Dodaj do ulubionych

Wygrałam samochód!

26.10.12, 15:12
....No właśnie...spotkaliście kogoś kto wygrał coś wartościowego? Samochód? albo 50tys?..W radio zet często takie konkursy są i jak słyszę te okrzyki radości to zawsze się zastanawiam czy to nie kaczka:) No więc wracając do pytania..znacie szczęśliwców? I nie chodzi mi o takie historie pt...koleżanka mojej znajomej:) wygrała...Tylko o takie których byli świadkami. A może sami trafiliście szóstkę w LOTTO?
Zaspokoi ktoś moja ciekawość?
Dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Wygrałam samochód! 26.10.12, 15:28
      marny spam!
      • Gość: angel Re: Wygrałam samochód! IP: 62.22.15.* 26.10.12, 15:47
        Nie zwracaj uwagi na tego durnia , dla niego wszystko co odbiega od tematu
        cyt jego " pedalstwa" i "Lewactwa" jest spamem
    • matylda1001 Re: Wygrałam samochód! 26.10.12, 19:22
      Mój kolega wygrał "malucha". Oczywiście bardzo dawno temu. Znałam jeszcze takiego jednego malarza pokojowego, ktory malował nam mieszkanie jak byłam dzieckiem. Facet wygrał milion i gorzko tego żałował.
      • pannazmiasta Re: Wygrałam samochód! 29.10.12, 15:04
        Mój brat cioteczny też wygrała w lotto .Miał pecha trafił piątkę z wielooooooma wspólnikami:) Więc on sam dostał chyba 60tys..dawno to było i jeszcze wtedy nazywało się TOTO LOTEK...
        Nawet oglądając wczoraj jakieś show w tv namawiali nas na wysyłanie smsów bo można podobno wygrać 100tys?...Ludzie?! o co tu chodzi? Wiem! wiem! o zarabianie kasy ! Ale mnie zastanawia czy ktoś to w ogóle wygrał? Swego czasu lokalnej gazecie był konkurs ..można było wygrać malucha(hhehh..takie czasy:) I któregoś dnia patrzę wygrała sąsiadka! Po jakimś czasie spotkałam ja i pogratulowałam..a ona mi na to ,że zapłacono jej za zdjęcie ! I tak sobie myslę..siedząc przy kawce...czy nadal tak jest? ...chyba tak... eh..życie.
        • jedzcie.i.pijcie Re: Wygrałam samochód! 30.10.12, 16:26
          jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności te wszystkie konkursy organizowane z losowaniem elektronicznym prowadzą majętne zewnętrzne spółeczki z ograniczoną odpowiedzialnością, porejestrowane zwykle w w-wie i krakowie.
          W przypadku konkursu to organizator ma prawo w dowolny sposób zadecydować kto wygra, jest to zgodne z prawem
          W przypadku loterii losowej niezbędna jest zgoda MF poparta udziałem "komisji" podczas losowania. Tak jest w wielu grach losowych - przychodzi dziadek i dostaje od organizatora kasę za siedzenie podczas losowania. Samo losowanie nie jest kontrolowane - bo co taki dziadek może wiedzieć o programie komputerowym z zamkniętym dla programistów kodem, gdzie losuje się zwycięzcę czy liczby - jako programista-autor można tam wszystko wpisać, łącznie ze zdalnym ustalaniem wyników. W przypadku wszelkich "bębnów losujących" itp. wydaje się to bardziej wiarygodne, ale tak samo może być jakiś fałszywy mechanizm itp. którego taki kontroler nawet nie zamierza podejrzewać, będąc zajętym jedzeniem żarcia wystawionego od organizatora. Bodajże w Bułgarii była afera z wylosowaniem tych samych liczb, co dzień wcześniej w jakimś srotto-dupotto.
    • xen-io Re: Wygrałam samochód! 29.10.12, 15:13
      moj kolega z pracy..siedze z nim w pokoju..wygral w zeszlym roku wycieczkę do cieplych krajow dla siebie i zony....wygral ja bo wpisal sms kod ktory znalazl na kupionym batoniku czekoladowym...to jest fakt
    • stary.inkwizytor Wygrałem! 29.10.12, 16:56
      pannazmiasta napisała:

> ....No właśnie...spotkaliście kogoś kto wygrał coś wartościowego?

Tak.
      Wygrałem spokojne, szczęśliwe życie, cudowną rodzinę, dobrą pracę, końskie zdrowie, łeb nie od parady, itd itd
      A, byłbym zapomniał, i niezwykłą wręcz skromność:)))
      To ważniejsze niż samochód czy 50 000 zł.
      • pannazmiasta Re: Wygrałem! 29.10.12, 17:16
        Zgadzam się z Tobą ..to ważne a może i najważniejsze w życiu..mieć szczęśliwą rodzinę..zdrowie...myślisz ,że to wygrałeś?
        Chodziło mi raczej o rzeczy materialne:) Sam nigdy nawet nie spróbowałam...żadne tam smy konkursy ..kody...jakoś mnie to nie przekonuje.. Chciałam zaspokoic swoja ciekawość..ot..tyle:)
        • stary.inkwizytor Re: Wygrałem! 29.10.12, 18:01
          pannazmiasta napisała:

> Chodziło mi raczej o rzeczy materialne:)

Z rzeczy materialnych jeszcze nigdy niczego nie wygrałem. I nie znam nikogo, kto wygrałby cokolwiek. Kilka lat temu, ekipa telewizyjna złapała mnie na ulicy, i... zaproponowała mi reklamę margaryny w telewizji. Nawet proponowano niezłe stawki. Stanowczo odmówiłem, bo nie znoszę tego świństwa. Widzisz sama, ze omijają mnie nie tylko wygrane ale i tzw łatwe pieniądze...
          • pannazmiasta Re: Wygrałem! 30.10.12, 14:34
            Hahha...stary ink. Łatwe pieniądze zbyt łatwo się wydaje. Ciężko zarobione są bardziej wartościowe..mają większą wartość i dają więcej satysfakcji....ale to zapewne już wiesz:) Raczej nie ma czego żałować...
    • angelfree Re: Wygrałam samochód! 29.10.12, 17:31
      Wygrala koleżanka mojej kolezanki, ale znana mi osobiście. Błękitne Volvo V40.
      Też polowałam na to Volvo - było nagrodą za założenie karty kredytowej jak Citibank wchodził do Polski piętnaście lat temu.

Moja mama często cos wygrywała w loteriach, największą wygraną był motocykl Junak.
      • ja-tekla Re: Wygrałam samochód! 31.10.12, 07:57
        Kilka lat temu sąsiad trafił szóstkę w totka.
        W sasiedniej wsi rodzinka wygrala w jakims konkursie noworocznym,rok temu to się zdarzyło.
        Kolezanka wygrala tez samochod,parę lat temu to było.
        Poza tym to nie wiem,bo jakoś tak nie uchodzi pytac sąsiada skąd ma nagle kasę,czy nowy samochod,ewentualnie telewizor...Moze kupił,moze wygrał?
        Ja nie wygrywam ;-( moze dlatego,ze nie gram? Hmmm...
        • Gość: geist Re: fajna nieruchomosc IP: *.pools.arcor-ip.net 31.10.12, 10:43
          pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82omino
          z cypryjskim kredytem i rabatem na halloween
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka