Dodaj do ulubionych

Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać"

19.01.13, 00:34
(oczywiście w ramach grozy wywoływanej przez kaczym i stalinowskich siepaczy z CBA), żona i córka Borysewicza, Lubert i "agencja modelek", w praktyce będąca burdelem dla polskich celebrytów, rosyjskich mafiozów i oligarchów i arabskich szejków...

Puzzle pięknie układają się w całość... ;-)

PS. Przypomniała mi się też sprawa jednego z warszawskich dilerów, który między innymi sypnął Wojewódzkiego.
Obserwuj wątek
    • gambit_smolenski2 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 00:36
      wyborcza.pl/1,75248,13248183,Modelki_jako_prostytutki__sutenerkami_gwiazdy_plotkarskiej.html
    • fiu-bzdziu2010 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 00:43
      w niby w co te puzzle się układają???? jaka teza z tych puzzli wynika???
      • gambit_smolenski2 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 01:18
        No, że aż zacytuję, iż "strach się bać", gdy się wciąga kokę i robi za alfonsa... ;-)
    • douglasmclloyd Re: Lady Punk, Borysewicz 19.01.13, 03:47
      Idź już spać i nie strasz ludzi Lady Punk. Jak ja nie lubię tych szarpidrutów.
    • sabababa [...] 19.01.13, 03:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • smalltownboy Re: bandyte kaczynskiego nie bje sie 19.01.13, 04:00
        Znowu nastąpił wieczorny atak choroby?
        • piotr7777 dziękuję autorowi wątku 19.01.13, 07:25
          Znów mogłem poczuć, że jest 2007 rok. Jakie wtedy wszystko było proste - ta straszna "IV RP"", duszna atmosfera etc.
          Ciekawe, że na Liście Przebojów Trójki ta piosenka trafiła tylko do 20 miejsca. Jak widać nawet słuchacze Programu III (w większości docelowa grupa PO) się nie bali.
          • mietowe_loczki Re: dziękuję autorowi wątku 19.01.13, 11:11
            > Ciekawe, że na Liście Przebojów Trójki ta piosenka trafiła tylko do 20 miejsca.

Ale co ciekawe? Może zwyczajnie była słaba. Jak najnowsza płyta Kukiza.
      • szall [...] 19.01.13, 11:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kiemlicz88 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 08:32
      Ciekawe co to za słynna polska piosenkarka jeździła do Cannes na łatwy zarobek. III RP ma wypasione elity
      • man_sapiens Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 10:56
        > Ciekawe co to za słynna polska piosenkarka jeździła do Cannes na łatwy zarobek.
        > III RP ma wypasione elity

Jakby była IV RP to do Cannaes jeździłaby Kempa.
        • kiemlicz88 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 11:12
          Komentarze pod wpisem:

Hasanki Kaz: Jak chce sie kogos uderzyc to sie i kij znajdzie. Dziadowski kraj A tą żydowska gazetą (nagonką) nie ma sie co przejmowac- za miesiac nikt nie bedzie pamietac

• kiemlicz88 Re: Lady Punk, Borysewicz, utwór "Strach się bać" 19.01.13, 11:08
      Teraz stręczycielka wypiera się wszystkiego. Przyznała się, bo była... zmęczona. Hehe

J. Borysewicz:

Ludzie zapominają, że mimo tego, iż jestem córką znanego członka grupy rockowej, co powoduje jeszcze większą nagonkę medialną, jestem też matką. Matką nastoletniej córki, która wiekowo jest niewiele młodsza od tych dziewczyn. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie kim musiałabym być robiąc zarzucane mi czyny? Od 8 lat całą swoją uwagę skupiam na rodzinie. Decyzja, którą podjęłam na drodze sądowej była spowodowana zmęczeniem i przede wszystkim pragnieniem uzyskania komfortu psychicznego dla siebie i bliskich. Głęboko wierzę w sprawiedliwość oraz w potęgę prawdy. Jestem kategorycznie przeciwna takim działaniom i gdybym była ich świadoma sama zgłosiłabym ten proceder na policję. Jakichkolwiek dodatkowych wyjaśnień będę w stanie udzielić po zakończeniu procesu ponieważ nie chcę ingerować w tok postępowania.

• grande.toscano Ku...zm w GW jest propagowany 19.01.13, 12:22
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13259817,Jacykow_o_prostytucji_wsrod_modelek__Trzeba_wiedziec_.html#Cuk
      Wczoraj wieczorem było toto na głównej stronie. Bez jakiegokolwiek komentarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka