Dodaj do ulubionych

dyskusja w TOK FM u Paradowskiej

19.07.12, 12:08
dziś rano posłuchałem sobie dyskusji w radiu TOK FM. prowadziła je niejaka Janina Paradowska.
ostatni kwadrans poświecono tzw aferze taśmowej w PSL. sprostowano że to nie taśmowa a nagraniowa bo dziś magnetofonów się juz nie używa. Ok ale Paradowska najpierw prosiła o zabranie w dyskusji Radosława Markowskiego po czym gdy ten zaczął mówić ta dalej ciągnęła swój wywód skutecznie go zakrzykując i tak przez dobre dwie minuty jak nie dłużej. w rezultacie nie usłyszałem tego co miał do powiedzenia Markowski. A swoją droga ta dyskusja była teatralizowana bo gościli tam sami swoi tj Wprost TVN i ten Markowski który tez można by do tych mediów przypisać pod wzgl ideowym. Po co te stwarzanie pozorów dyskusji skoro wszyscy tam z grubsza myślą to samo? Poza tym dlaczego Paradowska nie dała dojść do głosu Markowskiemu? swoim komentarzem skutecznie go zagłuszyła. To jest niedopuszczalne!w Radiu Maryja coś takiego jest nie do pomyślenia by kilka osób mówiło równocześnie. To kakofonia i hałas któremu niczemu nie służy. gdzie tu salonowy savoir vivre?
Więcej już nie będę słuchać tej audycji z udziałem tej pani!
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:22
      Markowski to prawicowiec więc to nie była dyskusja samych swoich. Dyskusje samych swoich to masz u Ziemkiewicza albo w tv trwam.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:39
        Radosław Markowski to prawicowiec? co najwyżej stanowiący prawa flankę PO jak Gowin
        • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:44
          Nie, to prawicowiec.
        • migreniasta Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:44
          Oszoł a co trzeba zrobić byś tytułował kogoś przez "niejaka"?
          Czy ja jestem niejaka migreniasta czy tylko migreniasta?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:52
            Pani Paradowska to znana publicystka skrajnie lewicowa podobnie jak Monika Olejnik. Obie ubliżają jak mogą szeroko rozumianej prawicy czy po prostu katolikom, konserwatystom
            • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:53
              Katolicy to nie prawica, prawica to moralność a tej katolicyzm jest amoralny.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:55
                nie bedzie mnie lewak pouczał co jest moralne a co nie jest!
                • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 12:59
                  Dlaczego więc słuchasz biskupów?
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 13:18
                    bo biskupi (większość)to ludzie prawi
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 13:20
                      Nie, to ludzie amoralni a więc nie-prawi.
    • billy.the.kid Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 13:32
      bo rydzola zapraszała -ale nie chciaqł przyjść.
    • Gość: Talmud Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.07.12, 18:19
      >Po co te stwarzanie pozorów dyskusji skoro wszyscy t
      > am z grubsza myślą to samo?

Właśnie dla pozorów pluralizmu... Jutro będzie to samo (Żakowski i ferajna)
      • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 20.07.12, 08:35
        A mogłoby być pluralistycznie jak u Ziemkiewicza: Wildstein, Janecki, Lichocka i Skwieciński. Na dodatek naukowy glos prof. Krasnodębskiego lub dr Fedyszak-Radziejowskiej.
        • Gość: Talmud Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.07.12, 09:09
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> A mogłoby być pluralistycznie jak u Ziemkiewicza

To ciekawe , że standardem i wzorcem dziennikarstwa jest dla Ciebie Ziemkiewicz :)
          • obraza.uczuc.religijnych Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 20.07.12, 09:25
            Udowodnij mg, że to dla mnie wzorzec.
    • voxave Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 19.07.12, 18:27
      Oszoł---w Radiu Maryja dyskutanta sie po prostu wyłącza---nie ma go na antenie:)
      • oszolom-z-radia-maryja Re: dyskusja w TOK FM u Paradowskiej 20.07.12, 11:03
        a wtok FM w ogóle nie udostępnia się telefonu do słuchaczy tylko karze im sie nagrywać na sekretarkę lub maile wysyłać.By redakcja miała czas na usunięcie tych nieprawomyślnych głosów czy wpisów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka