zofiakatoliczka 05.09.12, 23:22 Moda ktura przyszła do nas z The USA to rings czystosci co o nich uwazacie I think that to jest bardzo good idea aby zapewnic children boze life Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rossdarty Małe sprostowanie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.09.12, 00:06 "Moda" ta nie przyszła z USA, a od społeczeństwa które USA tworzyło. Pierścień Claddagh Na marginesie: W jakiej dziedzinie jesteś profesorem?Bo na pewno nie w historii... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 05:05 Zofijo---z nudów i nadmiaru pożywienia różne zbędne głupoty przychodzą ludziom do głowy.A tak naprawdę jest to mało szkodliwe zjawisko dla społeczeństwa w porównaniu z innymi modami przychodzącymi do nas z twojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 08:10 no i co? z takim ringsem tp już myć sie nie trza???? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 08:52 billy.the.kid napisał: > no i co? z takim ringsem tp już myć sie nie trza???? Nie dość, że nie trza, ale wręcz mycie jest niewskazane. To bezmyślne marnowanie wody - wszak po umyciu, za chwilę znowu przyczepią ci się [z otoczenia] jakieś drobiny:P Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 09:08 A kto by tam, panie doktorze, takie świństwa mył... Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 10:57 Najwincyj zla evil do do POland comes from Zachodnia europa hollandia i inne francja Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Małe sprostowanie 06.09.12, 09:42 To chyba o to chodzi. W wolnym tlumaczeniu oznacza to, nie bzykam sie przed slubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 06.09.12, 08:58 Tak, wzmagają erekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 01:13 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Tak, wzmagają erekcję, ołówka--nie należy kupować kota w worku---każda madra kobietka sprawdza czym dysponuje przyszły ukochany aby nie byc po ślubie rozczarowaną osobą. Ten kit wymyślili mężczyźni aby podstepnie sprzedawać kit. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 15:43 Stosunki before malzenstwo to grzech Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 09:08 Ja i muj hasbend mamy pas cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: Tzn takie na fiuta? 06.09.12, 09:29 ....na fiuta tyz :) waynesword.palomar.edu/psgourd1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Tzn takie na fiuta? 06.09.12, 10:59 Mnie zawsze szokuje jak mozan byc taki prostak jak you Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Tzn takie na fiuta? 06.09.12, 11:28 To ty Zofijo masz fiuta? bling, dostales pikczers? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Tzn takie na fiuta? 06.09.12, 21:59 Oh my GOD jaki ty prostak cham straszne mnie sie w head nie miesci mimo ze ja wieele widziala jak mozna sie tak zachowywac miej godnosc and rozum czlowieka boy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty ring to ring... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.09.12, 22:33 W oryginalnym opakowaniu chociaż masz pewność że nikt przed Toba nie uzywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.12, 09:21 Przeciez to atrybut belzebuba Zosienko z Szikago: de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Buffy-de.svg&filetimestamp=20110311211110 Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 11:07 Zofjo, ja nie używam penis rings. My bishops buława jest strong bez pierścień i potrafi dać twojej peach dużo soku. A jak obawiasz się pregnancy to możemy robic to po bożemu ie analnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 22:00 Z takimi propozycjami to ty lec do swojego biedronai czy jak mu tam zenada Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 22:07 w mojej parish mój ksiądz stosował penis rings i był zadowolony as well as parafianki. To on mi ten idea podsunał. Cause nie ma sin wtedy jak jest anal intercourse. zofjo zróbmy to first a potem się zobaczy. przeciez ty love me Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 22:17 You za small child for me jestes Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 22:27 ale mam big cojones i umiem pieścić takie gorgeus kobieta jak ty zofjo. Lets go wild Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 03:05 Pamietaj Zofijo: male drzewo w korzen rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 15:45 I am zezenowana waszem poziomem intelektualnym u mnie w The UASA ty wy bysta nsjwyzej psioe gowna zbierali Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 08.09.12, 14:46 my w juesej na moim university robić risercz na subject takim jak ty dear zofjo. Badamy szybkość zbierania psiego shit ze street. Podobno polaki better niż mexicans shit. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 06.09.12, 22:13 zocha , ja stawiam kabały. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 01:19 Zofijo----widzisz jak ludkowie forumowi bawią sie setnie twoim kosztem ?Jeszcze tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 05:40 małe drzewo-duży korzeń chcesz poruchorać-to się ożeń. Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 07:02 Zocha-katoliczka, Little prick czy smelly peachka ? Zagadka to nienowa. Po odpowiedz - do Jackowa. www.joemonster.org/art/11460/Z_wizyta_w_polskim_Jackowie Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 15:47 Ja jestem jak piersi chrzescijanie ich terz nordowano wysmiewano ale kot ostatecznie wygral nawet lza mi nie spadnie jak widze jak was devils w hell smolo podlewajo Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 07:03 Jakaś bzdurna nowinka. Nie wierzę, żeby jakiś ring mógł zastąpić normalny prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 23:39 Thanks temu ring twoje children nie bedo wspolzyc before slub Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 07.09.12, 08:50 nie, ale czyste majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jeden Co z tego? 07.09.12, 09:44 Co z tego, że noszą "pierścienie czystości", skoro zjadają zwłoki zakatrupionych zwierząt? Jedząc mięso, popierają okrucieństwo i w żaden sposób nie są "czyści". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak over all Re: Co z tego? IP: *.versanet.de 07.09.12, 12:13 misiu_jeden napisał: > Co z tego, że noszą "pierścienie czystości", skoro zjadają zwłoki zakatrupionyc > h zwierząt? > Jedząc mięso, popierają okrucieństwo i w żaden sposób nie są "czyści". Bardzo konstruktywna filozofia! Kto bezmiesnie wychowany - ten czysty (wyborowy)! Witaj poniedzialku bezmiesny ...i wtorku...i srodo ...i tak dalej. A myc tez sie nie nalezy, bo i mydlo ze zwierzat - od czasu jak Zaklad Pogrzebowy na Brodnie zaprzestal produkcji mydla "7 kwiatow" - robio! To Polakowi pasuje - bo brud i zapach gnojowki, to typowe polskie flavories. No i jeszcze wodeczna kloaka z ryja! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Co z tego? 07.09.12, 15:48 pan Bog dal people zwierzeta we wladze wiec people mogo zabijac animals i jeh zjadac Odpowiedz Link Zgłoś
rex.veritas Re: Co z tego? 07.09.12, 15:53 zofiakatoliczka napisała: > pan Bog dal people zwierzeta we wladze wiec people mogo zabijac animals i jeh z > jadac Bóg dał ludziom w OPIEKĘ zwierzęta. Ludzie mają się zwierzętami OPIEKOWAĆ, a nie je męczyć i zjadać. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Co z tego? 07.09.12, 20:53 What taki pusty emopty ateusz kalwinj ak ty moze o tem wiedziec?????"???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 07.09.12, 22:34 To sie buy mlodemu czlowiekowi i wsadza na palec wtedu on wie ze Bog patrszy ze ma zachowac czystosc przezd malzensko Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 02:56 zofiakatoliczka napisała: > To sie buy mlodemu czlowiekowi i wsadza na palec wtedu on wie ze Bog patrszy ze > ma zachowac czystosc przezd malzensko Na palec? Jakby młodemu człowiekowi wsadzić na co innego, to może by zachował dziewictwo do ślubu jeśli zdjąć by nie mógł. Tylko kto by mu ten pierścień zdjął po ślubie? Chirurg? A czystość to się zachować nie da. Człowiek się poci i jest brudny. Czystość trzeba utrzymywać często się myjąc. S. Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 11:12 snajper55 napisał: > Czystość trzeba utrzymywać często się myjąc. NIe dotyczy to katolikow, oni sa inni. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 13:04 6burakow napisał: > snajper55 napisał: > > > Czystość trzeba utrzymywać często się myjąc. > > NIe dotyczy to katolikow, oni sa inni. Pod tym względem są tacy sami. Od niemytego katolika po tygodniu będzie śmierdzieć, choćby nie wiem jak starał się czystość zachować. S. Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 13:28 snajper55 napisał: > Od niemytego katolika po tygodniu będzie śmierdz > ieć, choćby nie wiem jak starał się czystość zachować. A od czego kadzidlo? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 16:10 Ot nimytego ateusa to za to cuchniee siarko alltime Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 19:11 od raxzu sie wykapalem. Co teraz zby zostac profesorem w Czikago? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 21:58 Na brud umyslowy to cinic help nie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do czego je się stosuje? 10.09.12, 11:59 zofiakatoliczka napisała: > Ot nimytego ateusa to za to cuchniee siarko alltime Siarką to jedzie od teistów szatanów. Bo chyba nie powiesz, że szatan nie wierzy w istnienie Boga? S. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 12:43 Po wedding tez mozna nosic aby nie zdradzac swojej wife Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do czego je się stosuje? 08.09.12, 13:05 zofiakatoliczka napisała: > Po wedding tez mozna nosic aby nie zdradzac swojej wife A, to pas cnoty masz na myśli. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 16:09 Od kiedy to husband nosi wear paasd cboyuty Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 22:16 zofiakatoliczka napisała: > Od kiedy to husband nosi wear paasd cboyuty Od kiedy nie chce zdradzać żony? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Do czego je się stosuje? IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 08.09.12, 14:34 Ja tam wole po kablu a nie jakieś wife. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: Do czego je się stosuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 07:06 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Ja tam wole po kablu a nie jakieś wife. Jak wife dobrze kabla pociongnie, to ring czystości potrzebny nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do czego je się stosuje? IP: *.static.espol.com.pl 08.09.12, 16:02 zofiakatoliczka napisała: > To sie buy mlodemu czlowiekowi i wsadza na palec wtedu on wie ze Bog patrszy ze > ma zachowac czystosc przezd malzensko Ten pierścień chyba ma inne zastosowanie? ,bo większość panien młodych idąc do ślubu kościelnego jest w zaawansowanej ciąży:)lub też ślub jednocześnie z chrztem dziecka:) Zofio, w kwestii formalnej: tożsamość znaczeniowa "czystości" i "dziewictwa" (nie tylko w odniesieniu żeńskim), funkcjonowała długo przed chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyzosia Re: Do czego je się stosuje? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 08.09.12, 16:21 snajper55 napisał: > Od niemytego katolika po tygodniu będzie śmierdz > ieć, choćby nie wiem jak starał się czystość zachować. Natomiast smierdzacy niekatolicy beda "walczyc z dyskryminacja" jesli jakis katolik odwazy sie zatkac sobie nos. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Do czego je się stosuje? 09.09.12, 16:11 Oni tcgodzo w ciazy pregnant because nie nosili tych rings Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do czego je się stosuje? IP: *.static.espol.com.pl 10.09.12, 19:22 zofiakatoliczka napisała: > Oni tcgodzo w ciazy pregnant because nie nosili tych rings Mało wiesz;:)Sam widziałem,ze taki pierścień miała nawet do ślubu i 'brzuszek" też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyzosia Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.hsd1.ca.comcast.net 08.09.12, 16:25 >a jestem PROFESOREM od thirty years. Since kiedy professors are tak beznadziejnie shallow? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 09.09.12, 16:13 Dziewczyno ty jestres zalosnie prostaczka w twojej small head sie nie miesci ze ja siedze w The USA od 56 rok i przesionkmnela ja English Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 09.09.12, 16:23 Dlaczego każdy przebywający w USA jest idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyzosia Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.hsd1.ca.comcast.net 09.09.12, 19:13 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Dlaczego każdy przebywający w USA jest idiotą? Dlaczego kazdy idiota generalizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 07:19 Gość portalu: Antyzosia napisał(a): > Gość portalu: gonzo napisał(a): > > > Dlaczego każdy przebywający w USA jest idiotą? > > Dlaczego kazdy idiota generalizuje? Te 3% mądrzejszych mieści się w granicy błędu statystycznego, więc nie ma mowy o generalizowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 16:04 Za to oslow w POlnad jest 70% Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 09.09.12, 21:59 lepiej byc idiot niz tuskolizudupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak over all Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.versanet.de 09.09.12, 19:33 zofiakatoliczka napisała: > ze ja siedze w The USA od 56 rok i przesionkmnela ja English A za co ci taki wyrok dali? Za gadanie glupot, czy za wrodzony polski debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 09.09.12, 22:00 Ja uciekla przed stalinowcy w Poland ty szczyl z pieluch jestes to nie wies co to stalinism Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 01:02 Zofijo: w 56 to stalinizm sie skonczyl i przeszlismy do fazy dojrzalego socjalizmu. Po co uciekalas? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 16:05 Ja uciekala na poczotnek 56 rok bo juz ja nie mogla zyc dluzej w POland Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 21:56 I trzeba było do marca wytrzymać, niemądra ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.static.espol.com.pl 10.09.12, 19:11 Nie noszę.Jeśli już to musiałaby mi zakonnica "zawiązać":) Kiedyś czytałem ,że Britney Spears go nosiła Myślę ,że Britney to dobra reklama dla kościoła, na pewno zwiększyłaby popyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 20:25 Ta spears nie miaala Boga w sercu a ring nosila only by Katolicy buy jej plyty Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 20:08 Ja stosuję coś znacznie skuteczniejszego MYDŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 20:26 Z tego co ja widze to na rozum ci nic jus nie help. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 20:45 za to z tego, co ja widzę, twój umysł jest czysty i nie zmącony myślą, za dużo modlitwy, siostro, za dużo modlitwy, za mało radości! Spróbuj kiedyś seksu w celach innych niż rozrodczych,. może ci trochę powietrza zejdzie :D A mydła mimo wszystko używaj! Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci 10.09.12, 22:03 ja jus za old na stosunki jak nawet bym want to only z husband co by sin nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahahahahahuj gmp odpie... ci jusz na muzg IP: *.proxnetwork.com 10.09.12, 20:36 gmp a co to jezd? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: gmp odpie... ci jusz na muzg 10.09.12, 22:05 niech ktos kto ma w nazwie slowo h u j mnie nie pouca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samlanka Re: Czy stosujecie pierscienie czystosci IP: *.satfilm.net.pl 20.09.12, 11:19 Pierścienie czystości nic nie dają jeśli się nie wierzy, że to jest grzech. Moja Mama mogłaby mi takich pierścieni tonę założyć, a i tak nie zmieniłoby to momentu w którym rozpoczęłam życie seksualne. To zależy od tego w jakiej wierze się dziecko wychowuje i nad takimi rzeczami trzeba pracować od małego, a nie że jak osoba jest nastolatkiem to się im wtedy wpycha na palce pierścień i się myśli, że to wystarczy... Osobiście uważam, że nie warto kupować kota w worku, bo sex jest bardzo ważną częścią naszego życia (zwłaszcza jako para/małżeństwo) i jeśli jest słaby to czujemy się sfrustrowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newage Re: tak IP: *.pools.arcor-ip.net 20.09.12, 16:17 Kazdy moj kochanek naciaga 2 na penis. Kupuje u beate Uhse w onlajn szopie. Polecam pani profesor - w pani wieku moze dac 4 jak znajdzie pani chetnego laveraczego zycze bardzo shop.beate-uhse.com/?s2m_type=3&s2m_channel=319&s2m_campaign=Brand&gclid=CP2ZhOmrxLICFUXKtAodv2MAcA Odpowiedz Link Zgłoś