Twojej teorii ,odwracajac sytuacje,znajdzie sie rzesza chetnych, k
                            > torzy zainteresuja sie obraczka na rece kobiety,tylko po to,zeby dokopac jej m
                            > ezowi ? Eee,malo prawdopodobne, nie sadzisz ?

Mało prawdopodobne. U facetów taka postawa to rzadkość. Zjawisko jest jakby jednokierunkowe:) odwrócić go nie sposób.
                            • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 20:00

> Nie ma że wszyscy, nie ma że nikt. To nie tak działa i nie o tym pisałem. I nie
                              > ma większego znaczenia, że teraz niewielu nosi obrączki. Taki co nosi jest wła
                              > śnie wyzwaniem.

Skoro niewielu nosi ( to naprawde wielka rzadkosc),a zjawisko jest marginalne,to mozna przyjac,ze jest to wymyslem panow,ktorym sie marzy wielkie branie tylko z tego tytulu,ze sa zonaci ;-)
                              • k_a_p_p_a Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 20:07
                                massaranduba napisała:

>
                                > > Nie ma że wszyscy, nie ma że nikt. To nie tak działa i nie o tym pisałem.
                                > I nie
                                > > ma większego znaczenia, że teraz niewielu nosi obrączki. Taki co nosi jes
                                > t wła
                                > > śnie wyzwaniem.
                                >
                                > Skoro niewielu nosi ( to naprawde wielka rzadkosc),azemu Mo zjawisko jest marginalne,t
                                > o mozna przyjac,ze jest to wymyslem panow,ktorym sie marzy wielkie branie tylko
                                > z tego tytulu,ze sa zonaci ;-)

A to czemu " można przyjąć"? Z czego wynika? Sam pisałem, że nie noszę obrączki, bo przyciąga niezręczne sytuacje.
                                Im mniej panów nosi, tym noszący obrączki przypadają na większą liczbę harpii. Niewyróbka.
                                • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 20:15
                                  > A to czemu " można przyjąć"? Z czego wynika?

No wlasnie z tego wynika,ze skoro malo ( wmoim otoczeniu nikt) nie nosi to problemu nie ma.

>Sam pisałem, że nie noszę obrączki
                                  > , bo przyciąga niezręczne sytuacje.

Trzeba bylo Kappa tak od razu napisac,ze kobiety na Twoj widok zciagaja majtki przez glowe,a Ty mi oczy mydlisz o jakiejs obraczce ;-)

> Im mniej panów nosi, tym noszący obrączki przypadają na większą liczbę harpii.

Myslisz,ze harpie informacje o stanie cywilnym potencjalnej ofiary czerpia tylko z ogledzin jego palcow?
                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 20:56
                                    massaranduba napisała:

> > A to czemu " można przyjąć"? Z czego wynika?
                                    >
                                    > No wlasnie z tego wynika,ze skoro malo ( wmoim otoczeniu nikt) nie nosi to prob
                                    > lemu nie ma.

O nie, nikt, to całkiem co innego niż mało. Po prostu nie zetknęłaś się ze zjawiskiem z powodu braku faceta z obrączką w otoczeniu. Wyszukaj choć jednego i zapytaj o opinię.

> >Sam pisałem, że nie noszę obrączki
                                    > > , bo przyciąga niezręczne sytuacje.
                                    >
                                    > Trzeba bylo Kappa tak od razu napisac,ze kobiety na Twoj widok zciagaja majtki
                                    > przez glowe,a Ty mi oczy mydlisz o jakiejs obraczce ;-)

Toć wyraźnie piszę, z całą skromnością na jaką mnie stać, że to tak działa obrączka.

> Myslisz,ze harpie informacje o stanie cywilnym potencjalnej ofiary czerpia tylk
                                    > o z ogledzin jego palcow?

We wstępnej fazie tak. Jeśli jest obrączka, można w 100 procentach przyjąć, że facet żonaty, nie impotent, nie gej.
                                    • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 21:10

> Po prostu nie zetknęł
                                      > aś się ze zjawiskiem z powodu braku faceta z obrączką w otoczeniu. Wyszukaj cho
                                      > ć jednego i zapytaj o opinię.

Zaciekawiles mnie na tyle,ze wyszukam i zapytam.

> Toć wyraźnie piszę, z całą skromnością na jaką mnie stać, że to tak działa o
                                      > brączka.

A jak zdjales obraczke to przeszlo jak reka odjal ? ;-) Mam w to uwierzyc ? ;-)

> We wstępnej fazie tak. Jeśli jest obrączka, można w 100 procentach przyjąć, że
                                      > facet żonaty, nie impotent, nie gej.

Tu bylabym bardziej ostrozna w ocenach,impotencja,mimo wszystko nie wyklucza zwiazku,a kilku znanych mi gejow chetnie nosi roznego rodzaju bizuterie,wiec calkiem mozliwe,ze gdzies tam zapodziala sie i jakas obraczka,chociaz glowy nie daje.
                                      • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 21:26
                                        massaranduba napisała:

>
                                        > > Po prostu nie zetknęł
                                        > > aś się ze zjawiskiem z powodu braku faceta z obrączką w otoczeniu. Wyszuk
                                        > aj cho
                                        > > ć jednego i zapytaj o opinię.
                                        >
                                        > Zaciekawiles mnie na tyle,ze wyszukam i zapytam.

Poszukaj w sieci, zjawisko znane i opisywane wielokrotnie przez psychologów, były nawet jakieś poważne badania w US.

> Tu bylabym bardziej ostrozna w ocenach,impotencja,mimo wszystko nie wyklucza zw
                                        > iazku,a kilku znanych mi gejow chetnie nosi roznego rodzaju bizuterie,wiec calk
                                        > iem mozliwe,ze gdzies tam zapodziala sie i jakas obraczka,chociaz glowy nie daj
                                        > e.

Nie skupiaj się na wyjątkowych wyjątkach, ale na regule. Jest obrączka- facet jest żonaty. A może wdowiec, też nieźle. Nie może też być oczywiście jakiś ułomny, obszczymur, itd.
                                        Na tle podobnych sobie facetów, o podobnym statusie majątkowym, o podobnym "poziomie przystojności" (czytaj- ujdzie w tłoku) chłop z obrączką wzbudza znacznie większe zainteresowanie kobiet, nawet istotnie młodszych. Jeśli jeszcze ma pewien dystans, luz, pewność siebie,(a mam) lecą baby jak pszczoły do miodu. Dlaczego- nie mam pojęcia. Ale kto zrozumie kobietę.
                                        • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 21:34

> Na tle podobnych sobie facetów, o podobnym statusie majątkowym, o podobnym "poz
                                          > iomie przystojności" (czytaj- ujdzie w tłoku) chłop z obrączką wzbudza znacznie
                                          > większe zainteresowanie kobiet, nawet istotnie młodszych. Jeśli jeszcze ma pew
                                          > ien dystans, luz, pewność siebie,(a mam) lecą baby jak pszczoły do miodu. Dlacz
                                          > ego- nie mam pojęcia. Ale kto zrozumie kobietę.

Z obrączką lub bez, już wzbudziłeś moje zainteresowanie.
                                          • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 21:38

chwila.pl napisała:
                                            >
                                            > Z obrączką lub bez, już wzbudziłeś moje zainteresowanie.

O, chwilo, trwaj:)
                                            • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 21:42

> O, chwilo, trwaj:)

Będę, obiecuję.
                                        • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 21:44

> Poszukaj w sieci, zjawisko znane i opisywane wielokrotnie przez psychologów, by
                                          > ły nawet jakieś poważne badania w US.

Poszukalam,rzeczywiscie miales racje, nawet cos znalazlam na jakims portalu plotkarskim :
                                          „Kobiety zakochujące się w żonatych mężczyznach to zwykle osoby szukające uwagi i emocjonalnego wsparcia. Żonaci mężczyźni wydają im się bardziej doświadczeni i dojrzalsi, dlatego są dla nich pociągający"
                                          Kurcze,a ja myslalam,ze trend jest taki,ze facet z obraczka to same problemy i nie warto sobie nim glowy zawracac...;-)

> Ale kto zrozumie kobietę

Cholera,moze ja mezczyzna jestem ?...
                                          • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 21:55
                                            massaranduba napisała:

> „Kobiety zakochujące się w żonatych mężczyznach to zwykle osoby szukające
                                            > uwagi i emocjonalnego wsparcia. Żonaci mężczyźni wydają im się bardziej doświa
                                            > dczeni i dojrzalsi, dlatego są dla nich pociągający"

Tu miałbym wątpliwości. Jak miałbym je w prosty sposób scharakteryzować, to podzieliłbym na dwie grupy
                                            1. Tak jak pisałem, te, które czerpią satysfakcję z dowalenia "rywalce", facet jest sprawą drugorzędną
                                            2. Kobiety, dla których kłopoty to ich specjalność. Wychowanki harlekinów. Jakiś defekt psychiczny nie pozwala im stworzyć normalnego związku, brną więc w związek bez perspektyw. Bo facet z obrączką czy bez, ale w związku, to faktycznie same problemy.

> Kurcze,a ja myslalam,ze trend jest taki,ze facet z obraczka to same problemy i
                                            > nie warto sobie nim glowy zawracac...;-)
                                            • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 22:09

> 1. Tak jak pisałem, te, które czerpią satysfakcję z dowalenia "rywalce", facet
                                              > jest sprawą drugorzędną

Ale,na Boga,za co dowalac ? No za co ?

> 2. Kobiety, dla których kłopoty to ich specjalność. Wychowanki harlekinów. Jak
                                              > iś defekt psychiczny nie pozwala im stworzyć normalnego związku, brną więc w zw
                                              > iązek bez perspektyw.

A moze brna,bo maja wyrazna zachete ze strony mezczyzny ? Nie pomyslales o tym ?

• Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 22:20
                                                massaranduba napisała:

>
                                                > > 1. Tak jak pisałem, te, które czerpią satysfakcję z dowalenia "rywalce",
                                                > facet
                                                > > jest sprawą drugorzędną
                                                >
                                                > Ale,na Boga,za co dowalac ? No za co ?

A któż zrozumie kobietę

> > 2. Kobiety, dla których kłopoty to ich specjalność. Wychowanki harlekinów
                                                > . Jak
                                                > > iś defekt psychiczny nie pozwala im stworzyć normalnego związku, brną wię
                                                > c w zw
                                                > > iązek bez perspektyw.
                                                >
                                                > A moze brna,bo maja wyrazna zachete ze strony mezczyzny ? Nie pomyslales o tym
                                                > ?

Zachęta tych wolnych zazwyczaj jest większa. A jednak...
                                                Kobiety "lubią" być traktowane nieco protekcjonalnie. Nic tak nie jara kobiet( tylko się nie uczep, że nie wszystkich) jak brak zainteresowania ze strony mężczyzny. Prawdziwy czy dobrze udawany.
                                                • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 22:35

> A któż zrozumie kobietę

Ludzie sa rozni.Wole myslec o tym w ten sposob.
                                                  Zdanie "kobiety sa nieprzewidywalne" ma dla mnie znamiona performatywnosci. Zawsze sie wtedy zastanawiam, jak uboga trzeba miec wyobraznie,zeby jakiejs osobie przypisac cale instrumentarium stereotypow,rol spolecznych i oczekiwan zwiazanych z jej plcia...

> Kobiety "lubią" być traktowane nieco protekcjonalnie. Nic tak nie jara kobiet(
                                                  > tylko się nie uczep, że nie wszystkich) jak brak zainteresowania ze str
                                                  > ony mężczyzny. Prawdziwy czy dobrze udawany.

Z calym szacunkiem Kappa,ale dla mnie brak zainteresowania, to brak zainteresowania. Kropka. Sygnal dosc jednoznaczny.Czy,w zwiazku z tym nie poniosla Cie troszke fantazja ? ;-).
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 22:45
                                                    massaranduba napisała:

>
                                                    > > A któż zrozumie kobietę
                                                    >
                                                    > Ludzie sa rozni.Wole myslec o tym w ten sposob.

Założyłem, że jest to oczywiste.

> Z calym szacunkiem Kappa,ale dla mnie brak zainteresowania, to brak zainteresow
                                                    > ania. Kropka. Sygnal dosc jednoznaczny.Czy,w zwiazku z tym nie poniosla Cie tro
                                                    > szke fantazja ? ;-).

Ludzie sa rozni.Wole myslec o tym w ten sposob:)))
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 22:46
                                                    massaranduba napisała:

> Z calym szacunkiem Kappa,ale dla mnie brak zainteresowania, to brak zainteresow
                                                    > ania. Kropka. Sygnal dosc jednoznaczny.Czy,w zwiazku z tym nie poniosla Cie tro
                                                    > szke fantazja ? ;-).

Brak zainteresowania? To fantastyczny powód rozwinięcia uwodzicielskiej sieci. Pokażę mu, że już wkrótce nie tylko będzie mną zainteresowany ale też zakochany do obłędu.

PS Przepraszam, że się wtrącam w Waszą szalenie interesującą rozmowę.
                                                  • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 22:53
                                                    chwila.pl napisała:

> Brak zainteresowania? To fantastyczny powód rozwinięcia uwodzicielskiej sieci.
                                                    > Pokażę mu, że już wkrótce nie tylko będzie mną zainteresowany ale też zakochany
                                                    > do obłędu.

Z tym zakochaniem to uwazaj,bo moze sie okazac,ze ma w zanadrzu zone i czworke drobiazgu. I po co Ci taki klopot ? ;-)

> PS Przepraszam, że się wtrącam w Waszą szalenie interesującą rozmowę.

Nic nie szkodzi, wszelkie opinie mile widziane.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 22:58
                                                    massaranduba napisała:

> Z tym zakochaniem to uwazaj,bo moze sie okazac,ze ma w zanadrzu zone i czworke
                                                    > drobiazgu. I po co Ci taki klopot ? ;-)

Rozkocham go dla własnej satysfakcji. I rzucę, gdy tylko wyzna mi miłość. Przecież o to tylko chodziło.

• karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:22
                                                    Kobiety jakby czasem nie dostrzegają żon i dzieci mężczyzny ,który ich oczaruje. Zdarza się to nawet bardzo rozsądnym babkom.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:31
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Kobiety jakby czasem nie dostrzegają żon i dzieci mężczyzny ,który ich oczaruje
                                                    > . Zdarza się to nawet bardzo rozsądnym babkom.

To oczywiste. Obiektem ich zainteresowania jest mężczyzna, a nie jego żona czy dzieci.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:34
                                                    Masz rację i tym samym obaliłaś wszelkie stawiane przez Kappę tezy. Szkoda,gdyż trzymałem kciuki by wywiódł Was w pole.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:40
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Masz rację i tym samym obaliłaś wszelkie stawiane przez Kappę tezy. Szkoda,gdyż
                                                    > trzymałem kciuki by wywiódł Was w pole.

Ka_p_pa nas zaintrygował, no, przynajmniej mnie zaintrygował...
                                                    Wydaje mi się być prawdziwym mężczyzną, pełnym męskiego, twardego uroku, który mam nadzieję kiedyś skruszyć...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:44
                                                    Czy naprawdę musisz dokonać destrukcji tego co w nim najfajniejsze? Dla sportu to chcesz zrobić?
                                                    Nie będę Ci kibicował.

KAPPA-NIE DAJ SIĘ!
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 23:42
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Masz rację i tym samym obaliłaś wszelkie stawiane przez Kappę tezy. Szkoda,gdyż
                                                    > trzymałem kciuki by wywiódł Was w pole.

Hola, hola, mości panie. Takie coś zdarzyło się ostatnio jakiś rok temu.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:47
                                                    Co się zdarzyło jakiś rok temu?
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 23:59
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Co się zdarzyło jakiś rok temu?

Że ktoś obalił jakąś moją tezę.

Cytuj na co odpowiadasz, wątek się rozrósł, nie widać drzewka.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:08
                                                    Ok.
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 05.05.12, 23:02
                                                    chwila.pl napisała:

.
                                                    >
                                                    > Brak zainteresowania? To fantastyczny powód rozwinięcia uwodzicielskiej sieci.
                                                    > Pokażę mu, że już wkrótce nie tylko będzie mną zainteresowany ale też zakochany
                                                    > do obłędu.
                                                    >
                                                    > PS Przepraszam, że się wtrącam w Waszą szalenie interesującą rozmowę.

To ja chwilę pomilczę i posłucham kobiet:)
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:10

> To ja chwilę pomilczę i posłucham kobiet:)

Milczący mężczyzna, przysłuchujący się rozmowie kobiet...
                                                    To piękne. I intrygujące...
                                                  • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:14
                                                    chwila.pl napisała:

> Milczący mężczyzna, przysłuchujący się rozmowie kobiet...
                                                    > To piękne. I intrygujące...

A moze czas wybrac forum dla kameleonow ?
                                                    Przy tylu nickach to bardziej odpowiednie miejsce....

• chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:25
                                                    massaranduba napisała:

> A moze czas wybrac forum dla kameleonow ?
                                                    > Przy tylu nickach to bardziej odpowiednie miejsce....

Na forum dla kameleonów? Czy tam spotkam Ka_p_pę? Czy będę mogła toczyć z Nim interesującą rozmowę? Jeśli nie, to pozostanę tutaj.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:17
                                                    Też tu zerkam rozkosznie i zjadliwie.
                                                  • massaranduba Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:19
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Też tu zerkam rozkosznie i zjadliwie.

Jak jedwab ?
                                                    www.youtube.com/watch?v=-w8zSYNSo1E
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:24
                                                    Tak nie. Ale chciałbym.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:27
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Też tu zerkam rozkosznie i zjadliwie.

A co budzi Twoją zjadliwość?
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:28
                                                    Rozkosz tudzież głód. Sam nie wiem w jakiej kolejności i co bardziej.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:36
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Rozkosz tudzież głód. Sam nie wiem w jakiej kolejności i co bardziej.

Rozkosz tudzież głód budzi Twoją zjadliwość? Biedna Twoja kobieta. Daje Ci rozkosz, a Ty zamiast szczęścia odczuwasz zjadliwość? Chyba coś oszukujesz, albo kokietujesz...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:39
                                                    Mam prawo wyboru odpowiedzi?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:43
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Mam prawo wyboru odpowiedzi?

Ależ oczywiście. Chociaż i tak (chyba) znam odpowiedź. Kokietujesz, prawda?
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:45
                                                    Tak. A zgadniesz kogo?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:51
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Tak. A zgadniesz kogo?

Pewnie piękną kobietę. Życzę powodzenia.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:52
                                                    Pudło.Ha ha ha. Ale miło ,że mi sprzyjasz.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:56
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Pudło.Ha ha ha. Ale miło ,że mi sprzyjasz.

Kokietujesz starą, brzydką kobietę? W jakim celu? Majątkowym?

• karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:57
                                                    Ha ha ha . Drugie pudło.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:00
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Ha ha ha . Drugie pudło.

Tajemniczy jesteś jak ten sfinks...
                                                    Nie męcz mnie dłużej i powiedz, kogo tak kokietujesz? Ka_p_pę?
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:06
                                                    Trafiony -ZATOPIONY

I nawet mogę napisać więcej.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:09
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Trafiony -ZATOPIONY
                                                    >
                                                    > I nawet mogę napisać więcej.

Napisz, proszę. To niezwykle interesujące.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:11
                                                    Staję z Tobą w szranki kto poderwie Kappę skuteczniej. Wchodzisz?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:14
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Staję z Tobą w szranki kto poderwie Kappę skuteczniej. Wchodzisz?

Przy Tobie nie mam szans. Zbyt silna konkurencja...
                                                    Trudno, popłaczę sobie w kąciku...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:18
                                                    Dostałem spazmatycznego ataku śmiechu. Rewelacyjny masaż przepony mi zafundowałaś.

Szkoda,że Kappa może poczuć się przedmiotowo. SORRY KAPPA.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:24
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Dostałem spazmatycznego ataku śmiechu. Rewelacyjny masaż przepony mi zafundował
                                                    > aś.

Staram się jak mogę...
                                                    >
                                                    > Szkoda,że Kappa może poczuć się przedmiotowo. SORRY KAPPA.

Przedmiotowo? Obiekt uczuć obydwu płci może czuć się niekomfortowo?
                                                    Przeciwnie, pewnie dumny jest jak paw i rozpina piękny ogon, a poprawniej mówiąc tren, w falujący, czarodziejski pióropusz...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:26
                                                    Użyj jeszcze onomatopei i mamy jak w banku,że Kappa nas zabije.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:30
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Użyj jeszcze onomatopei i mamy jak w banku,że Kappa nas zabije.

Czemu tak się boisz Ka_p_py? Przecież to miły, sympatyczny mężczyzna.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:35
                                                    Ale mężczyzna. I wcale bym się nie zdziwił gdyby pogroził nam palcem.
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 06.05.12, 00:18
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Staję z Tobą w szranki kto poderwie Kappę skuteczniej. Wchodzisz?

Masz problemy z identyfikacją płciową, moją lub swoją??
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:23

> karkowiak2plus napisał:
                                                    >
                                                    > > Staję z Tobą w szranki kto poderwie Kappę skuteczniej. Wchodzisz?
                                                    >
                                                    > Masz problemy z identyfikacją płciową, moją lub swoją??

Płeć jest drugorzędna. Postawiłeś tezę o braku obrączki na palcu . Ja jej nie noszę i jestem mężczyzną. HAhaha
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 06.05.12, 00:32
                                                    karkowiak2plus napisał:

>
                                                    > > karkowiak2plus napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Staję z Tobą w szranki kto poderwie Kappę skuteczniej. Wchodzisz?
                                                    > >
                                                    > > Masz problemy z identyfikacją płciową, moją lub swoją??
                                                    >
                                                    > Płeć jest drugorzędna. Postawiłeś tezę o braku obrączki na palcu . Ja jej nie n
                                                    > oszę i jestem mężczyzną. HAhaha

Postawiłem jednoznaczną tezę o wpływie na kobiety obecności obrączki na palcu mężczyzny.
                                                    Postawiłem też tezę, o braku takiego wpływu w odwrotnym układzie, co nie jest całkiem zgodne z rzeczywistością- obrączka na palcu kobiety zniechęca mężczyzn. Jak widzisz, płeć ma tu znaczenie decydujące.
                                                    Wpływ obrączki na palcu mężczyzny na mężczyzn jest mi nieznany i całkowicie obojętny. Nawet nie chce mi się rozpisywać możliwych konfiguracji.
                                                    A na dziś- dobranoc.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:38
                                                    Szufla Kappa.
                                                  • Gość: ka_p_pa Re: sprawdzałeś? IP: *.interwan.pl 06.05.12, 00:02
                                                    chwila.pl napisała:

>
                                                    > > Pudło.Ha ha ha. Ale miło ,że mi sprzyjasz.
                                                    >
                                                    > Kokietujesz starą, brzydką kobietę? W jakim celu? Majątkowym?

Intelekt też jest urodą kobiety.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:05

> Intelekt też jest urodą kobiety.

Czasami piękne kobiety mają też błyskotliwy umysł.
                                                    I takie zasługują na Karkowiaka.

• karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:15
                                                    A Karkowiak na jakie zasługuje?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:18
                                                    karkowiak2plus napisał:

> A Karkowiak na jakie zasługuje?

Piękne, mądre, zadbane, kochające, troskliwe, błyskotliwe,...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:24
                                                    Sześć kobiet? To pachnie haremem. Nie podołam. Jedna stanowczo wystarczy. Zaręczam Ci.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:13

> chwila.pl napisała:
                                                    >
                                                    > > karkowiak2plus napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Pudło.Ha ha ha. Ale miło ,że mi sprzyjasz.
                                                    > >
                                                    > > Kokietujesz starą, brzydką kobietę? W jakim celu? Majątkowym?
                                                    >
                                                    > Intelekt też jest urodą kobiety.

Bezapelacyjnie. To największa jej uroda.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:42
                                                    Dlaczego nie zapytałaś co usypia moją rozkosz?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:45
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Dlaczego nie zapytałaś co usypia moją rozkosz?

To bardzo intymne pytanie, więc nie śmiałam zapytać wprost. Przecież się jeszcze nie znamy...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:46
                                                    Tak Ci się tylko wydaje.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:53
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Tak Ci się tylko wydaje.

Znowu kokietujesz? Tym razem mnie?
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:56
                                                    Analityczna bestia.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:57
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Analityczna bestia.

Kto?
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 05.05.12, 23:59
                                                    No przecież nie ja.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:02
                                                    karkowiak2plus napisał:

> No przecież nie ja.

Nie doceniasz się. To błąd.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:05
                                                    Wolę jak inni mnie doceniają.
                                                    Wiem,że to paskudna wada.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:07
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Wolę jak inni mnie doceniają.
                                                    > Wiem,że to paskudna wada.

To nie wada. Jesteś po prostu skromny, a to zaleta nie do przecenienia.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:09
                                                    Pudło. Jestem egoistycznym egocentrykiem. Ale za sam fakt napisania takiej bredni jestem w stanie Cię ponosić na rękach.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:17
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Pudło. Jestem egoistycznym egocentrykiem. Ale za sam fakt napisania takiej bred
                                                    > ni jestem w stanie Cię ponosić na rękach.

Będę bardzo szczęśliwa...
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:20
                                                    A ja?
                                                    Podołam?

ps. Wiem,że nie powinienem zadawać tego pytania publicznie,ale osobiście nie potrafię.
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:26
                                                    karkowiak2plus napisał:

> A ja?
                                                    > Podołam?

Z pewnością. Ważę 54 kg.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:30
                                                    Teraz to i Kappa by Cię chciał ponosić. A obiecasz,że nie przytyjesz?
                                                  • chwila.pl Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:34
                                                    karkowiak2plus napisał:

> Teraz to i Kappa by Cię chciał ponosić. A obiecasz,że nie przytyjesz?

Obiecuję.
                                                    Późno już, dziękuję Ci za miłą rozmowę. Dobranoc.
                                                  • karkowiak2plus Re: sprawdzałeś? 06.05.12, 00:36
                                                    Kolorowych snów o Kappie.
                                                  • karkowiak2plus To był post wagi piórkowej 06.05.12, 00:33
                                                    chwila.pl napisała:

>
                                                    > > A ja?
                                                    > > Podołam?
                                                    >
                                                    > Z pewnością. Ważę 54 kg.

Nic dodać -nic ująć
    • Gość: 397 kropek Trzysta dziewięćdziesiąt siedem kropek IP: 66.90.73.* 04.05.12, 13:22
      ...........................................................................................................................................................
      ...........................................................................................................................................................
      .......................................................................................
    • massaranduba Re: obraczka na lewej rece 04.05.12, 17:47
      Obraczka? To cos takiego jeszcze istnieje ? Dobrze,ze mi przypomniales, moze wloze za trzy tygodnie jak bede swietowac dwudziesta rocznice slubu, mezowi bedzie milo ;-)
      • voxave Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 06:40
        Obrączki nie nosze od lat-----męzowi frezerowi w pracy behapy zabraniały w czasie pracy noszenie obraczki---trzymał w pracy w biurku i czasami zapominał nałozyc i wracal do domu bez niej.
        To ja tez zdjęłam :)
        Potem podarowaliśmy komplet swoich obraczek jego braciszkowi, bo biedny był,a żenic sie musiał.
        I taka oto historia tych złotych kółeczek.
        • narfi Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 07:10
          No wiesz ,tak sobie oddac te zlote koleczka.Zadnego sentymentu?Jak moglas:)
          Ja swoja,od rozwodu, uzywam jako kolko do kluczy .Moja ex,jak czasami sie zobaczymy,strasznie sie wqrwia :D
          • karbat Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 11:09
            obraczka na lewej rece , na prawej rece ... , w jakim celu, po co, trzeba/nalezy nosic obraczke ... nie bardzo rozumiem .
            ten symbol ma cos symbolizowac ... podpieranie sie symbolami, kawalkiem metalu ,
            kto lubi , chce niech sobie ja zaklada, nosi .

niemniej ... nie ma nic bardziej groteskowego jak przyozdabianie brzydkich rak ,
            ladne rece nie potrzebuja ozdob.

• voxave Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 11:58
            narfi napisał:

> No wiesz ,tak sobie oddac te zlote koleczka.Zadnego sentymentu?Jak moglas:)
            > Ja swoja,od rozwodu, uzywam jako kolko do kluczy .Moja ex,jak czasami sie zobac
            > zymy,strasznie sie wqrwia :D

W temacie małżeńśtwo nie mam sentymentów :(
            • dunajec1 Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 14:17
              Obraczka, mnie sie to kojarzy ze znakami drogowymi, mianowicie znaki zakazu bo okragle, a wiec zakaz ruchu po moim brzuchu.
              A ja obraczke nosilem dlugo, jeszcze na drugi dzien po slubie mialem , i to wszystko.
    • andrzej256 zawsze mozna przelozyc na penisa 05.05.12, 18:09
      sadman666.3 napisał:

> co o tym myslicie w tym temacie? w polsce jest co prawda zwyczaj noszenia obrac
      > zki na prawej rece,a w anglii jest zwyczaj noszenia na lewej rece.
      > osobiscie chcialbym ja nosic na lewej rece ale nie chce byc osadzony zle.
      > u nas na lewej rece nosza obraczke wdowcy.

Zawsze mozna przelozyc na penisa, wtedy zniknie problem lewa i prawa, no chyba, ze masz zdwojenie pracia, ale to bardzo rzadka wada, poza tym nawet wtedy mozesz miec pracie gorne i dolne, a nie lewe i prawe..
      • massaranduba Re: zawsze mozna przelozyc na penisa 05.05.12, 18:45
        andrzej256 napisał:

> Zawsze mozna przelozyc na penisa, wtedy zniknie problem

Jaja sobie robisz,a widac chlopak naprawde ma problem ;-)
        • andrzej256 pod obraczka rozwijaja sie bakterie 05.05.12, 23:55
          massaranduba napisała:

> andrzej256 napisał:
          >
          > > Zawsze mozna przelozyc na penisa, wtedy zniknie problem
          >
          > Jaja sobie robisz,a widac chlopak naprawde ma problem ;-)

To jest problem niezwykle powazny! Dlatego wymaga niekonwencjonalnych rozwiazan. Obraczke mozna tez calkiem sciagnac, przeciez pod nie rozwijaja sie tylko bakterie.
      • Gość: ka_p_pa wieloprącie IP: *.interwan.pl 05.05.12, 19:49
        Rozmowa o wieloprąciu :

-zawsze śmieję się, gdy spoglądam na dwa moje prącia
        - masz dwa prącia??
        - mam trzy, ale tylko dwa są śmieszne

A na marginesie- co to za prącie, na które zmieści się obrączka?
        • andrzej256 Re: wieloprącie 06.05.12, 00:01

> Rozmowa o wieloprąciu :
          >
          > -zawsze śmieję się, gdy spoglądam na dwa moje prącia
          > - masz dwa prącia??
          > - mam trzy, ale tylko dwa są śmieszne
          >
          > A na marginesie- co to za prącie, na które zmieści się obrączka?

Podobno wazna sprawnosc, a nie rozmiar. Albowiem nawet najwieksze, nawet takie na ktore wejdzie tylko opona samochodowa :) na nic sie zda, jesli sie nie wzwiedzie...
          • Gość: ka_p_pa Re: wieloprącie IP: *.interwan.pl 06.05.12, 00:04
            andrzej256 napisał:

>
            > > Rozmowa o wieloprąciu :
            > >
            > > -zawsze śmieję się, gdy spoglądam na dwa moje prącia
            > > - masz dwa prącia??
            > > - mam trzy, ale tylko dwa są śmieszne
            > >
            > > A na marginesie- co to za prącie, na które zmieści się obrączka?
            >
            > Podobno wazna sprawnosc, a nie rozmiar.

No ale obrączkę??
            • andrzej256 Re: wieloprącie 06.05.12, 00:33

> andrzej256 napisał:
              >
              > > Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
              > >
              > > > Rozmowa o wieloprąciu :
              > > >
              > > > -zawsze śmieję się, gdy spoglądam na dwa moje prącia
              > > > - masz dwa prącia??
              > > > - mam trzy, ale tylko dwa są śmieszne
              > > >
              > > > A na marginesie- co to za prącie, na które zmieści się obrączka?
              > >
              > > Podobno wazna sprawnosc, a nie rozmiar.
              >
              > No ale obrączkę??

Zalezy przecie jakie ma paluchy!
    • znj2 Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 20:30
      Od pierwszego dnia noszę obrączkę na lewej ręce. Uważam, że tak powinno być, gdyż jest to strona gdzie bije serce.
      • massaranduba Re: obraczka na lewej rece 05.05.12, 20:34
        znj2 napisała:

> Od pierwszego dnia noszę obrączkę na lewej ręce. Uważam, że tak powinno być, gd
        > yż jest to strona gdzie bije serce.

A jaki jest zwiazek obraczki z sercem ?
        • karbat Re: obraczka na lewej rece 06.05.12, 10:06
          massaranduba napisała:
          > znj2 napisała:

> > Od pierwszego dnia noszę obrączkę na lewej ręce. Uważam, że tak powinno b
          > yć, gdyż jest to strona gdzie bije serce.

> A jaki jest zwiazek obraczki z sercem ?

mniemanologiczno-wyobrazeniowy, - kwestia wiary i wyobrazni / albo odwrotnie /.

• Gość: zygzag Re: obraczka na lewej rece IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.12, 12:21
      a ja mysle ze nos na ktorej chcesz - ja wyszlam za maz w usa i nosze na lewej. jak przyjezdzam w odwiedziny do rodzicow, do polski to sasiedzi zlosliwie komentuja ze sie pewnie rozwiodlam bo nosze na lewej. jakbym nosila na prawej to pewnie mowiliby ze sie rozwiodlam i zeby zatuszowac to nosze obraczke jak gdyby nigdy nic. dlatego nie ogladaj sie na to co ludzie pomysla.
      co do tych dumnych zonkosiow rwiacych na obraczke - powodzenia. takie kobiety sa zazwyczaj niezrownowazone emocjonalnie z powaznymi problemami psychicznymi. chyba pamietacie fatalne zauroczenie z glenn close? ten sam typ.
    • ultimate.strike Re: obraczka na lewej rece 27.08.12, 07:42
      > u nas na lewej rece nosza obraczke wdowcy.

Ja słyszałem, że geje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka