Dodaj do ulubionych

Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechniczne.

20.11.12, 07:52
wiadomosci.onet.pl/kraj/gen-polko-trudno-w-to-uwierzyc-mamy-w-kraju-wariat,1,5309239,wiadomosc.html

Nie wiem co tam znaleźli,ale wiem jedno:
Służby pokazują jak bardzo są potrzebne.
Dbając o swój PR pozwalają na działalność prawdziwego zagrożenia.

Dobre służby to takie,o których nikt nic nie wie.
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni 20.11.12, 08:51
      Myslałem, że czasy, kiedy jeden facet w pojedynkę mógł zagrozić ustrojowi i go obalić, odeszły w niebyt. Myliłem się.
      • karkowiak2plus Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni 20.11.12, 09:04
        Jak się cieszę,że Cię widzę Piwi. Przez moment myślałem,że Cię aresztowali za współudział.
        Przecież Ty masz korki od wina. A z nich można pociski zrobić,które obalą nie jeden ustrój.

A tak poważnie to ten Twój ziomal spadł im jak z nieba. Dzięki chłopaczynie mogą konferencję urządzić.Gdyby go nie było trzeba by było go wymyślić.
        A tak jest..... i to z wyższym technicznym wykształceniem.....znaczy się w Krakowie ułomki nie mieszkają. W Warszawie takiego nie mogli znaleźć,bo Inkwizytor się nie zgodził.
        haha
        • Gość: rossdarty Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.12, 22:34
          karkowiak2plus napisał:

> A tak poważnie to ten Twój ziomal spadł im jak z nieba. Dzięki chłopaczynie mo
          > gą konferencję urządzić.Gdyby go nie było trzeba by było go wymyślić.

A może wymyślono kogo zrobić kozłem ofiarnym i zrobić zasłonę dymną z tak prostej mieszanki jak cukier+saletra???
          (Jakie ja kopciuchy z tej mieszanki za młodu robiłem....:D:D)

Zastanawia mnie jedno:
          Im większe kłopoty rządu tym większy ciężar gatunkowy raptem wykrytych zbrodni...
          Może zająłby sie tym jakiś matematyk, i opracował jakiś wzór, na wzór tego mędrca który wchodząc do wanny najpierw wypierał z niej wodę, a potem krzyczał na ręcznikową: Eureka!!!
          • kalllka Re: meka -materiały bum bum 20.11.12, 23:05
            oj ross,
            wzor wystarczy przeksztalc w glowie i nie krzyczec na cala europe.

• Gość: rossdarty Re: meka -materiały bum bum IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.12, 23:29
              Masz na mysli te kopciuchy???
              Przecież o tym każde dziecko wiedzieć powinno:D
              Zabawa trochę niebezpieczna, (nie raz zapaliła mi sie patelnia gdy topiłem cukier dosypując do roztopionej masy saletry, ale gdzie teraz saletrę kupisz???
              Peklowanie mięsa wyszło z mody:D

A meka, czyli mąka też...
              Więc i młynarza za hajdawery i do pudła...
              • kalllka Re: meka -materiały bum bum 20.11.12, 23:41
                oj Carmelo, cos za bardzo w strone chuchni i pociagasz nosem.

serwanci jak to konserwanci, musza umiec reaktyfikowac zdechly spirytus chocby po to by dowiedziec co tam w trawie piska.
                • Gość: rossdarty Re: meka -materiały bum bum IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.12, 23:44

A co bardziej do parteru sprowadzi niz czysty spiryt???
                  Qrde... tez wybuchowy...:D
          • karkowiak2plus Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni 21.11.12, 00:27
            W rzeczy samej tak,ale nie matematyk. Tu widzę pole do popisu ( ło jezu) dla psychiatry.
            POPIS POleczyć by się zdało.
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni 20.11.12, 09:05
      i PO ma swoja zamachowa paranoję
      • karkowiak2plus Re: Mąka,cukier,konserwy.....materiały pirotechni 20.11.12, 09:18
        O to bym PO nie podejrzewał. Oni kradną na potęgę i zapomnieli o czymś takim. Poza tym to pragmatycy.
        To powstało w zakutych specjalnych łbach. I też z potrzeby , tzn z pragmatycznych przyczyn.

SPÓJRZCIE JACY POTRZEBNI JESTEŚMY

A te podsłuchy ,które wam założyliśmy to dla waszego dobra są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka