Dodaj do ulubionych

Brawo Santa Mocica

14.07.12, 06:03
Jeśli palenie tytoniu jest szkodliwe, to należy całkowicie z nim skończyć.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12127313,Kalifornia__zakaz_palenia_rozciagniety_na_prywatne.html
Obserwuj wątek
    • przestrzep To chyba bez sensu, ale powinien byc zakaz palenia 14.07.12, 07:31
      aborcyjnokoncepcyjnalustracja napisała:

> Jeśli palenie tytoniu jest szkodliwe, to należy całkowicie z nim skończyć.
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12127313,Kalifornia__zakaz_palenia_rozciagniety_na_prywatne.html

To chyba bez sensu, ale powinien byc zakaz palenia przy dzieciach - obojetnie czy w pomieszczeniach prywatnych czy nieprywatnych. Poza tym w ogole lepiej wprowadzic zakaz produkcji i dystrybucji tytoniu.
      • andrzej.sawa Re: To chyba bez sensu, ale powinien byc zakaz pa 14.07.12, 07:48
        Oj,święta naiwności,zacznij myśleć,a nie powtarzać spalone komunały.

Zabrania się zabraniać.
        • misiu-jeden Re: To chyba bez sensu, ale powinien byc zakaz pa 14.07.12, 10:24
          andrzej.sawa napisał:

> Oj,święta naiwności,zacznij myśleć,a nie powtarzać spalone komunały.

A ty, gdy zostaniesz prezydentem, zechcesz pewnie wprowadzić nakaz palenia przy dzieciach?
    • misiu-jeden Re: Brawo Santa Mocica 14.07.12, 10:21
      narfi napisał:

> Pisze sie Santa Macica :D

Albo Marica ;)

> ....no ale czego mozna wymagac od oglupionych glodem vege-przyglupow :D

Powiedział już ci dzisiaj ktoś, że jesteś prymitywnym chamem?

• kalllka Re: Brawo Santa Klaus 14.07.12, 10:31
      oj oj narwij_przypal,

nie deklinuj sie tak w antyweganizmie bo jednosladem podazasz,,, na Kowno!
    • mjot1 Re: Brawo Santa Mocica 14.07.12, 10:50
      Znaczy w postępie geometrycznym walniętych przybywa…
      • kosmopolitesionbut O co ci idzie? 14.07.12, 10:54
        mjot1 napisał:

> Znaczy w postępie geometrycznym walniętych przybywa…

A czemu to tak jest?
        O co ci idzie?
        Maja palić, czy nie?
      • narfi Re: Brawo Santa Mocica 14.07.12, 10:59
        ...a co dziwi Cie to?
        Amerykanie nie pala, zdrowo sie odzywiaja,wegan i innych swirow tam co niemiara,ale za to
        konsumpcja narkotykow najwyzsza od dwudziestu lat.
        www.msnbc.msn.com/id/39200536/ns/health-addictions/t/illegal-drug-use-higher-nearly-decade-report-finds/#.UAIU6ZFlBkg
      • kalllka Re: Brawo Santa Mocica 14.07.12, 11:02
        tych co pod murem moze i algebraicznie przybywa pokotem.
        ja jednak pomyslalabym o tamtych co pod ziemia trzeszcza 'algorytmem'
    • granatowy.granat Palenie tytoniu 14.07.12, 11:35
      Palacze powinni korzystać tylko z palarni, z miejsc specjalnie do tego przeznaczonych, wietrzonych, odkażanych i oczywiście płatnych.
    • pinkink3 prawo do czystego powietrza 14.07.12, 19:15
      Te 'budynki wielorodzinne' to tzw. apartments, czyli z reguly wynajmowane, a nie wykupywane na wlasnosc. Zamieszkale najczesciej przez mniej majetnych. Mieszkanie, w ktorym poprzedni lokator palil, nie sprzedaje sie latwo [brzydki zapach w scianach], a tu chodzi jednak o dosc spore pieniadze.

Nikt nie ingeruje w to co kto robi w swoim domu, oczywiscie, bo na to nie pozwala prawo.
      Prawda jest, ze palacych sie nie widzi. Zupelnie. Ostatnio widzialam palacego chyba z kilka miesiecy temu. Byl to robotnik budowlany, Rosjanin, ktory kladl mi kafle. Wychodzil do swego trucka i robil to troche po kryjomu.
      Mnie to akurat nie przeszkadzalo, bo sama kiedys palilam, ale jego boss, Amerykanin, uprzedzil mnie przed robota, ze moze mi wyslac zdolnego kafelkarza, ale on, niestety, pali (!).
      Mimo to go zaakceptowalam;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka