Dodaj do ulubionych

najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg Was

• nowa_nudziara Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 28.08.12, 10:37
      Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma. A tak na poważnie, tam gdzie będziemy się czuli dobrze, tam może być nasz dom. Mogłabym mieszkać np. w Chorwacji, bo ciepło, słonecznie i są rejony gdzie nie pada śnieg. Kocham ciepło,nie nawidzę zimy dlatego Chorwacja by mi odpowiadała.Podoba mi się także Warszawa- mimo,że pada śnieg. Ale najważniejsze uważam jest zdrowie,reszta z naszą pomocą może zawsze być zrealizowana.
    • przestrzep Francja 30.08.12, 00:58
      marnamania napisała:

> mam na myśli wszelkie możliwe aspekty;)

Francja - "wszystkich druga ojczyzna", nic tam nie jest idealne ale wszystko wystarczajaco dobre - klimat, radosc zycia, poziom zycia itp., itd... Nie widze zadnych powaznych minusow zycia we Francji, a takie minusy znalezc mozna bez problemu w innych krajach.
      Drugi ciekawy kraj do zycia wg mnie to Australia, no ale to nie Europa, duzym minusem moze tu byc duza odleglosc do Polski.
      • 8ar8ara Re: Francja 23.10.12, 15:36
        przestrzep napisał:

> marnamania napisała:
        >
        > > mam na myśli wszelkie możliwe aspekty;)
        >
        > Francja - "wszystkich druga ojczyzna", nic tam nie jest idealne ale wszystko wy
        > starczajaco dobre - klimat, radosc zycia, poziom zycia itp., itd... Nie widze z
        > adnych powaznych minusow zycia we Francji, a takie minusy znalezc mozna bez pro
        > blemu w innych krajach.
        > Drugi ciekawy kraj do zycia wg mnie to Australia, no ale to nie Europa, duzym m
        > inusem moze tu byc duza odleglosc do Polski.

A Hiszpania?
    • marnamania dziwna dyskusja się wywiązała... 03.09.12, 12:39
      niektórzy moje pytanie uznali za krytykę Polski, inni potraktowali jako pretekst do dziwnych dyskusji. a pytanie było całkiem niewinne... dziękuję za wszystkie normalne odpowiedzi
    • izyrider Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 26.05.13, 16:21
      najlepszym krajem jest taki ktory daje najwieksze mozliwosci zrealizowania osobistych celow .. te trzeba miec i widziec jak je osiagnac.. to moze byc maroko.canada, ghana w afryce w Polsce tez mozna osiagnac to co sie zamierza .. wszedzie trzeba tez umiec wiecej niz wiedziec - to warunek !! ... sorry ,es tut mir Leid,mi dispiache, mibell aji.. - to dla jelopow na poczatek
    • aborcjonista Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 27.05.13, 08:51

• Gość: Ciec Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 27.05.13, 22:49
      Szwecja (przynajmniej do maja tego roku)
    • mila2712 Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 27.05.13, 22:55
      nie ma jednego idelanego miejsca...
      przy odrobinie szczęścia i ciężkiej pracy wszędzie można osiągnąć sukces
    • Gość: PIN_i_zielony Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 08:26
      Holandia, a konkretnie Amsterdam.
    • Gość: smok Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.jjs.pl 28.05.13, 08:46
      Nowa Zelandia:))
      • dradam121 Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 29.05.13, 09:05
        forum.gazeta.pl/forum/w,209,72654180,72654180.html?v=2&f=209&w=72654180&a=72654180&wv.x=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka