Dodaj do ulubionych

Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych

20.11.12, 21:19
wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/trotyl-i-zapalniki-arsenal-niedoszlego-zamachowca,5309914,13157456,fotoreportaz-maly.html#photo13157456

Każdy posiadacz telefonu jest posiadaczem zapalnika.
To bezsprzeczny i niezaprzeczalny fakt(nawet autentyczny)
Będziemy się mieli z pyszna. Każdego można zamknąć.

Jutro na miasto idę bez telefonu.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Pijany jak Polak Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych IP: *.versanet.de 20.11.12, 21:25
      karkowiak2plus napisał:

> Każdy posiadacz telefonu jest posiadaczem zapalnika.
      > To bezsprzeczny i niezaprzeczalny fakt(nawet autentyczny)
      > Będziemy się mieli z pyszna. Każdego można zamknąć.
      >
      > Jutro na miasto idę bez telefonu.....

A co - karkowka - masz nieczyste sumienie, czy chcesz wejsc do mediow?
      • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 21:28
        Jakie tam nieczyste sumienie. Ostatni raz na gapę tramwajem jechałem za komuny,więc III RP nie oszukałem,a po A2 na gapę jeździć się nie da. Bramki som.
        • demokrator Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 21:37
          karkowiak2plus napisał:

> Jakie tam nieczyste sumienie. Ostatni raz na gapę tramwajem jechałem za komuny,
          > więc III RP nie oszukałem,a po A2 na gapę jeździć się nie da. Bramki som.

i tego się trzymaj. NIe chodź na żadne marsze, nie nasłuchuj stacji radiowych bez koncesji to z czystym sumieniem dożyjesz może nawet emerytury, kto wie.
          • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 21:58
            A to ZUS jeszcze wtedy będzie wypłacał?
        • torado Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 21:46
          karkowiak2plus napisał:

> Jakie tam nieczyste sumienie.

sumienie czyste, nieużywane :-D
          • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 21:50
            Ano....w rzeczy samej nie było nawet kiedy rozpakować owego sumienia.
            • kalllka Re: owe- sumienie powiatowe 20.11.12, 22:51
              oraz nierozpiete zipy, do kosza!

• Gość: rossdarty Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.12, 23:04
      A każdy stolarz to posiadacz materiałów wybuchowych, może mniej efektywnych od trotylu, ale przy odpowiednim spreparowaniu...
      Pył drzewniany, efekt szlifowania wyrobów z drewna, poddany wysokiej temperaturze wytwarza gaz wybuchowy. Przy zapłonie gazu drobinki pyłu drzewnianego są tak rozpylane że tworzą wspaniały backdraft.
      Wymarzony materiał dla "humanitarnych" zamachowców-podpalaczy...
      • kalllka Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 23:10
        uhym, przede wszystkiem on ( stolarzten) posiadaczem kleju jest.

czy ty wiesz co sie da ze kleju + drzewnych trocin,,?
        =statek do Mlocin
        • Gość: rossdarty Naćpany stolarz??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.12, 23:14
          Naćpani kochają świat cały i nie w głowie im zamachy:)
          Wszak wiadomo ze kleje to inna używka, nie dla dywersanta.
          • kalllka Re: Waćpany- stolat! 20.11.12, 23:32
            uhym, kochaja lemon i w ogugle nic nie dywersyfikuja.
            ( nie zachodza w glowe sprawdzic, zwlaszcza kichajac po glucie ( na dlucie)
    • seth.destructor Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 20.11.12, 23:07
      Ciekawe, czy ktoś mnie śledzi za mój nick?
      • kalllka Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 21.11.12, 00:02
        send. desk rektor

( zalezy , jaki wydzial uniwersytetu, jesli na politeknice- to slepia cie na pewno)
        • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 21.11.12, 00:35
          Na wieczorowym uniwersytecie agenci są znużeni,wyczerpani i rozluźnieni.
          Przez palce im informacje przechodzą.
      • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 21.11.12, 00:33
        Dziewięciu agentów,w tym trzy kobiety. Dwie z nich brzydkie jak noc listopadowa,a jedna ma PMS-a.

No i co z tym fantem uczynisz?
        • pocoo Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 21.11.12, 07:27
          karkowiak2plus napisał:

> Dziewięciu agentów,w tym trzy kobiety. Dwie z nich brzydkie jak noc listopadowa
          > ,a jedna ma PMS-a.
          >
          > No i co z tym fantem uczynisz?

Wrzuciles na luz.Żartobliwa gadka-szmatka.
          Ja przekonalam się,jakim wielkim gó...wnem może być wypasiona najnowsza komórka podarowana w prezencie.
          Świat z prędkością światła poszedł do przodu i zapomniano o starociach ,że..."każdy kij dwa końce ma".
          • karkowiak2plus Re: Będą podsłuchy i kontrole-Nie ma mocnych 21.11.12, 08:02
            W kwestii formalnej.
            Nie ma żadnego znaczenia jak wypaśną komórę posiadasz by Cię podsłuchiwano. Nie podsłuchuje się telefonów na poziomie aparatu. Wszystko odgrywa się w sieci. Typ i model komórki rzutuje natomiast na wykorzystanie go jako nadajnika GPS,który pozwala umiejscowić śledzonego z dokładnością pozwalającą strzelić do niego z kosmosu. Na szczęście nasze służby nie mają tam zainstalowanej broni. haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka